Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

NFS Payback ile devam bu sene PC 2 ve Forza 6,5 ağır çuvalladı.

7 alacaktık hani lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machiavelli.

quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

NFS Payback ile devam bu sene PC 2 ve Forza 6,5 ağır çuvalladı.

7 alacaktık hani lan

Forza 6 dan tek farkı 1 yeni pist, dinamik hava şartları ve daha fazla araç değmez hacu NFS alırız.

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Sen bu gidişle hiçbir oyun almıycan bak gör

Al bu oyun ve set tam senlik

• PROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONU

• Bu arada yarış seveler için Salih Yoluç'un şampiyonluk mücadelesi verdiği Avrupa Le Mans Serisi'nin 4 saatlik Spa yarışı birazdan başlıyor

İzlemek için:

Puan durumu:
    http://www.europeanlemansseries.com/en/apptitlerankings/ranking/7/0?year=2017&category=28

Arabaya dikkat!

PROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 24 Eylül 2017; 14:6:27 >

• ilk video benden gelsin

https://youtu.be/rT3gMwtDTOM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    O Salih Yoluç özel hayatında Porsche 918 Spyder sürüyor. Vural Ak’ın sadece pistte sürdüğü sarı 918’i saymazsak sokaktaki tek 918 Salih de.

PROJECT CARS 2 - ANA KONU

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Sürsün yakışır :)

• Source kullanıcısına yanıt
    Kazunun arabasındaki motor değil başka bişey

• Mustafa Kemal beyin onerdigi ayarlarla bir nebze rahatladim. Spa daki online yarisim ile ikinci video da benden gelsin.

Mustafa Bey tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza001

Mustafa Kemal beyin onerdigi ayarlarla bir nebze rahatladim. Spa daki online yarisim ile ikinci video da benden gelsin.

Mustafa Bey tesekkurler

Bu ayarlar devlet sırrımı neden kimse paylaşmıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

PC2 bari daha iyi ozellikle seslerde. Sadece hava ve bulutlar daha iyi olabilirmis PC2 de.

Ama GTS yi de alacagiz yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Kazunun arabasındaki motor değil başka bişey

Kazunorinin evo daha gerçeğe yakın ses vermiş. Arabanın içinde gerçekte ses böyle çıkıyor.
  • Evet gts araç içi ses konusunda çok daha başarılı..
  • orhancub kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah... Devlet sirri degil ama gunduz bilgisayardan paylasamiyorum bazi sebeplerden oturu. Hepsi JPG oldugu icin upload etmem gerek. 2 ayri ayar sistemi paylasacagim Haftasonu. Siz ikisinide deneyip kendine uygun okana kucuk rotusker yaoabilirsiniz.

• Suna dikkat eden oldu mu ozellikle kokpitte iken disarda size uzak araclarin vites gecislerini duyabiliyorsunuz. Eskiden de varmiydi hatirlamiyorum ama simdi cok tatli olmus. Bu arada BMW nin touring araci ile yagmur ve buzlu dinanik hava kosulunda bir surus yapmanizi isterim. Hem yol tutus iyi iyle ilk iyundaki gibi buzda on taraftan kaymiyor hemde su birikintilerinde hafif yoldan cikiyir ve kontra yapiyorsunuz bayagi his olmus.

Ondeki araclardan gelen sprey etkisini nasil buldun7z olmus mu?

Ertug bey dun tv geldi ve deneme sansim oldu su giris animasyonundaki oiksellesme 4k da bende olmadi. Ama bazi arackarda stickerlarda piksellesne car inkar etmiyorum...Ayrica 4k da asfalt bayagi duzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 26 Eylül 2017; 12:34:58 >
  • Formula A da ki yapay zekayi hic begenmedim ama. F1 2017 bu konuda cigir acmis. Hele monzada normal araclar ile yapay zeka ilk virajda birbirlerine giriyor. Galiba bununda bi ince ayari olmali. Onceki videolarda yapay zejanin risk alip almayacagina bile karar verebilecegimiz yaziyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Estağfurullah... Devlet sirri degil ama gunduz bilgisayardan paylasamiyorum bazi sebeplerden oturu. Hepsi JPG oldugu icin upload etmem gerek. 2 ayri ayar sistemi paylasacagim Haftasonu. Siz ikisinide deneyip kendine uygun okana kucuk rotusker yaoabilirsiniz.

Teşekkürler hocam beklemedeyim ayarlar için

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.