Şimdi Ara

Progressive ve Trance Müzik Ana Konu (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.007
Cevap
80
Favori
234.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oberstgruppen

Uplifting parçaları. Dosya ismini hatırlasan da olur ama illegal olmasın diye öyle demiştim

Haa tamam..Parçaların hepsi elimde mevcut..İstediğin uplifting olsun..Blueaman in eşsiz albüm ve derlemelerini dinle başka bi şey aramayacaksın zaten..Kulakları çınlasın keratanın ortadan kayboldu gitti...
    Bu gece guestmix gecesi oldu adeta...
    Above and Beyond - Trance Around the World 388 Incl Protoculture Guestmix (02-09-2011)

Tracklist 

1. Jon O'Bir - Music Database
    2. Super8 - Cre8 (Big mike remix)
    3. Super8 & Tab - Bliss (4 Strings Remix)

Record Of the Week
    4. Above & Beyond - You Got to Go (Above & Beyond Club mix)

5. Mirco de Govia "Sleeping Beauty" [Ronski Speed Remix] (Euphonic)
    6. Gareth Emery & Ashley Wallbridge "Mansion" (Garuda)
    7. A.M.R. "Sand Dunes" [Estiva Remix] (Enhanced)
    8. Andy Moor "Fight The Fire" [Norin & Rad Remix] (AVA)
    9. Super8 & Tab "Mercy" [Alex Kunnari Remix] (Anjunabeats)
    10. Sequentia "Eclipse" [Broning Remix] (Enhanced)
    11. SHato & Paul Rockseek "Wonderfooled" [Maor Levi Remix] (Tool Recordings)

Web Vote Winner
    12. Mat Zo "Frequency Flyer" (Anjunabeats)

13. Walsh & Coutre vs. Darin Epsilon "Detour On 44" [Dousk Remix] (Fruit Machine)
    14. Shingo Nakamura & Kazusa "Move On" [Matao Remix] (Silk)
    15. Jaytech "New Vibe" (Anjunadeep)
    16. meHiLove "Daylight" (Infra Progressive)

Stuck In The Box
    17. Cara Dillon vs. 2Devine "Black Is The Colour" [Coco & Green Remix] (Anjunabeats)

Protoculture Guest Mix
    1. Temper Trap "Sweet Disposition" [Astrix Remix] (Hommega Recordings)
    2. Protoculture feat. Shannon Hurley "Sun Gone Down" [Original Mix] (Rebrand Records)
    3. Protoculture "Liquid Logic" [Original Mix] (Rebrand Records)
    4. Grace "Not Over Yet" [Max Graham vs. Protoculture Remix] (Perfecto)
    5. Super8 & Tab "Black Is The New Yellow [Protoculture Remix] (Anjunabeats)
    6. Nhato "Far East Garden" [Original Mix] (Otographic Music)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 3 Eylül 2011; 0:15:59 >

• quote:

Uplifting parçaları. Dosya ismini hatırlasan da olur ama illegal olmasın diye öyle demiştim

Bahsettiğim koleksiyonun 10 bölünümüde içeren arşivin linkini pm attım neler neler...üff üff...
  • Beyler güzel şarkılar keşfettim biraz duygusal tarzda paylaşıyorum hemen melodiler gerçekten harika.

• Nery - Inesquecível (SoundLift Remix)

Abora Releases 2012

01 - Nery - Inesquecível
    02 - Nery - Inesquecível (SoundLift Remix)
    03 - Nery - Inesquecível (Andy Blueman Orchestral Remix)

@selahattin adam en son yazdığı yazıda sonbahar aylarında 6 parçalık falan bir albüm çıkartacağını söylemişti ondan sonra sesi çıkmadı hiç yukardaki nery'nin parçasına bir klasik remixi görünüyor ama çıkıp çıkmayacağı kesin değil gibi bişey.... bu adamın parçalarından çok remixleri daha çok hoşuma gidiyor

bu arada yukardaki id parçanın ismide Darren Porter - Culture [Original Mix] miş....

• Paylaşımlar güzel..Hepinize iyi forumalr..
    Şunuda paylaşıp kaçayım...
  •  

01. Global DJ Broadcast - Intro (00:07)
    02. Markus Schulz pres. Dakota - Katowice (Mr. Pit Intro Mix) (03:53)
    03. Ferry Corsten - Check It Out (04:22)
    04. KhoMha - Magnetic (03:42)
    05. Gareth Emery & Ashley Wallbridge - Mansion (04:26)
    06. Markus Schulz pres. Dakota - Saints (04:10)
    07. KhoMha - 507 (06:31)
    08. Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji - Pressure (Alesso Remix) (Markus Schulz Big Room Reconstruction) (05:19)
    09. Wippenberg - U R (Markus Schulz Big Room Reconstruction) (03:37)
    10. Cosmic Gate vs. System F - The Blue Theme (Ferry Corsten Fix) (05:12)
    11. Beat Service - Outsider (04:21)
    12. ID - ID (03:34)
    13. Markus Schulz pres. Dakota - Sleepwalkers (06:17)
    14. Aaron Camz vs. Chemical Brothers - Superstar Camshaft (Markus Schulz Mashup) (05:19)
    15. 3rd Planet - UFO Here (03:01)
    16. ID - ID (03:59)
    17. Tiësto vs. Traversable Wormhole - Lethal Traversing (Markus Schulz Mashup) (04:21)
    18. Markus Schulz - Digital Madness (06:20)
    19. Koen Groeneveld - Slides (Markus Schulz Big Room Reconstruction) (04:06)
    20. The Chemical Brothers - Hey Boy, Hey Girl (KhoMha Instrumental Mix) (05:33)
    21. Ferry Corsten - Punk (Cosmic Gate's Essential Rework vs. MaRLo Remix) (Markus Schulz Big Room Reconstruction) (04:42)
    22. Klauss Goulart - No Man's Land (04:21)
    23. Markus Schulz - 65.4Hz (Mr. Pit Remix) (05:48)
    24. 4 Strings - Twilight Mode (04:06)
    25. Markus Schulz pres. Dakota - Terrace 5 AM (Klauss Goulart's Rough Air Remix) (04:24)
    26. Orjan Nilsen - Between The Rays (03:48)
    27. Markus Schulz & Jochen Miller - Rotunda (04:25)

bu hafta marcus'ta çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 3 Eylül 2011; 15:18:06 >

• Hoşuma giden iki güzel Uplifting parça

• @cnryldz
    Bi setin içinde tag bilgisi verilmeyen parça varsa o set güzeldir..
  • @ Sel@h@ttin
    Hacı son çıkan 2011 Trance müziklerden bir kaç öneri yazarmısın çok sağlam dinlenilir olanlardan 5 tane yeter zahmet olmaz ise tabi şimdiden teşekkürler
  • Armin van Buuren feat Cathy Burton Rain (Maor Levi Remix)

Armin van Buuren feat. Sharon Den Adel - In and Out of Love vs John O'Callaghan - Raw Deal (İNANILMAZZZZZZZZZZZZ Bİ MASHUP BU YAZKİ KONSERE GELDİNİZ Mİ BİLMİYORUM AMA KONSERIN SONUNDA ARMIN BUNU ÇALDI SİSTEMİ PATLATICAKTI ŞİDDETLE ÖNERİRİM)

Headstrong ft Stine Grove - Tears (Aurosonic Mix)

shogun skyfire ( İstanbuldaki konserde yıkıp geçti bu parçayla )

tyDi feat. Tania ZygarWhy Do I Care?

. Tom Colontonio Feat. CiBon - The Sun (Original Mix)

aklına ilk gelenler

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

@ Sel@h@ttin
    Hacı son çıkan 2011 Trance müziklerden bir kaç öneri yazarmısın çok sağlam dinlenilir olanlardan 5 tane yeter zahmet olmaz ise tabi şimdiden teşekkürler

@castraelectro
    Çok fazla albüm takip edemiyorum..Aklımda kalan iki parçayı paylaşayım..Sied Van Riel in çok güzel bi parçası vardı melodik olarak hatırımda ama ismini hatırlayamadım..
    Bir de öneride bulunayım A.S.O.T 524 ü dinlemeyen varsa çok şey kaçırmıştır...508 den beri en güzel set olsa gerek..
    Shooting Stars....
    yDi, Sarah Howells - Acting Crazy feat. Sarah Howells (Original Mix)

Thoughts Become Things II...
    Markus Schulz presents Dakota - Katowice (Mr. Pit Remix)

• quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

@ Sel@h@ttin

@castraelectro
    Çok fazla albüm takip edemiyorum..Aklımda kalan iki parçayı paylaşayım..Sied Van Riel in çok güzel bi parçası vardı melodik olarak hatırımda ama ismini hatırlayamadım..
    Bir de öneride bulunayım A.S.O.T 524 ü dinlemeyen varsa çok şey kaçırmıştır...508 den beri en güzel set olsa gerek..
    Shooting Stars....
    yDi, Sarah Howells - Acting Crazy feat. Sarah Howells (Original Mix)

Thoughts Become Things II...
    Markus Schulz presents Dakota - Katowice (Mr. Pit Remix)

İndirdim dinliyorum saol hocam ellerin dert görmesin.
    Bende Markus Schulz-Rain i tavsiye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 4 Eylül 2011; 14:45:44 >

• quote:

quote:

Bahsettiğim koleksiyonun 10 bölünümüde içeren arşivin linkini pm attım neler neler...üff üff...

Bende isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

quote:

quote:

Bende isterim

@castraelectro
    Rainde güzeşl parçadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 4 Eylül 2011; 21:02:35 >

• Progressive House / Dubstep / Trance - Top 60

• M.I.K.E. - Ecstatic
    adamın yeni parçası daha yeni çıktı sıcak sıcak.....

geçen günlerde twitterda jorn van deynhoven Türkiye'deyim bu gece güzel bi show var diye yazı yazmıştı ama nerde çıktığını bulamamıştım bu akşamda daniel kandi yazmış Türkiye'ye gelicem diye nereye gelecek acaba bulamadım bişey gerçi gidebileceğimi pek zannetmiyorum ama yinede gitmek isteyen arkadaşların bilgisi olsun.....

• @bayjkartal
    Parça melodik ve tema olarak artık sıradanlaştımı ne..Belkide günde 10 larca parça dinlediğimden..
    Daniel Türkiye ye gelecekte yer ve mekan öğrenmeye çalışıyorum..Birikmiş izinlerim dururken..Gözümü yeniden kararttım..
  • aslında ben bu kadar sık parça üretilmesine karşıyım ama adamın soundu belli bakalım daha bir iki ay içerisinde 4 parçası ve bir yada iki aliası daha sırada görünüyo adam house ada el atacağını söylemişti neyse....
    ama bu parça öyle son zamanlardaki commercial parçalara benzemez kesinlikle listelerde olması gereken bir parça.....
    First & Andre - Widescreen (Sensation White Belgium 2005 Anth)

• .Faruk Sabanci & Nurettin Colak tan yeni parça...
    SoundCloud
    SoundCloud - Hear the world’s sounds
    http://soundcloud.com/faruksabanci/faruk-sabanci-nurettin-colak-3
  • ya bir ritim tutuldu gidiyor gibime geliyor gerçekten: müziğin yükselip alçalması..... tamam belki eventlerde insanları gaza getirmek için hoş bişey olabilir bence boş bişey ama niyeyse hala mp3 çalarımda duruyolar galiba bende arada gaza gelmek istiyorum.....bikaç video paylaşmak istiyorum işiniz yoksa dinleyin biraz aynısı değil ama bence birbirine benzer parçalar.....

Klauss Goulart - Turbulence (Original Mix)
    Markus Schulz presents Dakota - Sleepwalkers(Original Mix)Traumer - Cobraphobie (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
    Sean Tyas - Solo (Organ Donors Remix)
    Marc Simz - Forbidden City

yoksa benmi paranoyaklaşıyorum yaa.....

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.