Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mixalis Pavlis

Arkadaşlar Gt Sport'u kesin almayı düşünüyorum.

Pc 2, Gt Sports yanında gereksiz mi kalır?

Not: Sadece kariyere önem veren bir oyuncuyum.

Ağır simulasyon gerçekçi fizikler vs istiyosan bu oyun senlik, eğer keyif aliim grafik falan olsun çok zor olmasın diyosan GTS
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Hhahahahahaa süper fikirmiş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza001

Sim racing ets2 ile cok farkli. Biraz arastir istersen kardesim. Ets gibi oynarim dersen bence bu oyunu alma keyif almazsin

Çok teşekkürler yorumun için, ben biraz daha inceleyeyim...
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Burnout mode ON

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik sesleri bir hayli fazla olmuş. Rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Lastik sesleri bir hayli fazla olmuş. Rahatsız ediyor.

Ayarlardan kısabiliyorsunuz.
  • Beyler direksiyon olmadan keyif verir mi oyun ne diyorsunuz? Yoksa olmazsa olmaz mı diyorsunuz

• HeisenbergBB kullanıcısına yanıt
    Direksiyonsuz bu oyun oynanmaz. Gamepad ile arcade tat verir. Bosuna alma kardesim cok fark yersin gamepadle yarista

• quote:

Orijinalden alıntı: HeisenbergBB

Beyler direksiyon olmadan keyif verir mi oyun ne diyorsunuz? Yoksa olmazsa olmaz mı diyorsunuz

Ben Dualshock ile oynuyorum yardımlar açık şekilde gayet zevkli
  • Bugün 3 tane yarış yaptım 3.de de şanssızdım çok son tur virajlarda kaybettim. Genelde orta sıralarda kalıyorum. Top 5 içinde ya da 7.oluorum ama diğer rakipler inanılmaz kötü hele startlar tam bir kaos adamlar seni yoldan çıkarmak için oynuyorlar. Yarışlar hiç temiz geçmiyor. Full yarışları yarına upload etmiş olacağım. Sizler de yarışlarınızı yüklerseniz izleyelim arkadaşlar çok sakin kaldı onu oyun çıktıktan sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisanslu yarışlardan bahsediyosun değilmi? Yani bu u1500 ile başladığın yarışlar.. Şuana kadar 4 5 yarış yaptım bu şekilde, ve en ufak kaza olmadığı gibi inanılmaz centilmenlik hakim, selektör yapınca yol vermeler, ilk virajlardaki tedirginlikler falan bayaa süper.. Hatta ilk 2 yarışda benim 2 büyük hatam Allahtan büyümedi. Tabi ilerde puan farkları açıldıkça müthiş yarışlar olucaktır.. Ama online'da şuan çoğu yarışlarda lisans sistemi off durumda, o yarışlarda kaos durumu olabilir :)
  • Onlinedaki lisanssiz yarislardan bahsediyorum. Herkes girdigi icin kimse temiz yarismiyor. Qualification da ilk cizgilerde baslayabilecek zamani yakalayabilirsen iyi yoksa startta arkalara kalirsan kesin kaza oluyor millet bam gum carpa carpa apexe giriyor

• Source kullanıcısına yanıt
    @yakuza001 in dediği gibi tabi eksi yanı olacaktır gamepadin.

Ama sizin dediğiniz gibi yinede keyif veriyorsa sıkıntı yok ya

• Arkadaşlar merhaba T300 kullaniyorum en güzel ve hisli ffb ayari nasil yapiliyor yapan var mi en kaliteli sekilde bilgisi olandan rica ediyorum yardim edebilir mi ?

• HeisenbergBB kullanıcısına yanıt
    İlk oyunu oynadınızmı bilmiyorum ama ilk oyuna göre çok iyi seviyede oynanış

• Austria - Red Bull Ring online race

• Italy -Monza online race BMW M6 GTE3

• China - Zuhai International online race - Audi R8 LMS GT3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 29 Eylül 2017; 17:36:57 >

• En hızlı GT3 aracını bulmaya çalışmış. Mazda Laguna Way'de turlar atmış. Benim de başka kaynaklardan da aşağı yukarı aynı yorumları okuduğum ve beklediğim bir sonuçla en hızlı (bence en stabil keyifli) GT3 aracını seçmiş.

Sizce en iyi GT3 arabası hangisi? Yorumunuz var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.