Şimdi Ara

Progressive ve Trance Müzik Ana Konu (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.007
Cevap
80
Favori
234.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

@ElysionMaster

In search of Sunrise'ın tüm setlerini dinlediysen hele birde ara vermeden sen trance dinliyorsundur...
    A.S.O.T ise başlı başıan bi konu olabilir..Setlerini takip edersen trance başta olmak üzere elektronik müziğin tüm alt kollarından az çok haberdar olursun..Hoş In search of Sunrise'ı dinleyen birine bunalrı söylemeye gerek yok ama...

In search of Sunrise'ın ne özelliği var farkı ne diğerlerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

quote:

@ElysionMaster

In search of Sunrise'ın tüm setlerini dinlediysen hele birde ara vermeden sen trance dinliyorsundur...
    A.S.O.T ise başlı başıan bi konu olabilir..Setlerini takip edersen trance başta olmak üzere elektronik müziğin tüm alt kollarından az çok haberdar olursun..Hoş In search of Sunrise'ı dinleyen birine bunalrı söylemeye gerek yok ama...

In search of Sunrise'ın tamamını dinledin mi..Yada ne anlama geldiğine dair hiç araştırma yaptın mı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

quote:

@ElysionMaster

In search of Sunrise'ın tamamını dinledin mi..Yada ne anlama geldiğine dair hiç araştırma yaptın mı..

Dinlemedim onun için sordum ya

• Bu sevdiğim hatta çok sevdiğim bi parçasını hazırlarken...

Bunuda dinlemeye değer görüyorum...

I.S.O.S Tiesto nun trance ve progressive yakın tarzda müzikler yaptığı derlemeler serisidir..Günışığını aramak gibi bi anmalama gelsede bu sadece anlamda kalmamış..Seti çalmadan bir önce Günışığının batımını izleyerek setin tamamını çalmış ve en son editlemeyi bu şekilde bitirmiştir..Bu serinin dostumuz için özel bir anlamı olduğuna şüphe yok..Tıpkı Magıc serisine verdiği isimler derlemeler için kullandığı mesaj dolu coverlar gibi..
    Şimdilik bu kadar Tüm forumdaşlarıma iyi bayramlar diliyorum....
    ..::((((--------------------------------------------------------------------------------------------------------------)))))::..

:: ::

.

Rex Mundi - Interstate Of Lightning (2011)

Tracklist

01 Interstate Of Lightning
    02 Rocking Hard
    03 When The Sun Is Rising

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 30 Ağustos 2011; 14:19:42 >

• hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım sevgili trancer arkadaşlarım.....
    Progressive ve Trance Müzik Ana Konu

30-08-2011 Turkey in the Mix 002

Progressive ve Trance Müzik Ana Konu

http://www.ah.fm/192k.m3u
    http://www.ah.fm/192k.wvx

nurettin çolak'ın tracklisti şimdi faruk sabancı başladı 3 saatde o çalıcak ondan sonra devam ediyor.....

Nurettin Colak - AH.Fm presents Turkey In The Mix 002 (30-08-2011)

Tracklist:
    01. Hybrid - Original Sin (Myon & Shane 54 Club Redemption / Colak Intro Edit) [CD-R]
    02. Kamaya Painters - Endless Wave (Nurettin Colak 2011 Rework) [CD-R]
    03. Robert Nickson & Ruben de Ronde - Superlative (Lodos Remix) [A State Of Trance]
    04. Alex O'Rion - The Jabberwocky (Original Mix) [Black Hole]
    05. Mike Foyle pres. Statica - Head Rush (Original Mix) [Coldharbour]
    06. Zaa feat. Molly Bancroft - Surrender (DJ Darq Remix) [Loverush Digital]
    07. Vegar - Viola (Original Mix) [Always Alive]
    08. Tommy Baynen - Nylon (Colonial One Remix) [Inov8]
    09. Nurettin Colak vs. Mike Shiver feat. Aruna - Everywhere You Are Compassion (Fabiesto Mashup) [CD-R]
    10. Who.Is - Cryptanalysis (Original Mix) [Anjunabeats]
    11. Ben Gold - Sapphire (Trance Mix) [Garuda]
    12. Bobina & Betsie Larkin - You Belong To Me (Original Vocal Mix) [Maelstrom]
    13. Heartstrings - Only You (Original Mix) [CD-R]
    14. Dereck Recay - Dream Way 2011 (Faruk Sabanci & Nurettin Colak Remix) [Redux]
    15. Deep Care - Blacks (Original Mix) [Infrasonic]
    16. Armin van Buuren - Blue Fear (Nurettin Colak Rework) [CD-R]
    17. Danilo Ercole feat. Marcie - Broken Wings (B.E.N. & Nurettin Colak Dub Mix) [S107]
    18. Cagan Nazlioglu feat. Hysteria! - All Around You (Nurettin Colak Remix) [Music En Route]
    19. Nurettin Colak - ID [CD-R]
    20. Nurettin Colak - Conception (Arctic Moon Remix) [Harmonic Breeze]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 30 Ağustos 2011; 20:27:42 >

• @bayjkartal
    Seninde bayramın kutlu olsun..Dinleyemedim ama to...nte düştüğü gibi çekip göz atarım..
    Vakti olan varsa yeni parça sizleri bekliyor..
    www.beatport.com
    Beatport: DJ & Dance Music, Tracks & Mixes
    http://www.beatport.com/#release/go-on-air-extended-versions-ep/437060

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 30 Ağustos 2011; 21:52:50 >

• Tranceseverlar bayramınız kutlu olsun gelmişken 1 2 süper parça vereyim size.

• quote:

Bu sevdiğim hatta çok sevdiğim bi parçasını hazırlarken...

Bunuda dinlemeye değer görüyorum...

I.S.O.S Tiesto nun trance ve progressive yakın tarzda müzikler yaptığı derlemeler serisidir..Günışığını aramak gibi bi anmalama gelsede bu sadece anlamda kalmamış..Seti çalmadan bir önce Günışığının batımını izleyerek setin tamamını çalmış ve en son editlemeyi bu şekilde bitirmiştir..Bu serinin dostumuz için özel bir anlamı olduğuna şüphe yok..Tıpkı Magıc serisine verdiği isimler derlemeler için kullandığı mesaj dolu coverlar gibi..
    Şimdilik bu kadar Tüm forumdaşlarıma iyi bayramlar diliyorum....
    ..::((((--------------------------------------------------------------------------------------------------------------)))))::..

.

Rex Mundi - Interstate Of Lightning (2011)

Tracklist

01 Interstate Of Lightning
    02 Rocking Hard
    03 When The Sun Is Rising

Teşekkürler bütün serileri indirip dinleyeceğim

• @ahmtdzdr
    ISOS bütün serisi to....nte mevcut herhalde en güzelide 3.bölüm yani panamadır...

.

John Digweed seven parça podcastlerinin tracklistleri...

www.johndigweed.com
    John Digweed
    http://www.johndigweed.com/allshows.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 31 Ağustos 2011; 23:53:29 >

• arnej'in geçen hafta bahsettiğim complation albümünün ismi bu akşam asot da açıklanmış musical-evolution the first chapter kendisininde bir kaç yeni parçası görünüyor aslında bir albüm hazırlığıda vardı ama ne zaman çıkaracak bilmiyorum...

armin de twitterda yeni bir gaia parçası müjdesi vermiş haftaya asotda dinleyebiliriz oda hazırlıklarını tamamladığı universal religion chapter 5 complation albümünde bulunacakmış....

son dönemde trance müzik dünyasında birlikte parça yapma da iyice moda oldu gerçi daha öncede vardı ama şu son bir ayda ortalık collab dan geçilmez oldu neyse şimdi yazmaya başlamıyım isimlerini....

markus da bu hafta world tour ibiza seti vardı dakota aliası ile çıkardığı son albümününde remixleri gün yüzüne çıkmaya başlıyor yavaş yavaş daha henüz hiçbirini dinleyemedim ama gördüğüm kadarıyla mr pit ve khomha, klauss goulart's ile epey bir çalışma içinde yada gençlere şans veriyo da diyebiliriz belkide...

son olarak da sanırım bu parçayı çalmayan dj kalmamıştır markusunda oldukça sevdiği bir tarz olan bolca setlerinde dinleyeceğimizi düşündüğüm bir parça ile iyi geceler herkese.... videoyu izleyin mutlaka....

m.i.k.e. ın şavunu dinledikten sonra biraz takılayım dedim di.fm de aly & fila nın 200 adı altında özel bi seti varmış şansa bak 1 saatlik uplifting sevenler için bence kesinlikle kaçırılmaması gereken bir set oldu hele arada bir parça vardı ki mükemmeldi şimdi parçayı bulup kesmem lazım neyse linki vereyim isteyenlere.....
    cuenation.com
    Future Sound of Egypt 200 (2011-09-01) [DI.fm Streamrip] - CueNation
    http://cuenation.com/?page=tracklist&folder=fsoe&filename=Aly_and_Fila_-_Future_Sound_Of_Egypt_200.cue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 2 Eylül 2011; 1:16:07 >

• @bayjkartal

Klip ve anlamlı..Melodiler harika..+Markus Khomha yı kolay kolay bırakmaz...universal religion chapter derlemelerini hep sevmişimdir..
    Uplifting severler için bi haber...
    İki gün önce to...nte son 10 yılın en iyi 15 uplifting parçası yayınlandı..Dosya ismini hatırlasam..Parçaların elimde olduğunu görünce indirmeye gerek görmedim..
    Gaia alıası ile Armin başka bir kimlikle müzik yapıyor sanki..Eminim yine ortaya iyi bir parça çıkacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 2 Eylül 2011; 2:38:04 >

• Aly & Fila - Future Sound of Egypt 200 (2011-09-01) [DI.fm Streamrip]
    07. id - id
  • @bayjkartal
    Parça Kyau ve Albertin değil mi..
  • valla ismini bende bilmiyorum aklına gelen bi parçası varsa bakalım....
  • @sél@h@ttin

Hocam listeyi hatırlarsan çok makbule geçeceksin
  • Beyler hiç Psy-Trance dinleyen yok mu burda Allah aşkına ? Hep Tiesto vs.. GOA dinleyen birini bile görmedim. O kadar şarkı paylaştım ne gören var ne ipleyen... Çok ilginç bir Trance grubu hakkaten
  • Markus Schulz - Digital Madness (Transmission 2011 Theme) [Live from Space Ibiza]

@heathen paylaştığın parçaları görmedim gerçekten ama goa - psy dinleyen biriside değilim arada canım sıkılırsa di.fm in chillout, ambient yada goa - psy kanalını açıyorum ama çok değil bpm biraz yüksek geliyor galiba psy da öyle sanatçı takıntılarım da yoktur aslında neyse zaten günde kaç saatimi ayırabiliyorum ki oda ayrı bi konu....

• @Heathen

Bir önceki sayfada Astrix paylaştım 1-2 sayfa öncesinde de Çinlilerin yaptığı bir müzik paylaşmıştım onları dinleyebilirsin. Psychedelic Trance dinlerim ama eskisi kadar değil. En çok dinlediğim DJ ler Astrix, Infected Mushroom(Bu grup oluyor aslında) ve Astral Projection(Bu da grup). Bunların dışında Growling Machines, Alien Project ve diğer İsrail kökenli DJ lerde bulunmakta. Bunların arasında Astrix çok göze batan birisi değil ama benim kesinlikle favorimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberstgruppen

@sél@h@ttin

Hocam listeyi hatırlarsan çok makbule geçeceksin

Ne listesi anlamadım...

Bu parçayı her dinlediğimde.......

quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Beyler hiç Psy-Trance dinleyen yok mu burda Allah aşkına ? Hep Tiesto vs.. GOA dinleyen birini bile görmedim. O kadar şarkı paylaştım ne gören var ne ipleyen... Çok ilginç bir Trance grubu hakkaten

Güzel arkadaşım gosa psy gibi trance türlerinin neden modern veya adına her ne derseniz trance karşısında çok ilgi çekmediğini daha önce tartışmıştık..Bu konuya dair sayfalarca yazı yazılabilir..Lakin kısaca özetlemek icab ederse modern trance özellikle başarılı prodüktörler tarafından oldukça hoş melodiler ile kulağa çekici hale getirilebildiğinden vede kanımca çok öndemli diğer bir sebep olan euro pop a yakın bir sounda sahip olmasından dolayı daha çok dinlenmektedir..Bahsettiğin türleri talep eden kitleler ve dinleyicisi bellidir..Euro pop ile trance arasında ne alaka diyen varsa kendi cahilliğini gidermek adına biraz araştırma yapsın..ha bide iki müzik türünüde bol bol dinlesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 3 Eylül 2011; 0:08:30 >

• Uplifting parçaları. Dosya ismini hatırlasan da olur ama illegal olmasın diye öyle demiştim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.