Şimdi Ara

Proje Önerisi Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

50 - 100 arası dukkanlı sanayı sıtesının gırısınde 10 metreye 5 metre bı pano var bu panoya sitenin krokısı koyulacak. Bu bloglardakı dukkanların numaraları krokıde ışıklı bır sıstemle yapılacak yanı ;

Guvenlık dekı memura sıteye gelen kısı " Aycan oto makas" nerde dıye sordugunda guvenlık onundekı panelden a13 un butonuna basacak ve gıtmek ısteyen kısı krokıden nerde oldugunu kolayca gorecek.

Bole bır sıstemı her dukkan ıcın buton koyarak yapmayı dusunuyorum fakat daha az butonlu yada değişik onerılerınızı beklıyorum. Cunku 100 dukkan olsa 100 butonlu bı pano yapılması gerekecek ve kablosuydu ıvır zıvırı dj seti gibi bişey cıkacak ortaya. Nasıl bır sey olabılır Ar-Ge destegınızı beklıyorum.

• İstedigin projeyi yaparım ancak ticari bir projedir bu,

yinde yüzeysel de olsa fikir vereyim,

Her dükkan için button koyman yanlış sadece bir keypad ile giriş yapman gerek,

Bir adet 4X20 lcd olacak keypad den girilen numaraya karşılık gelen dükkan ismi yazacak Lcd de akabinde de Krokide Ledler yanacak hepisi bu kadar,

kolaygelsin
  • 4x20 lcd derken ?

10 m ye 5 metre bı pano var sanayının gırısınde oraya bı krokı yapılacak + guvenlık klubesınden kontrol edılcek. Bılgısayar desteklımı bu soyledıgınız pek anlayamadım.
  • Tuş takımı ile ilgili dükkanın numarası girilecek. ( Her dükkan için buton kullanmanıza gerek olmaz. )
    Bir microkontrol ( PIC - Atmel ) ile bu sayı işlenecek.
    Matrix tarama yöndemi ile kurulan sisteme bağladığınız led yanacak. ( Her dükkana ait led için bir çıkış kullanmanıza gerek kalmaz. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkun -- 22 Mart 2012; 8:19:49 >
  • 4x20 LCD'den güvenlik nereyi seçtiğini görecek. Soran kişi sizin panoda görecek.
  • bu sistem için fiyat verebilecek varmı ? öm ile ulaşınız.

PS : led ve pano bana ait sadece sistem için fiyat veriniz detaylı olursa sevırnım
  • http://www22.brinkster.com/anotherbrick/index13.htm

burdaki PLC 48 çıkışı sürebiliyor ve operator panel bağlanabiliyor
    2 tane kullanılırsa 96 çıkışı sürebilir

operator panelden hangi ışığı yakacağını seçebilirsin
    o çıkıştaki lamba yanar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.5 inç dokunmatik TFT ekranlı bir kullanıcı paneli için pm olarak teklif gönderdim.
    bu sistemde kullanıcı bir navigasyon cihazında adres arar gibi istediği işyeri adresini görsel olarak arayabilecek.

ayrıca pano ile kullanıcı paneli arası haberleşme kablosuzda yapılabilir. (kırma dökme işi olmadan) gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.