Şimdi Ara

PROJE : XXX GÖNÜLLÜLER ARANIYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel bir L2j server kurmayı düşünüyorum. Projeye katılmak isteyen ve javadan anlayan, (java server kurulumu, geliştirilmesi vs...), forum websitesi yapımı vs... weble ilgili arkadaşlara ihityacım var gönüllü arkadaşlar lütfen özel mesaj yollasın.

5-6 kişilik geliştirme ekibi kurmayı düşünüyorum.

• BOL ŞANS sennde sonn GMMUSAYA dönmez inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

quote:

Orijinalden alıntı: Flier

BOL ŞANS sennde sonn GMMUSAYA dönmez inş

Senin sonuna benzemesinde iyidir Ne zaman server açsan gömdüler buraya
    GMUSTA

anlatmaya Ne zaman server açsan gömdüler burayaçalıştıgın nedir yamchi ? bn pek anlamadımda ilk kelimeyi anladıkta.. ikinci yazdıgın nedir acaba? Ne zaman server açsan gömdüler buraya n demek istedin burda anlamadım :D

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bi proje düşüncen varsa Java olmasın yaw offical tarzında düşün derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Efendy4Ever

Akıl vermesini biliyorsunuz. Yardim etsene bilgin varsa off server demek aylik 550tl yalnizca sunucu kirasi demektir. Editleri kurulumu ise zaten başlı başına ömür törpüsü java ecalipse 4ewer Java kur kardeş bakma bunlara, editleri kolay, fix kolay, 10mbit netin 4gb ramli pc varsa kur evine

GMUSTA

KROLUKTA SON NOKTA DAHA ISMINI BILMIYORSUN KONUSUYORSUN GMUSTA ecalipse 4ewer

ECALIPSE DEIL ECLIPSE :)

• quote:

quote:

Akıl vermesini biliyorsunuz. Yardim etsene bilgin varsa off server demek aylik 550tl yalnizca sunucu kirasi demektir. Editleri kurulumu ise zaten başlı başına ömür törpüsü java ecalipse 4ewer Java kur kardeş bakma bunlara, editleri kolay, fix kolay, 10mbit netin 4gb ramli pc varsa kur evine

GMUSTA

sen benim düşüncemin üzerine yorum yazma haddini kimden aldın? Yaptıgım yoruma karşı safça ve spastikce cevaplar vermeyi biliorsun daha ecakapamapa bişiler saçmalıyıp yazıyorsun :) önce düzgün yazmasını ögren snra jawa eclipse vs yaz tmm mi kocum.Bilgim olsa zaten paylaşırdım ki genelde bildiğim şeyleri paylaşmışımdır.ben sadece Javayi sevmedigimden dolayi java ile ugrasicagina offical düşün dedim.Merak ediyorum Cidden senin gezegenin neresi?

NOT : Allah'ım Sen bizi Spastik RuhLu insanlarda koru....

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hadi oğuz i harfini bilmiyor diyelim . Sen daha adını doğru dürüst söyleyemiyorsun yazdıgın cümleyi tekrar dönüp okuduğunda "allah allah ben ne anlatmak istemişim acaba " diye kendin düşünüyosun. Habire milletle polemiğe girme çabası falan . Sen Kimsin ki? Yaşın kaç? eminim 14ün üstünde de değildir

GMANTEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: xJorfan

Hadi oğuz i harfini bilmiyor diyelim . Sen daha adını doğru dürüst söyleyemiyorsun yazdıgın cümleyi tekrar dönüp okuduğunda "allah allah ben ne anlatmak istemişim acaba " diye kendin düşünüyosun. Habire milletle polemiğe girme çabası falan . Sen Kimsin ki? Yaşın kaç? eminim 14ün üstünde de değildir

GMANTEN

Alıntıları Göster
    ilgilenen, ve olumlu düşünen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

GMUSTA

jawa kur editleri kolay kolay fix 10mbit net 4gb ram babababa millete akıl veriyonda kendin assassinde bugları fixleyemiyon nabeeeeeeeeeeerR? ondan sonra bug yok die dolaşıonuz delikanlı gibi cıktı orhan abi yazdı bug wardır die sn o kddr savundun sna ss koyduk skill bugu yaparak hala dırdır ettn millete jawa kur die akıl verme oke ? jawa kurar ama iyi bilmesi gerek hem jawa coderliği hemde eclipseyi bilmesi gerekiyor yawrum !

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes2

quote:

quote:

GMUSTA

jawa kur editleri kolay kolay fix 10mbit net 4gb ram babababa millete akıl veriyonda kendin assassinde bugları fixleyemiyon nabeeeeeeeeeeerR? ondan sonra bug yok die dolaşıonuz delikanlı gibi cıktı orhan abi yazdı bug wardır die sn o kddr savundun sna ss koyduk skill bugu yaparak hala dırdır ettn millete jawa kur die akıl verme oke ? jawa kurar ama iyi bilmesi gerek hem jawa coderliği hemde eclipseyi bilmesi gerekiyor yawrum !

Alıntıları Göster
    GMUSTA SALAK BEN SANA BILDIRMEK ICIN BUYUK HARFLER ILE ECLIPSE YAZDIM IIII BUNLAR SANA BATIYO SNRM :) xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

GMUSTA SALAK BEN SANA BILDIRMEK ICIN BUYUK HARFLER ILE ECLIPSE YAZDIM IIII BUNLAR SANA BATIYO SNRM :) xD

Alıntıları Göster
    Bir TOpic anca bu kadar harap edilebiLir konu dısına cıkıp adamın konusunu madara ettiqiniz icin kendinizle qurur duyun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

Bir TOpic anca bu kadar harap edilebiLir konu dısına cıkıp adamın konusunu madara ettiqiniz icin kendinizle qurur duyun ...

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtue34

quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

katılıyorum

Alıntıları Göster
    nerde yeni açılan bir sunucu göseler bug arayıp kötülemeye kalkanlar var bu forumda.
    en iyilerini kendileri yaparlar veyahut en samimi arkadaşları yapar.
    topici açan kardeş, yerinde olsam moderatörlere başvurup gereksiz postları sildirirdim.
    Kurmak ve editlemek pek zahmetli değil.ama gel gör ki zaman az yoksa katılmayı isterdim.
    sunucunu açtığında tavsiyem, tanıtım yaptığın topicteki bütün saçma sapan postları sildir de sinir krizine girme.

@ivanov
    maalesef benim forum anlayışım böyle.konu açılır bilgiler paylaşılır, konuyla ilgili yorumlar yapılır.
    alakasızca sağa sola çok afedersin .ok atılmaz.sana en aşağı 20 topic linki koyabilirim 5-6 kişi aynen yukarıda dediğimi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenSpirit -- 25 Temmuz 2009; 0:17:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenSpirit

nerde yeni açılan bir sunucu göseler bug arayıp kötülemeye kalkanlar var bu forumda.
    topici açan kardeş, yerinde olsam moderatörlere başvurup gereksiz postları sildirirdim.
    Kurmak ve editlemek pek zahmetli değil.ama gel gör ki zaman az yoksa katılmayı isterdim.
    sunucunu açtığında tavsiyem, tanıtım yaptığın topicteki bütün saçma sapan postları sildir de sinir krizine girme.

@ivanov
    maalesef benim forum anlayışım böyle.konu açılır bilgiler paylaşılır, konuyla ilgili yorumlar yapılır.
    alakasızca sağa sola çok afedersin .ok atılmaz.sana en aşağı 20 topic linki koyabilirim 5-6 kişi aynen yukarıda dediğimi yapıyor.

Alıntıları Göster
    Ula anten ben açtımta Dagger 20k vurmuyodu Titanda hydroblast yoktu Caradinayı npcden almiyodun açtım baktım tutmadı kapadım en azından senin gibi rezil rüsva olmadım GM MUSA Akıllı Ol adam ol adamsansınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Flier

Ula anten ben açtımta Dagger 20k vurmuyodu Titanda hydroblast yoktu Caradinayı npcden almiyodun açtım baktım tutmadı kapadım en azından senin gibi rezil rüsva olmadım GM MUSA Akıllı Ol adam ol adamsansınlar

Alıntıları Göster
    Off server 550 Liramı ? bilmedğn burdan belli ben 168 Euroluk makine kullanıyodum 500 kişi kaldırabiliyodu konuşmıcan koçum bişey bilmiyosan

• quote:

Haklısın abim ben kendi adima özür diliyorum mesajlarimi sildim. Konu açan abim hakkını helal et kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Haklısın abim ben kendi adima özür diliyorum mesajlarimi sildim. Konu açan abim hakkını helal et kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    yamchi oyle rezil bi sekilde bende yazsam bende silerdim her yere lap diye atlama bundan sonra dusun tasin ondan sonra msj at su foruma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

yamchi oyle rezil bi sekilde bende yazsam bende silerdim her yere lap diye atlama bundan sonra dusun tasin ondan sonra msj at su foruma :)

Alıntıları Göster
    Bir Konu açılmış ve bu konu üzerinden tartışmaları bence normal eğerki herkez burada yorum yapabiliyorsa bunlarada göz yummak durumundayız bence hani sizin düşündüğünüz gibi romanspartan ve golden başka bi topik açıp orada tatışabilirsiniz ama sonuçta bi topikdesiniz yardım istenilmiş biri ordan bişey biri ordan bi laf atarken herkez tatışmaya başlamış bunu engelleyemeyiz bu olmalı zaten burası forum ama seviyeyi fazla kaçırıyo bazı arkadaslar bu yuzden bizim düşüncelerimiz onlara ters geliyodur .Teşekkürler tartışmayı seviyeli yapmadan o konuşmalar argoya bile uzanabiliyo bu forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: ivanov12

Bir Konu açılmış ve bu konu üzerinden tartışmaları bence normal eğerki herkez burada yorum yapabiliyorsa bunlarada göz yummak durumundayız bence hani sizin düşündüğünüz gibi romanspartan ve golden başka bi topik açıp orada tatışabilirsiniz ama sonuçta bi topikdesiniz yardım istenilmiş biri ordan bişey biri ordan bi laf atarken herkez tatışmaya başlamış bunu engelleyemeyiz bu olmalı zaten burası forum ama seviyeyi fazla kaçırıyo bazı arkadaslar bu yuzden bizim düşüncelerimiz onlara ters geliyodur .Teşekkürler tartışmayı seviyeli yapmadan o konuşmalar argoya bile uzanabiliyo bu forumda

Alıntıları Göster
    Bok etmıssınız knuyu ellerınıze saglık ..
    Paylasımlarınız ıcın tesekkurler...

Kalite git gide dusuyor L2 bolumunde ..Çakılıp kalıcaz en sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

Bok etmıssınız knuyu ellerınıze saglık ..
    Paylasımlarınız ıcın tesekkurler...

Kalite git gide dusuyor L2 bolumunde ..Çakılıp kalıcaz en sonunda.

sende benim gibi takıl bosver ne hallederi varsa görsünler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.