< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ProJcb Plus JSR 1800 Akülü Vidalama 210 TL Pazarama.com (3. sayfa)
-
-
%5 indirim biter ve satıcı fiyatı 300,00 tlye çıkarırsa kod ile 250 tlye gelir. naysapp kullanana 225 e gelir.
-
Öncelikle amacım saldırı değil sadece ufak bir eleştiride bulunmak istiyorum. Bence bir ürünün kendisini direkt kullanmadan böyle olumsuz bir şekilde genellemek doğru değil, ben de almadan önce sizin gibi düşünüyordum açıkçası ama aldım ve ürünle 2 tane hemnes divan, 1 tane ayakkabılık, 1 tane de şekilli bir masa kurulumu gerçekleştirdim. Gerçekten kullanımı çok rahat, şarjı 4 saat boyunca bitmedi, kurulumlardan önce şarj etmiştim her seferinde tabi, basic seviyede bütün uçları var. bu 4 üründe bana toplamda 5-6 saat kazandırmıştır ve elde ve koldaki yorulmayı da minimuma indirmiştir. Şimdi bile kullanılamayacak seviyeye gelse hayattaki 6 saate 250 tl her türlü değer bence.
Sonuç olarak fiyatına göre 10/10 bir ürün
-
Aspilsan 2800 ma 5 c 3 pil montaj dahil 220 TL ye yaptırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kod geldi mi?
299,99 görünüyor nasıl 210'a aldınız?
Bende almayı düşünüyorum, alırken kullanabileceğim bir kod var mı?
-
300 e 100 kuponu gelecekti. neden gelmedi?
Edit: Kod "KAZANDIN100" şeklinde ve sadece hak eden müşterilere özelmiş. Denedim, çalışıyor. Son kullanma: 16 Haziran olması lazım.
Gelmedi. Müşteri hizmetlerine yazar, bir gelişme olursa paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 12 Haziran 2023; 19:24:34 > -
Maile 1-2 saat önce geldi
-
bu matkapı alarak hak edemedik mi yani? bana da mail gelmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu 300/100 şartlarını ss alan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maximum uygulamasından yaptıysanız ondan gelmemiş olabilir. Pazarama uygulamadından yapmalısınız dediler mailde.
Akşam, SMS olarak geldi bana. Kod sizde çalışmadı mı? Pazarama.com veya mobil uygulama üzerinden alışveriş yapanlar hak kazanmış olması lazım. Maximum uygulaması üzerinden yapıldıysa kampanya dışı sanırım. Son kullanma tarihi 16 Haziran.
300 TL de geçerli 100 TL indirim kodu: "KAZANDIN100"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 12 Haziran 2023; 21:24:17 > -
Aldım bir tane.tesekkurlr
Ne yeni üyeliğe indirim ne kod hiç bir şey gelmedi nasıl 210'a aldınız bi deyiverin hele.
gelmedi
-
ben ürünü aldım geldi plastik kalitesi kötü batarya şarj oluyor şu anda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 14 Haziran 2023; 13:53:30 > -
3 tane en kötü 18650 pil 150-200 lira hocam üründen ne bekliyordunuz ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olanı yazdım beklenti içinde değildim. Plastik kokuyor ve yapışkanımsı gibi. Bu paraya daha iyisi olmaz onu bende biliyorum. Ben arabada bulunsun bir yerde işe yarar belki diye aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X