Şimdi Ara

Programlar Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba İsmim Ali forumda yeni birisiyim fırsat buldukça bu siteyi takip etmeye çalışıyorum çok faydalı bir site bilgi paylaşımı olarak teknik bilgilere sahip çok arkadaşın olduğu ve yardımlarını esirgemeyen bir çok kişinin olduğu güzel bir site kurulmuş bu arada benim sorunum telefon ve fotoğrafçılık merakı şu 1 yıldır iyice beni sarmış durumda fotoğraf makinamı aldım ama akıllı telefonda hala kararsız kaldım fakat onuda aldığım zaman onu belli başlı programlarla donatmak istiyorum bu donatmak istediğim programları şu şekilde sıralayabilirim

1.si ve benim en çok merak ettiğim bir yerde mesela video çekimi yaparken bunu canlı olarak yayınlayabiliyormuyuz ben ankarada çekim yaparken istanbuldan başka birisi o an itibariyle çektiğim videoyu izleyebiliyormu.

2.si sesli navigasyon programı varmı varsa hangisini önerirsiniz

3.sü bol bol resim çekeceğim için iyi bir resim düzenleyici program önerirmisiniz

alacağım telefon büyük ihtimal sony honami mini olacak arkadaşlar forumda yabancı olduğum için tam olarak nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazdım emeği geçen ve yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    6 yıl önce açıldı
    Kaynak İçin yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.