Şimdi Ara

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
17
Favori
89.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir an kendimi Discovery channel da Turbo Friday i izler gibi hissettim elinize sağlık
    Bir klasiğe tekrar yollar ile buluşma şansı verdiniz sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Sonucu merakla bekliyoruz =)
    kolay gelsin
  • Gerçekten müthiş bir çalışma yürütüyorsunuz. Allah kolaylık versin hocam konunuzu ilgiyle takip edeceğim
  • kolay gelsin, bende merakla takipteyim
  • hocam Allah sabır versin kolaylık versin bileğinize kuvvet. Gerçekten çürük hali bile insanı heycanlandırıyor bitmişini düşünemiyorum
  • üstad belgesel tadında takip ediyoruz. her ne kadar vakit ve nakit olarak böyle bir proje gerçekleştirme imkanım olmasa da en azından seyretmekte keyifli.
  • Arkadaşlar zaten güzel yorum yaparak bana birşey bırakmamışlar.
    Gerçekten de güzel çalışma. En ince detaylara girerek bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
    Allah yardımcınız, yolunuz açık olsun.
  • İmzanızdaki diğer çalışmayada baktım,sanırım bu şekilde devam ederseniz bir buluş bulacaksınız

Türkiye'de sizin gibi ilgili ve sabırlı bir kaç yüz kişi olsa memleket kurtulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 17 Mart 2011; 23:48:44 >
  • Harika bir çalışma eminim sizin gibi özenli ellerden müthiş bir şey çıkacaktır ortaya.
  • obt ,maghapas ,BLooD_STaiN ,Valentino Balboni ,xxxjokerxxx ,cemoki ,ArdilesS ,Forumchu ,!!!Chinogolog!!! ,NCL ,ss01 ,çantaci ,Zoom-Zoom & /Bulut\ : Tüm değerli arkadaşlara güzel sözleri ve manevi destek&beğenileri çin teşekkür ederim cesaret buluyorum

xxxjokerxxx : Merhaba tabiki mahsuru yokta bu benim işim ile alakalı olduğu için bana çıkıcak maliyet ile son kullanıcıya çıkıcak maliyet arasında dağlar olabilir dolayısı ile yanıtlıcı olur.Ek olarak araca henüz fotoğraflarını yayınlamadığım ciddi miktarda parça geldi.Önümüzdeki hafta bir aksilik olmaz ise motor alımını da gerçeklştirip Corvette yürüyen aksamını tamamlıyacağım.Ben bile şu an maliyetleri vs tam olarak nedir bilmiyorum

Bunu buldum eski fotolarımdan yeni aldığımda kilyosa gitmiştim (Aracın ön ve orta kısmındaki kumları ben ekledim jeep gibi oldu :) )

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

obt ,maghapas ,BLooD_STaiN ,Valentino Balboni ,xxxjokerxxx ,cemoki ,ArdilesS ,Forumchu ,!!!Chinogolog!!! ,NCL ,ss01 ,çantaci ,Zoom-Zoom & /Bulut\ : Tüm değerli arkadaşlara güzel sözleri ve manevi destek&beğenileri çin teşekkür ederim cesaret buluyorum

xxxjokerxxx : Merhaba tabiki mahsuru yokta bu benim işim ile alakalı olduğu için bana çıkıcak maliyet ile son kullanıcıya çıkıcak maliyet arasında dağlar olabilir dolayısı ile yanıtlıcı olur.Ek olarak araca henüz fotoğraflarını yayınlamadığım ciddi miktarda parça geldi.Önümüzdeki hafta bir aksilik olmaz ise motor alımını da gerçeklştirip Corvette yürüyen aksamını tamamlıyacağım.Ben bile şu an maliyetleri vs tam olarak nedir bilmiyorum

Bunu buldum eski fotolarımdan yeni aldığımda kilyosa gitmiştim (Aracın ön ve orta kısmındaki kumları ben ekledim jeep gibi oldu :) )

fotoğraf gerçekten müthiş

• Bu gün yaptıklarm :

Sonunda tam istediğim gibi bir kumlamacı buldum.Git gel 45 km tutucak ama değer.Tam istediğim hasssaslıkta işimi yapıyor.Yaklaşık 3-4 saatim o iş için gitti.Pas dönüştürücü kimyasallarım da geldi.Würth de kalmış olan son 2 litreyi aldım.Konya şubesinden getirttiler.Bir daha bir ay sonraa gelir yenisi (Tahminimce.O kadar bekliyemezdim iyi oldu).

Galvanizlenip elektrostatik kaplama fırınından taze çıkan komple bagaj sacı :

Kapı kasalarının altı kesildi :

Kaba montaj&parça yapımı :

Kaba temizlik (En azından bir yüzü fena gözükmüyor artık) ve tamirat :

Aksilik olmaz ise yarın çürük çarığı ayıklama daha sonra kapı kasalarını ve bir kaç parçayı daha alıp kumlamacıya gitmeyi planlıyorum.Daha sonra kapı kasa tamiratı bitirilip kapı kasalarını (önümüzdeki hafta) galvanizlemeye götüreceğim.O işlem bitince de kapı kasaları komple elektrostatik boya ile kaplanacak.Daha sonra kapı saçlaının montajı ve ince işçiliği yapılacak.En sonunda tekrar kaynak yerlerine bir kaç kimysal sürülüp perdah atılıp ince çekiç işi tamamlanıp kontrol edilecek.

Bagaj kapağı tamamen temizlendi ve alt kısmının sacının basılmasına hazır hale getirildi.

Burada sol tarafta ekstra bir çatlak ve çürük daha mevcut.

Bagaj tabanı komple kesildi.

• çok güzel bir iş çok güzel bir konu takipteyim kesinlikle
  • bakalım nerden nereye olcak
  • Ajda Pekkan'ı liseye yazdırsan daha kolay Vipracing eminimki :)

Başbakan seni görse belkide ilk Türk otomobili seri üretme işini senin üzerine yükler
  • Hayranlıkla takip ediyorum , rasgele
  • araç gerçekten çok çürümüş paslanmış gerçekten zor iş çok derinlerdeki yerlerin değişimi falan kolay gelsin her güncellemede takipteyim :)
  • kolay gelsin uğraşması çok zevklidir şimdi
  • İşlem ayrı güzel, anlatımınız ayrı güzel.

En küçük ayrıntısına kadar bol fotoğraflı anlatımlarınızı ilgiyle takip ediyorum.

Bitmiş halini çok merak ediyorum. Tebrikler!
  • allah sabır versin işiniz baya zor...
    takipteyim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.