Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha tamamını denemedim ama adam güzel bir liste yapmış

• Onlinede sürüş pozisyonunu manuel ayarlayınca Assetto'daki gibi sadece kadranların olduğu mevkiye alıyom kamerayı ama o zamanda dikiz aynası kayboluyo.. Ekran dışında kalıyo.. Kaput kamerasında olduğu gibi tepede bi ayna lazım varmı bilen?
  • Source kullanıcısına yanıt
    Liste zaten GT3 listesi kardeşim

Bunların içinden kullandıklarım:

Audi R8 LMS (Endurance dahil)
    BMW M6 GT3
    Ferrari 488 GT3
    Porsche 911 GT3R
    Nissan GTR Nismo GT3
    Mercedes SLS AMG GT3
    Mercedes AMG GT3

içlerinde en çok hangisini beğendin dersen Audi R8 LMS ve Porsche 911 GT3R olur. Bu 2 aracın yol tutuşu ve sürüş keyfi gerçekten iyiydi. Nissan GTR Nismo GT3 te 3.sırada gelir. Fena değildi.

Kullandıklarım arasında beni en çok hayal kırıklığına uğratan Mercedesler oldu. Kontrol etmesi çok kolay gelmedi bana. TAbi kişiden kişiye değişir hatta pistten piste de değişir ama Audi R8 LMS ne olursa olsun hep 1.olur gibi

Bir de kullanmaya en çok istediğim ama her seferinde Audi ya da Porsche'ye döndüğüm araçlar da şunlar;

Renault Sport RS 01 (Videoda çok üst sıralarda yer almış. Videoyu çeken arkadaş da şaşırmış bu aracı denediğinde. Vites geçişleriyle manual ayarlarla oynamak lazımmış öyle yorum var videoda)

Ginetta G55 GT3 (Bu araç gerçek yarışlarda kullanılıyor mu emin değilim ben hiç rastlamadım)
    Acura NSX GT3

Bu araçları deneyen varsa yorumlarıyla bizi aydınlatabilir belki

• Benim de rahatsız olduğum bir konu bu. Manuel ayarlarda içerden sürüşte bazı araçlarda dikiz ayasının yarısı görünüyor o yarım kısımla idare etmeye çalışıyorum bunun bir ayarı varsa burada paylaşan olursa çok makbule geçer
  • Options a basin hud ayarlari var sanirim altta sagda oradan hud ayarinizi istediginiz gibi yapabilirsiniz aynada koyabilirsiniz yanliz direksiyonun tuslariyla olmuyor gamepad ile yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır deniycem :)
  • http://www.furkanozden.net/2017/09/project-cars-2-lisans-sistemi-neleri-iceriyor.html

MRC Yarış grubu üyemiz Furkan Özden Lisans sistemi için çok güzel açıklamalar yapmış burdanda paylaşmak istedim :)
  • Arkadaslar benim ps4 mi problem var yada ayar mi gerekiyor oyunda kokpit icinden suruyorum ve görüntü olarak cok memnun degilim önümdeki araclar tam belli olmuyor uzaklaşınca ya golgeler vs kareleşme var baya net bir görüntü alamıyorum acaba ps4 mi yetersiz pro mu lazim ? Yada bir ayar mi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murio -- 30 Eylül 2017; 17:10:36 >
  • Murio M kullanıcısına yanıt
    Ben de kokpit icinden suruyorum yukarida videolarim var videlolarla kiyaslar misiniz sizin probleminizi? Ben hic yasamadim soylediginiz gibi bir problem

• Okumustum bunu daha once yine de tesekkurler fakat hala lisans sisteminde metrik bir olcut yok. Temastan kacin pistten cikma tecrubeln yrisarak falan bunlar soylenen seyler ama ne zaman lisans yukselecek ya da dusecek oyunun karar vermesi sacma bence. Mesela 100 temiz yaristan sonra ya da hafif temasli yaristan sonra bir ust lisansa gecmek ya da bunun gibi metrik kriterler olsa biz de neye gore ya da ne zaman lisans kazanacagimizi bilsek bence daha iyi olurdu. Su anki durumda oylecene yarisiyoruz ama lisans alabilecek miyiz belli degil

• yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Bak mesela dikiz aynasi o kadar net ve kaliteli gostermiyor sende de bana oyle geldi onunde dedigim araba da yani 5-10 boy onundeki araclarda oluyor asettodaki gibi net degil degisken bi görüntü var

• Lisans sistemini evet açıklayabilirler yada yakında fenomen takipçiler paylaşabilir ayrıntıları beklemek lazım.. Lisans veriliyo tabi benim şuan e1530 mesela daha şimdiden..
    Ama bi sorun gözükmüyor zaten daha öncede demişimdir, lisans sistemi olsun, ffb hissi olsun, yarış ekranındaki ibareler, tur zamanlarındaki grafikler ince ayarlar, yarış içinden menüye girmeler vss vss bildiğin iracingden kopyalamışlar herşeyi, çokda güzel olmuş tabi :)
  • Oyunda çok fazla hata var acilen güncelleme lazım

Ne gibi hatalar mesela ?

• Murio M kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka, araçların uçması, bazı yarışlarda yapay zekanın yapmadığı turları yapmış gibi göstermesi, grafiksel hatalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben sana demiştim... Çıkar çıkmaz alırsan öyle söylenirsin işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Ben sana demiştim... Çıkar çıkmaz alırsan öyle söylenirsin işte.

Demek istiyorum ama hatalar çıldırtıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pc ye guncelleme geliyormus zaten yakinda ps4 e de elecek

• Lisans olayini hic begenmedim adamlar en yavas virajda son surat gelip sana carpiyor sen pist disina ciktin diye yaris hakemi uyari veriyor hem araba pert oluyor hemde puan kaybediyorsun ciddi ayar lazim o sisteme

• Dalkiranoglu D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, zaten ben carpmamak icin dikkat ediyorum adam gelip bana carpiyor uyariyi ben aliyorum yarisi da kaybediyorum boyle lisans mi olur ins guncelleme ile bu lisans konusunu duzeltirler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.