Şimdi Ara

Programlama konusunda yol gösterebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce programlama üzerine hiçbir bilgisi olmayan biri olarak ilgim olduğu için programlamaya başlamak istiyorum , özellikle ilk etapta mobil uygulamalar yapmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ? İnternette bazı yerlerde ilk olarak python ile başlayın daha sonra java , c++ .. öğrenin bazı yerlerde de direkt java c++ .. ile başlayın dendiğini gördüm sizce nereden başlayayım , önereceğiniz kitap olur mu ?

• dilden dile atlamanın sana bir faydası yok. ikincisi bu tarz konu dh de bir sürü. aynı cevapları yazmaktan biraz bıktım. bir proje, bir görev edin. şunu yapacğaım gibi. (facebook yapacağım, windows 10 yapacağım gibi değil daha basit) onu gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa onu öğren. Python başlangıc için güzel dil. c++ pek doru bir ilk dil olmaz. ama android programlama yapacaksındır tutup da python öğren diyemeyiz. o zaman java öğrenmen daha iyi bir pratik olur.
  • Hic bir bilgin yoksa ve mobil oyun gelistirmek istiyorsan sana tavsiyem Unity oyun motorunu indirip ogrenmen. Internette bircok tutorial mevcut. Hem tasarim yapar hem C#'da kodlamasini yaparak Android ve iOS platformlarina ayni anda tek kodla oyun cikarmis olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.