Şimdi Ara

Programlanmış PCB satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben internet üzerinden PCB siparişi verip bunun yazılımını yapıp yüksek miktarlarda satma istiyorum. Satışı toptan bir şekilde yapabileceğim mecraları nereden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi sektöre hitap edecek bir kart/pcb olacaksa o mecralara bakmanız lazım. Çamaşır makinesi pcb ise doğal olarak bunların üretimini yapan yerler ile görüşmeniz gerekir, led aydınlatma ile ilgiliyse bu tip ürünlerin toptan satışını yapan yerler ile görüşmek mantıklı olur vb. Diğer türlü çeşitli pazaryeri platformlarında mağaza açıp ürünü oradan kendiniz satmayı deneyebilirsiniz / değerlendirebilirsiniz.

• rafet32 kullanıcısına yanıt

Peki bu iş için bir şirket kurmam gerekir mi? Eğer gerekirse nasıl bir şirket açmalıyım?

• Toptan hacimli mal alacaklar karşısında güvenilir bir şirket görmek ister, aldığı ürüne ait fatura ister. Bununda yolu şahıs veya limited şirket kurmaktan geçer. Küçük çaplı ticari faaliyetler için şahıs şirketi kurmak daha basit ve ucuzdur. Fakat ticaret hacmi arttıkça vergi dilimleri yükselir. Limited şirket kurmak daha masraflıdır ama vergi oranları sabittir.

• Eğer JLCPCB gibi çin sitelerinden getirecekseniz, gümrük işi zor olabilir. Adet yüksek ise ticari olarak işleme girecektir ve gümrük işlemleri için vekalet vermek gerekiyor. TR'de yaptırabilirsiniz ama fiyat ve kalite olumsuz olabilir. Kanunen bu tür işler için şirket açmak gerekli.

• Peki diyelim ki şirketi kurdum. Tek çalışanı benim. Elimde çalışır bir prototip var. Üniversite diplomam yok. Karşımdaki adam bana güvenip benden malları alır mı? Yoksa üniversite bittikten sonra mı bu işlere gireyim?

• Guest-95A7E9C1A G kullanıcısına yanıt
    Tek pakette 10 taneden fazlası direkt ticariye girer. Gümrük müşaviri ile anlaşmak gerekir. Astari yüzünden pahalıya gelir.

Yerli firmalarla anlaşmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 7 Mart 2023; 20:32:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.