Wordpress tabanlı site yapmak istiyorum. Domain hosting ve wordpress teması hepsi aynı yerden olsun, iş kolay olsun diyorum. Bilgisayara tek bir şey indirmeden brwoser üzerinden halletmek istiyorum. Anladığım kadarıyla Wordpress hosting firmalarının bazılarında tema yokmuş. Hatta bir program indirip site kurup upload edilirmiş. Ben Local gibi programlar indirmeden browser üzerinden tema seçip siteyi kurmak, yönetebilmek istiyorum. Bu hizmeti verenleri nasıl bulabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Programsız wordpress+Domain+hosting
-
-
"Wordpress hosting" şeklinde aratırsanız Wordpress için optimize edilmiş hosting'ler bulabilirsiniz. Normalde hosting'lerin neredeyse hepsinde tek tıkla Wordpress kurulumu yapılabilir. Wordpress için olan hosting'ler daha pahalıdır o yüzden bütçenize uygun bir shared hosting bulursanız çok büyük ihtimalle Wordpress'i zaten panelden kurabileceksiniz. Hosting'ler Wordpress teması vermez, Wordpress'in kendi içinden yükleyebilir veya satın aldığınız temaları kendiniz upload ederek kurabilirsiniz. İngilizce biliyorsanız mutlaka yabancı hosting tercih edin, daha ucuza daha üstün özellikler verirler.
-
Wordpress temaları ile alakalı cevabı @poko001 dostumuz vermiş. Hiçbir hosting firması ne tema, ne script ne dosya dağıtmaz. Hesap içindeki dosyalar kullanıcının sorumluluğundadır. Namecheap, GoDaddy gibi bir firmadan domain alırsanız kafanızdaki WordPress sitesi için hosting konusunda uygun fiyatlı bir çözüm üretebiliriz. Sunucumuzda tek tıkla WordPress kurmanız mümkün. Fiyatlarımız senelik 50 TL'den başlıyor. Bana PM atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
https://www.dogihost.com
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X