Şimdi Ara

Project 9 / Age Of Wulin Online [EU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gala networks Europe'nin yaptığı açıklamaya göre yayın hakkını gPotato[Gala Networks Europe] Satın Almış.
    Oyun her açıdan zengin olacağı konuşuluyor.

2011 Yılında Almanca,Fransızca,İngilizce dilleri ile çıkacak.

Oyun Hakkında

Oyun normal seviye atlama sistemi yerine Kung fu, Thai Chi gibi dövüş sanatların birleşimiyle oynanıcak.
    Silahlı silahsız dövüş sistemi ile farklı beceri gelişmelerini karakter belirleyerek kendi özel karakterlerini oluşturablecekler.

İlk bölümde 8 farklı hikaye seçerek karakter oluşturabilcekmişiz ve bu hikayede yok olmamak[veya yer almak] için sürekli kendimizi geliştircekmişiz

Oyun hakkında PvP ve PvE Sistemi çok iyi diyorlar.65 KM2'lik kocaman bir dünya,30+ Bölge , 8 Farklı meslek ve alt meslekler ve +1000 beceri,görev ve npc varmış diyorlar.

Site:http://en.wulin.gpotato.eu/ad/

Not: Yakın Zamanda Oyun ile ilgili daha ayrıntılı bilgileri paylaşacağım. Aklınızda soru varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 24 Eylül 2010; 23:19:39 >

• Topikte bilgiye doydum resmen. Mükemmel paylaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastCroN

Topikte bilgiye doydum resmen. Mükemmel paylaşım.

Oyunun ismini youtube yazsak aynı videolar çıkıyor zaten.

Güzel paylaşım.
  • Cümlelerin bile saçma arkadaşım bu ne böyle?

quote:

Snail Game 2010'un Sonlarına Doğru Çıkacak.

Snail game mi çıkacak ne çıkacak anlamadım?
  • Snail Game Firma
  • Böyle zottirik isimli oyunlar tutmaz boşa forumu kirletiyorsunuz.
  • amaç tanıtmak isim zorttirik diye oynanmayacağı anlamınada gelmez. onlarda belki büyük bir anlamı var nerden bilebilirz ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kopyala yapıştır mod:On.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

Böyle zottirik isimli oyunlar tutmaz boşa forumu kirletiyorsunuz.

Kimsenin avukatı deilim ancak burasi diger MMorpg lerin paylasıldıgı bölüm ; eger daha önce baslıgı acılmamıssa bu oyunun paylasma hakkı bence var.Sana göre zottirik olan bi oyun baskasının hosuna gidebilir.hee baslıgı acanın yaptıgı yanlıs ne isim çakmış oraya , bu ara cıkıcak , 2 tane video , bi resim eksik bi ANA baslık olmus.Ana baslık dedim cunku bu bölümde o kadar cok oyun var ki her oyun icin 1 konu acılıp bunun o konuyla ilgili tek baslık olması hoş göruluyor.Şimdi forum nasıl kirlenir bence senn yazdıgın suanki gereksiz mesajla saygısızlıkla kuralsızlıkla.Ben forum bekçiligi yapmıyorum yapmam zaten ama zamanımı ayırıp vaktimi ayırdıgım bu forumda hergun farklı sacmalıklar görmekten sıkıldım.Arkadas paylasım adına zamanını ayırarak önümüze bişey paylaşmaya çalışmış ( işlte baslık sahibinin eksigi de burda baslıor ) oyunun kalitesi önemli deil birine seviyesizlik yapmana luzum yok.Baslık sahibide yapılan elestirileri göz önune alıp başlıgı biras daha beslerse bir ana baslık sahibi olarak yazim diksiyonuna dikkat ederse onunda bu forumda problemlerle karsılasacagını sanmıyorum.<bunlar bnm forum düzeni hakkındaki göruslerim arkadaslar katılanda olabilir katılmayanda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

Böyle zottirik isimli oyunlar tutmaz boşa forumu kirletiyorsunuz.

çok zottirik bir yorum olmuş.

Bu arada Beggar akar!Bkz: Drunken Master
  • Translate motorunu yazanin eline saglik.
  • Yayın hakkını gPotato satın almış. 2011 Yılında Çıkması Bekleniyor.Adı Age Of Wulin Online Olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 24 Eylül 2010; 23:42:55 >
  • Arkadaşım bu oyunu takip etmemi söyledi. Bazı videolarını izledim ilgimi çekti aslında. Bence gayet güzel bir oyuna benziyor.
  • ChinaJoy 2011'den Bir Oynayış

Yapımından Bir Video

Bunun 58. Saniye Sonrasında Koptum

Çok İlginç Görevleri Var Yahu

• Muazzam bir oyun olacak kesinlikle. Gameplay videosuna bakınca insan kendini filmde sanıyor. Animasyonlar harika ötesi zaten.
    Ama UI, quest dialog pencereleri konusunda falan avrupa-amerikadan yardım alsınlar bence. 3.videoda dikkatimi çekti questler dışında crafting yaparken iteme göre mini oyun oynuyoruz sanırım.
  • Tam benim oyunum uzun zamandır naruto gibi bi oyun yapılmasını bekliyordum sonunda inşallah çıkacak evlerin tepesinde ağaçlarında tepesinde suyun üzerinde yürümek felan çok zevkli olcak birde oyuna ninja sınıfı getirseler ninjutsu felan yapsa süper olur
  • Oyun non-target mi olacak bir bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngryWarior

Oyun non-target mi olacak bir bilgisi olan varmı

Videoları İzlersen Anlarsın
  • uzun zamandır takipteyim bekliyorum
  • Çıkış Tarihi Biliniyor mu ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.