Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Project Cars 2 ve Gran Turismo Sport Beta karşılaştırması:

• Kariyer kısmının incelemesini bir arkadaşımız yaparsa çok güzel olur, ona göre alırız. İlk oyun gibi telefon mantığında ise uzak duralım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell'in Hızlı Öfkeli oyununun yapılacağı tüyosunu verdiği canlı yayın videosunu izlemek isteyenler bakabilirler:

Yalnız adamın geleceğini yayıncı bile bilmiyordu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Kolaycılar nasıl belli ediyor kendini

Beş para etmez bu oyun.

Senin sevdiğin bir oyun varmı? Bence yok..

Senin sevmediğin bi oyun var mı? Bence yok...

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Mustafa kemal bey tesekkurler. Paylsabilirseniz cok mutlu olurum zira ince ayar olmadan default ayarlarla oynamak cok kolay degil keyifli olmuyor. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim firsatim olursa yaparim kardesim. Ama oyun cok kolay degil. Ince ayar yapmak sart mustafa kemal bey ince ayarlri paylassin ona gore bi inceleme yaparim. Ingilizceniz varaa internette cok fazlaca kariyer incelemesi mevcut

• Oyunun online tabanı müthiş, pingler 20 lerde falan geziniyor.. Lag'dan eser yok sanki offline gibi.. Grupça yarışlar yaptık dün akşam ilk virajda birçok temas hatta hafif çarpma olmasına rağmen uçup gitmedi araçlar.. Lastikler mutlaka soft slick alınmalı bi çok araçta.. Ciddi oranda kaymayı azaltıyo, ve gaz fren hassasiyeti çok önemli bu oyunda o yelpazeyi ciddi oranda açmışlar. Ayakların alışması şart. Onlinede sürekli kopanlar mutlaka wifi ile denesin 2 arkadaşımız sürekli kopuyodu assettodan gelen alışkanlık wifi ile girdiler jilet oldu.. Şuan da tek sorun grafik, parazit, tearing, yer yer donma gibi ufak çokda rahatsız etmeyen şeyler.. Bu oyun pc1 gibi değil cidden tam simulasyon olmuş bunu rahatlıkla söyleyebilirim... Assetto ile kafa kafaya gidecek simulasyonumuz oldu bence.. Ama Assetto malesef online'da kaybetti.. Türkiyeden açılan tüm serverlar 300 pinglerde araçla dans ede ede gidiyo..

• Benim canlı yayından video:

Oyunu PC'de oynuyorum arkadaşlar full detay seviyesi açılmıştır, grafikler efsane.

Oyunu klavyede oynadım oyun mause ile kontrole ayarlanmış mausr ile oynamak zor, yardımlar açık şekilde klavye ile oynamak kolay ilk oyunu oynamak daha zordu kesinlikle. Kariyer modunu PS4'de yapmayı planlıyorum oyunum daha gelmediği için kariyer modu hakkında yorum yapamıyorum PC'de kariyeri oynasana demeyin bu bölümü PS4'e saklıyorum

Araçlar yine son detayına kadar modellenmiş bir arkadaş çevre grafikleri kötü yazmıştı ama hangi oyuna göre? (Forza Horizon 3 ise tamam ) Bence çevre grafikleri de gayet başarılı ve güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 23 Eylül 2017; 16:11:5 >

• Az önce pc de VR deneyimim oldu. Nasıl anlatsam bilemedim. Özellikle de Greenhell de bu kadar yokuş varmıydı diye kendi kendime hayıflandım.

Vr da derinlik hissi harika.

Oyunun VR deneyimi için tam puan.

• gamerasi kullanıcısına yanıt
    Ah bunu demeseydiniz keske Playstation da goruntu bir onceki ile oyle ayni ki Full HD 1080 p de Vr mi alayim 4k Tv mi derken Magazaya kada yukari dogru 3 model atladim alacagim markanin modelinde :) İnternet Alisverisi bazen daha az can yakiyor. Herneyse Vr mi Yeni tv mi derken Tv de karar kildim ama Vr icimde hep bir sizi olarak kalacak. İlerde bu cihazlar kablosuz ve daha kompakt bi hale donustugunde dusunecegim bu deneyiminizi. Siz 2k olarak mi aldiniz vr da goruntuyu?

Ertuğ Bey,

Siz Curved da mi yoksa Flat Led tv de mi oynuyorsunuz, sanki yaris oyunu curved da olmayacak gibi bir on yargim oldugundan yine Fkat tv aldim, sizce farkediyor mu sizin oneriniz neydi?

• Beyler eğer talep olursa akşam tekrar canlı yayın yapıcam, canlı yayın isteyen varmı?
  • Oculus Riftte maksimun 1080×1200 alabiliyorsun. Her ne kadar çözünürlük değerleri bu olsa da monitör ya da tv gibi düşünmeyin. Pikselleri çok rahat sayarsınız. Yalnız o hissiyat var ya... Bu oyunda çok iyi.
  • Ben tam tersi curved tercih ederim.. 49ks8500 Samsung bendeki model.. Ortadan baktığın zaman ideal pozisyon oluyo yarış oyunlarında.. Flat'de kötü değil zaten hayırlı olsun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

Kariyer kısmının incelemesini bir arkadaşımız yaparsa çok güzel olur, ona göre alırız. İlk oyun gibi telefon mantığında ise uzak duralım.

Şöyle sadece kariyerde neler var diye kısa bir video çektim.Belki bir fikir verir.Assetto Corsa'da böyleydi.Kariyer olarak benim gibi düşünenlere hiçbir şey vaat etmiyor. Bir çok yarışta pcars1'den copy paste yapılmış. Keşke farklı bir kariyer deneselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 23 Eylül 2017; 17:53:30 >

• Source kullanıcısına yanıt

Hocam çok takılmayın o arkadaşa . Bazen kendi kendine farklı kafalar yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Hocam çok takılmayın o arkadaşa . Bazen kendi kendine farklı kafalar yaşıyor

Ben alışığım ona

• Oyundan aldığım bir kaç SS:

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, param cebimde kaldı :)
  • NFS Payback ile devam bu sene PC 2 ve Forza 6,5 ağır çuvalladı.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.