Bildirim
Programlar Belirli Bi Süre Sonra Çalışmaz Hale Geliyo YARDIM!!
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanırım setup dosyalarını yedek partition da tutyorsun ve bunların içinde farketmediğin bir trojan var. normalde demo xp bile kullansan böyle bir sorun yaratmaz. yani kısaca her zaman ücretsiz programlar arasında sessiz sedasız ilerleyen antiv-vir i ilk önce yükleyip full scan yapman. işlem biraz uzun sürer ama büyük ihtimalle evirip çevirip kurduğun virüslü dosyalarından kurtulursun.
not: yeni anti-virüs programlarını kurmadan önce makinandaki eski spy-ware ve anti-virüs programlarını tam olarak kaldırmalısın. aksi takdirde iki anti-virüs arasında çıkan savaş makinenin yeni bir format yollarına düşmesine neden olur. -
Uzun zamandır bu olayın üstünden gelmeye çalışıyorum ama formatla formatla herşey gene aynı halde kafayı yemek üzereyim. Bİlen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. -
hocam katamaran yazmış
yedeklerine dikkat et. Kesin onların arasında bir şey var
makineyi taratmak içim search and destroy öneririm. -
kurduğun xp orjinal mi? eğer değilse o xp dede bi prblem olabilir. aldığın yedeklerde de bi virüz felan vardır.o yedeklerini bi cd ye cek ve xp ni kur ve bir süre pcyi kullan ve bi problem yaratmaz sa oluşan sorun senin yedeklerindedir. ve hala sorun devam ederse bi bios a deafult çekmeyi dene ( alakası yok ama belki işe yarar) -
500gb hard disk var pc de. bunların yedeklerini alamadığım için hard diske tam anlamıyla sağlam bi format atamıyorum. Sadece "C" ye attığım zaman ise gene aynı sorunla karşı karşıya geliyorum. Virüs programlarını deniyorum bi ton buldu bakalım işallah sorunu çözer çözmezse gene DH' sakinlerinin başını arıtcam gibi gözüküyo :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X