Cep bilgisayarımda programlama yapma gibi bi kavram varmı eğer varsa (cep bilgisayarı) önerirmisiniz teşekkürler
Eğer sadece html kodları vb. basit text editor programı ile algoritme yazmak ise istediğiniz, pda'larda bunları yapabileceğiniz programlar var.
Ancak, daha detaylı özel programlar isteyen programlamaları yapabileceğinizi sanmıyorum.
Aslında amacınızın ne olduğunu tam olarak yazarsanız daha detaylı bir cevap yazabilirim.
Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak pda hakkında. Küçük çaplı bir marketim var. Markette sattığım ürünlerin fiyatlarını yükleyip istediğimde görebileceğim bir pda var mı . Varsa hangisi. Belki çoktur ama ben bilmediğim için soruyorum. Anlayacağınız markette bulunan bütün malların fiyatlarını yükleyip dışarıya mal almaya gittiğimde bunun bendeki maliyet fiyatı kaç. Alacağım mal daha ucuz mu değilmi diye kontrol etmek.Yardımcı olursanız sevinirim. Tşk ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme