Şimdi Ara

Progressive ve Trance Müzik Ana Konu (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.007
Cevap
80
Favori
234.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Above & Beyond - Trance Around The World 386 (2011-08-19)

[00:00] 01. Trance Around the World - Intro (00:39)
    [00:39] 02. Above & Beyond feat. Zoe Johnston - You Got To Go (Kyau & Albert Remix) (05:19)
    [05:58] 03. Marc Marberg with Kyau & Albert - Neo Love (Dennis Sheperd Remix) (04:34)
    [10:33] 04. Emery & Kirsch - Lose Yourself (Tritonal Air Up There Remix) (05:34)
    [16:07] 05. Jaytech - New Vibe [Record Of The Week] (05:19)
    [21:26] 06. Shingo Nakamura & Kazusa - Move On (Matao Remix) (05:51)
    [27:17] 07. Michael Cassette - Pangea (Envotion Remix) (05:03)
    [32:20] 08. A.M.R. - Sand Dunes (Estiva Remix) (07:16)
    [39:36] 09. Spiral Story - Spiral Story (Ferry Tayle Progressive Mix) (06:48)
    [46:25] 10. Kyau & Albert - Always A Fool (2011 Rework) (05:31)
    [51:55] 11. Temple One - Aurora (Sequentia Remix) (05:15)
    [57:11] 12. Arty - The Wall (Arty Remode Mix) [Web Vote Winner] (05:40)
    [62:50] 13. Super8 & Tab - Eternal Sequence (Jaytech Remix) (05:00)
    [67:50] 14. John '00' Fleming - The Winds Of Change Are Blowing (04:43)
    [72:33] 15. Faruk Sabanci & Nurettin Colak - Anatolian Emotions (Myon & Shane 54 Remix) (05:17)
    [77:51] 16. Andy Moor feat. Sue McLaren - Fight The Fire (Club Mix) (06:47)
    [84:37] 17. Ronski Speed - Overfloat (Ronski Speed pres. Sun Decade Remix) [Stuck In The Box] (04:10)
    [88:47] 18. Super8 & Tab feat. Jan Burton - Slow To Learn (Maor Levi Club Mix) (06:02)
    [94:49] 19. Creep feat. Romy - Days (Super8 & Tab Remix) (04:34)
    [99:23] 20. Gareth Emery - Citadel (Super8 & Tab Remix) (05:10)
    [104:34] 21. Super8 & Tab feat. Anton Sonin - Black Is The New Yellow (Protoculture Remix) (05:30)
    [110:04] 22. Super8 & Tab feat. Betsie Larkin - Good Times (Lange Remix) (04:33)
    [114:36] 23. Super8 & Tab feat. Alyna - Perfect Day (

Faruk Sabanci & Nurettin Colak - Anatolian Emotions (Myon & Shane 54 Remix) (05:17)

Vakti olan varsa göz atmasını tavsiye ediyorum..
    http://futuretrance.de/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 21 Ağustos 2011; 1:41:42 >

• M.I.K.E. - Back In Time (Classics ReTake) [Captivating Sounds]
  • @bayjkartal
    Sen ve M.I.K.E süpersiniz..
    Vede Paul Van Dyk tan her an yeni derleme veya albüm haberi gelebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 22 Ağustos 2011; 22:19:20 >
  • paul bir kaç gündür facebookdan bişeyler paylaşıyor yeni albümü ile ilgili 6. artist albümünü bu sonbaharda çıkaracakmış geçen günde kendisi antalyadaydı twitterdan çok güzel bir geceydi inanılmaz enerji doldum çok sıcak kanlılardı bir daha bu ülkeye gelmek için sabırsızlanıyorum gibi şeyler yazmış facebookda da mini bir kelime bulma oyunu yapmışlar içinede yeni albümünden birkaç parçasının ismini gizlemişti ama fotoğrafı bulamadım şimdi

burda yazdımmı hatırlamıyorum ama markus da geçen hafta fedde le grand ile bir complation albümü çıkardı...

armin twitter da yeni bir parça ve yeni bir remix için stüdyoda olduğunu yazmış....

jochen miller da benno de goeij ile stüdyoda epeydir yeni bir parça için benno da fabrikatör gibi maşallah durmadan üretiyo şuan belkide tanıdık birçok ismi ayakta tutan isim diyebilirim...

armin ferry ile yeni bir parça yapmıştı bu hafta asotda çalınmış...http://www.youtube.com/watch?v=yybsiJRZX9w parça galiba ferry nin yeni albümünde çıkacakmış yani ferry de albüm hazırlığında...

eylülün beşinde gareth emery nin the sound of garuda chapter 2 adında bir derleme albümü çıkacakmış albümün içinde de m.i.k.e. ında yeni bir parçası varmış detaylı bilgi için tıklayın...

unutmadan armin universal religion chapter 5 için çalışmalara devam ediyormuş...

arnej yine bir derleme albüm peşinde intro için çalışıyormuş bir de albüm çıkaracaktı ama beklemedeyiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 23 Ağustos 2011; 0:21:33 >

• Merhaba beyler

Trance dinlemeye geçen sene Tiesto ile başladım ve resmen bağımlılık yaptı her gün bir Tiesto seti dinliyorum In search of Sunrise'ın tüm serisi elimde flac halinde mevcut en iyisi 7 ile 6 ama 7'deki şarkılar aşırı iyi.

Armin Van Buuren'i çok methettiler dinleyeyim dedim başta sıkıcı geldi Tiesto'nun verdiği havayı onda göremedim.
    Taa ki Imagine albümü dinleyene kadar...
    Gerçekten bomba şarkılar vardı.Ben bu zamana kadar Trance dinlememişim yavvv dedim
    Rain,In and Out of Love gibi klasiklerini hergün dinliyorum ve A State of Trance serisine başlayacağım 500 ile 380'inci seriyi indirdim sizin tavsiyeleriniz neler hangi seri adamı hüzünlendirir hangi seri adamı uçurur tavsiyelerinizi bekliyorum

• @ElysionMaster

In search of Sunrise'ın tüm setlerini dinlediysen hele birde ara vermeden sen trance dinliyorsundur...
    A.S.O.T ise başlı başıan bi konu olabilir..Setlerini takip edersen trance başta olmak üzere elektronik müziğin tüm alt kollarından az çok haberdar olursun..Hoş In search of Sunrise'ı dinleyen birine bunalrı söylemeye gerek yok ama...
  • Biraz olmuş çıkalı ama çok beğendim.

• Beyler bana duygusal tarzda vocal trance şarkısı önerebilir misiniz?

Şu şarkılar gibi olsun mümkünse

• Motorcycle Feat. Jes Brieden - As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Sweeping Strings Remix)

@ElysionMaster duygusal vocal diyince ilk aklıma gelen parça bu oluyo genelde birde bu var

Delerium Ft. Sarah McLachlan - Silence (Tiësto's In Search of Sunrise Remix)

birde yuotube a girmişken oceanlab diye aratırsan onların parçalarıda oldukça güzeldir zaten bildiğim kadarıyla hepsi vocal parçalarının dur aklıma bi tane daha geldi

Max Graham Feat Jessica Jacobs - I Know You're Gone

buda çok özeldir benim için vocal pek sevmiyorum ama listemdeki ender vocal parçalardan bitanesidir neyse yeter bu kadar yoksa sabaha kadar yazıcam gibi....

• bunu unutmuşum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 25 Ağustos 2011; 23:12:27 >

• @bayjkartal
    eyvallah hocam dinlerim bu gece.
    Bu arada az önceki a state of tranceyi dinleyen oldumu 524.bölümdü sanırm süper olmuş torrenti çıksın çekicem hemen
  • maçın devre arasında biraz dinledim o kadar ama di.fm in forumunda çokda iyi bir oy aldığı söylenemez dinleyiciler tarafından tabi biraz zevk meselesidir o ayrı konu....
    m.i.k.e. ı dinleyecektim vazgeçtim ondanda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

@bayjkartal
    Bu arada az önceki a state of tranceyi dinleyen oldumu 524.bölümdü sanırm süper olmuş torrenti çıksın çekicem hemen

523 olması gerekmiyor mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

quote:

@bayjkartal

Evet hocam şimdi baktım 523 imiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

quote:

@bayjkartal

Evet hocam şimdi baktım 523 imiş

seti sonuna kadar dinlediysen karıştırman doğaldır...

• Xpander'ın yeni remixleri çıkmış. Funkagenda ve Max Cooper remixleri.

Max Cooper:

Funkagenda:

Ayrıca Astrix yeni bir parça çıkarmış. İsrail'li DJ genelde Psy yapardı ama şimdiki şarkısı Progressive, DJ Mag oylaması öncesi bir atak mı diyorum kendi kendime.

Video fena değil :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberstgruppen -- 27 Ağustos 2011; 1:09:58 >

• Matt Darey - Matt Darey in the Mix (2011-08-27)

01. Moby - Lie Down In Darkness (Armo Cost Remix) [Little Idiot]
    02. Sander Van Doorn Pres. Purple Haze Ft. Frederick - Timezone (Original Mix)
    03. Laserkraft 3d - Weightless (Tocadisco Remix) [Zouk]
    04. Envotion - The Last Wave (Jody Wisternoff Remix) [Anjunadeep]
    05. Trick & Kubic & Daniel August - Thinking Of Us (Club Mix) [Great Stuff]
    06. The Xx - Vcr (Four Tet Remix) [Young Turks]
    07. Sezer Uysal Ft. Chinar - Baku (Dinka Remix) [Unreleased Digital]
    08. Dheny Cube Ft. Clara Juarez - I Wanna Fly [Minds]
    09. Graeme Lloyd & Lizzie Curious - Two Left Feet (Love Is So Unkind)
    10. Matt Darey Ft. Leah - Hold Your Breath (David Forbes Remix) [Nocturnal Global]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 28 Ağustos 2011; 1:18:19 >

• crystal clouds'un sekizinci yaş günü için düzenlediği program devam ediyor arkadaşlar geçen gün ılgaz & berk'ten güzel bir set dinledik dünde 12 saat ferry tayle çaldı....
    tracklistler için bu linki takip edebilirsiniz...
    dinlemek için bu linki....

benim içinde oldukça etkileyici bir parça paylaşmak istiyorum.....
    Alex Losy - Tantamount (Yura Moonlight Remix)

2 tane m.i.k.e. parçası, bir lange remixi, caromax parçası, ve vahşi bir house collab 2 ay içinde bizlerle olacakmış yaz daha bitmedi diyor m.i.k.e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 29 Ağustos 2011; 20:23:34 >

• FSOE 200 Timetable:

7-8 Mohamed Ragab

8- 8:45 Arctic Moon
    ...
    8:45 - 9:30 Philippe El Sisi

9:30 - 10:15 Bjorn Akesson

10:15-11:15 Sied Van Riel

11:15 - 12:15 John O'Callaghan

12:15 - 01:15 Roger Shah

01:15 - 01:30 Jwaydan Live

1:30 - 3 Aly & Fila
    ..::((((--------------------------------------------------------------------------------------------------------------)))))::..

:: ::

.

AH.FM 2010 un en güzel setlerinden biri..Dinlemnizi tavsiye ederim..
    034 Philippe EL Sisi - EOYC 2010 on AH.FM 20-12-2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 30 Ağustos 2011; 13:52:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.