Şimdi Ara

Project 9 / Age Of Wulin Online [EU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Age of wulin ile ilgili detaylı bilgileri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.
    Ayrıca gelecek oyunlar ile ilgili tüm haberlerihttp://multioyunlar.com adresinden takip edebilirsiniz.

• eu çıkısı 2012 i de olcak büyük ihtimal
  • Ön kayıt sistemi açılmışdır bilginize.
  • kesinlikle deniycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

Ön kayıt sistemi açılmışdır bilginize.

Ön kayıt sistemi derken? Pre Register sistemi açılalı baya oluyor.
  • valla bana mail gelmişde ordan haberim oldu bilmiyordum :D
  • erken zamanda gelsede denesem hemen Blade and Soula benziyor gibi geldi bana havada uçmaları koşmaları blade and soulun biraz daha çin kültürüyle harmanlanmış hali Blade and soul deneyen biri olarak bunuda çok merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwsnake25

erken zamanda gelsede denesem hemen Blade and Soula benziyor gibi geldi bana havada uçmaları koşmaları blade and soulun biraz daha çin kültürüyle harmanlanmış hali Blade and soul deneyen biri olarak bunuda çok merakla bekliyorum

Alakası yok blade and soul zaten tam anlamıyla asian kültüründe bir oyun tarz bakımından çok farklı non targetin system ile olsun grafikleriyle olsun.Age of wulin 9 Dragonsun biraz daha gelişmiş hali perfect world oyunlardakin her zaman gördüğümüz grafiklerle önümüze gelecek tek farkı aşırı sistem ..
  • açılsada bi denesek merak ediyorum combolar hoş görünüyor.
  • Oyunun kaynak dosyaları (debug edilebilir durumda) bugün internete sızmıştır. Yakında private serverlar çıkar merak etmeyin. //ByWOLF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 22 Mayıs 2012; 20:48:00 >
  • ee bu kadar geciktirirlerse oyunu olacağı bu olur, iyi olmuş!
  • China'de open beta girdi Eu'da ise 2012 3 Çeyrek olarak söylüyorlar..
  • birde bunun tıpkısının aynısı age of wushu var o da gayet güzele benziyor onuda bekliyorum hangisi ilk çıkarsa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 23 Mayıs 2012; 11:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

birde bunun tıpkısının aynısı age of wushu var o da gayet güzele benziyor onuda bekliyorum hangisi ilk çıkarsa artık

Aynı oyunun Nort america için olan versiyonu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: karga_22

quote:

birde bunun tıpkısının aynısı age of wushu var o da gayet güzele benziyor onuda bekliyorum hangisi ilk çıkarsa artık

ahaaha hadi ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karga_22

quote:

ahaaha hadi ya

Aslında bir tek bu'da değil bir tane daha var Hangisi önce açılırsa

http://ageofkungfu.com/

• Çinde bir şirket daha var Age Of Wulin'in diğer sunucusunu açmış
  • :D varmıs baya heryerde neyse baslıyor eu cbt ye
  • uzun zamandır olan online oyun açlığımı bu oyun dindirecekmiş gibi geliyor bir an önce gelsin artık eu
  • Beta keyi olan varmı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.