Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ps4 mü kardeşim?
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalkiranoglu D kullanıcısına yanıt
    Dalkiranoglu ile ayni yarista denk geldik. Ben sonuncu basladigim yarista ( yine siralama turlarinda kazmanin biri carptigi icin tek tur atabildim) 5. oldum. Arkamda dalkiranoglu arkadasimiz vardi. Yarisi birazdan yukleyecegim. DALKIRANOGLU nda yanlis gormediysem Ferrari 488 GT3 vardi. Ben de ilk defa McLaren denedim fena degilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 2 Ekim 2017; 22:4:8 >
    Aynen ben ferrari kullaniyorum ilkvirajda arkamdan biri beni bayagi surukledi sondan geldim oralara :) ayni yaristan bahsediyorsak tabi genelde ilk virajda hep surukluyorlar sagolsunlar alistim. bende kaydettim bakiyorum simdi

• Baktim simdi beraber sondan kalkiyoruz. Suruklenmemi bi yuklede gorunsun :) senin kisaltma kev sari siyah mclaren var

• Dalkiranoglu D kullanıcısına yanıt
    AYnen bende mclaren var ilk defa denedim begendim acikcasi. Gt3 te alinacak belli basli arabalar var onlari deniyorum skmdi. Acikcasi ben boyle olacagini tahmin ettigim icin start sonrasi sikanda hic kasmadim. Zaten kazmalar birbirine carpti ben aradam siyrildim yukluyor su anda ama kokpitten sen gorundun mu emin degilim yuklesin bakalim beraber

• Monzadaki yarış. Farkında olmadan dalkıranoğlu arkadaşımızla birlikte aynı Lobbydeydik. Detayları yukarıda konuştuk. Ben McLaren 650S Gt3 dalkıranoğlu ise ferrari 488 gt3

Edit bu arada start tan sonra ilk şikanda sana fena geçirmişler kardeşim
    @Dalkiranoglu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 3 Ekim 2017; 0:57:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ben tam uyaniklik yapip bosluktan faydalanirken arkadan kapti surukledi yapacak bisey yok :) cok daha kotuleride oldu.

• Buda benim kayit ayni yaristan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalkiranoglu -- 3 Ekim 2017; 1:44:46 >
  • Project Cars 2 Thrustmaster T300 Direksiyon Ayarlari:

PROJECT CARS 2 - ANA KONU

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Mustafa Kemal beyin paylastigi bu ayarlari dun denedim. Daha once de kendisinin burda paylastigi ayarlari kullaniyordum. Bu ayarlar bende stabil oldu. Surus en azindan makul ve ffb iyi durumda.

• Oyuna yeni başladım.Project cars 1'i hiç oynamadım.Plus ile verilmişti yüklü halde duruyor PS PRO'da. Project Cars 2 şuanda oynadığım en iyi , gerçekçi fiziklere sahip oyun oldu Logitecg G29 seti ile.Fakat şuan kargoda Forza 7 geliyor.Onu da deneyip en son olarak da satın aldığım Gran turismo sports da piyasaya çıktığında genel görüşümü belirteceğim.

Fakat şuan en iyisi bu oyun.

Sorunum şu:
    Kariyer bölümüyle başladım. Ayarlardan yapay zekaseviyesini PRO'ya getirdim.Hakeza araç sürüşü , lastik kullanımı vs simulasyonda .Gel gelelim sezonun daha ilk yarışında go-kart'tan tutun da Formula GP 2'lere kadar hepsinde sonuncu oldum.Bu sebeple de anlaşma yaptığım sponsor beni kabul etmedi.

PRO zorluğunda nasıl rakipleri geçeceğim? Adam su birikintisinden 90 ile geçiyor , ben ise 50-60 ile giderken yine spin atıyorum.Bir yerlerde yanlış yapıyorum ama nerede?

• Pro modlar zaten aşırı zor oluyo.. Geçmek imkansız gibi.. Assettoda'da alien mod vardı oda kralı gelse geçemeyecek derecede.. Zorluk derecesini 1 yada 2 kademe düşürebilirsin.
  • Teşekkürler.Bu arada pc 2 oynayanlar bir araya gelelim .Kim uygunsa , oyunu oynuyorsa birlikte yarışlar yapalım.

Yabancı bazı troller resmen zevki baltalıyor.

• Zaten yabancılarla yarıştıkdan sonra çok bi anlamı kalmıyo pm attım :)
    Rica ederim :) Tadini cikartin.. kerbleri az birsey daha hissetmek isterseniz fxi 52 ye cikarin gerisi ayni kalsin.. Devam :)

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    PS Plus asla Project Cars-1'i vermedi. PSN in verdiği Drive Club'tır o da sınırlı sürüm...
  • Sonunda aradigim eldivenleri buldum. Sparco ve benzeri urunlere cok para vermek istemedim. Simdilik fena degil bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 8 Ekim 2017; 10:13:57 >

• Dün gece yine yarışlar yaptım (yoğun iş tempom başlayacağı için şu sıralar yapabildiğim kadar yarışıyorum).

Gözle gördüğüm bazı tespitlerim var.

1-Online racing lobby'lerinde hala kazmalar dolu. Lisansı sırf bu kazmalar yüzünden yükseltemiyoruz. Yavaş yavaş lisanslı odaların sayısı artmaya başladı. O odalara girmek için de bu kazmaların olduğu yarışlarda podium görmemiz gerekiyor. Bu konuda bir patch şart bence.

2-Oyunda 170 tane araç var ama birçok araç gereksiz aslında. Bu araç sayısına malum forumda takılan arkadaşlar var ya. 700 tane araç varmış vb şeklinde yorumlar var. 170 aracın maksimum 30 tanesi iş yapar. Diğer araçlarla sürüş yapmak bana keyif vermiyor açıkcası. Bu yüzden benim için önemli olan bazı categorilerdeki araçlara yeni DLC'lerle inş ekleme yaparlar. Mesela Indycar, GTE, GT3 tabiki, LMP1 ve nascar categoryleri dışındakilerle çok yarışmıyorum açıkcası.

3- Son olarak geçen günlerde internette en iyi GT3 araçları diye bir video paylaşmıştım burada. O zamandan bu zamana kadar tüm GT3 araçlarını denedim. Aşağıda nacizhane yorumlarımı paylaşmak istedim. Tabiki her aracı aynı pistte denemedim. Pist ve araç uyumu çok önemli. Bu yüzden belki bazı araçlara çok daha az şans verdim ama az çok fikrim oldu araçlar hakkında.

2017 ACURA NSX GT3 (Çok stabil ve sürüşü kolay. GT3 araçlar içerisinde hızlı. Vites geçişleri ne kısa ne uzun. İyi bir çizgi yakalarsanız güzel yarışlar olur. Benim favorilerim arasında)

2013 ASTON MARTIN VANTAGE GT3 (sürüşü bana zor geldi. Ayrıca yavaş geldi. 2 defa sürdüm. Çok hoşlanmadım. Zorunlu olmadıkça kullanmadığım bir araç)

2015 AUDI R8 LMS GT3 (tartışmasız sınıfın en iyi 2 aracından biri. En çok bu aracı kullandım. Vites geçişleri, hızlanma, viraj dönüşleri gerçekten çok iyi geldi. Gayet hızlı. Bir çok farklı pistte bu araçla sürüş yaptım. Bu sınıftaki en büyük favorim)

2015-2016 BENTLEY CONTINENTAL GT3 (Direksiyon sağda. Beni çok etkiledi. Alışamadım. Kontrolü çok zor geldi. Keyif alamadım açıkcası. 3 farklı yerde denedim. Zorda kalmadıkça kullanmayacağım bir araç)

2016 BMW M6 GT3 (Büyük hayal kırılığı yaşadım bu araçta. Aslında kullanması çok kolay. Stabil, rahat viraj dönüşleri var. Vites geçişleri sadece biraz erken. Fakat çok yavaş geldi bana. Hatasız sürdüğüm yarışlarda rakiplerden 10 sn fark yedim bu araçla. Belki de göreceli olarak daha yavaş pistlerde kullanmak lazım. Ama ben çok sevmeme rağmen hayal kırıklığına uğradım bu araçta)

2012 BMW Z4 GT3 (Efsane motor sesi var. Ama derler ya ses var görüntü yok diye bence öyle. Yavaş geldi bana. Diğer araçlara göre daha kısa ve kontrol etmesi garip bir şekilde zor geldi. 2 defa yarıştım keyif almadım)

2015 CADILLAC ATS-V.R GT3 (Tek kelimeyle gereksiz bir araç. 5 defa kullandım. Hepsinde spin atarak arka sıralara düştüm. Diğer araçlar gibi agresif kullanmıyorsunuz. Vites geçişleri çok erken. Hızlanması çok yavaş. Kullanmayacağım araçlardan)

2016 FERRARI 488 GT3 (Motor sesi çok keyifli. İlk başlarda kullanmak zor geliyordu fakat sonrasında alıştım. Yol tutuşu iyi. Hızlanması güzel. Vites geçişleri başarılı. Fakat diğer beğendiğim araçlara göre yolda tutmak daha zor. Aracı iyice pratik etmeniz gerekir. Kullanacağım keyif aldığım bir araç)

2012 GINETTA G55 GT3 (En büyük sürpriz bu araç. 4 defa kullandım. 4'ünü de dün kullandım. Sınıfında verilere göre en yavaş araba. Fakat kontrol etmesi çok keyifli. Tepkiler güzel. Yol tutuşu çok iyi. Vites geçişleri çok kısa olmasına rağmen çok hoşuma gitti. Hızlanması gayet güzel. Açıkcası ben bu aracı kullanmak konusunda hep imtina etmiştim. Çok şaşırttı beni. Özellikle bol virajlı fakat viraj sonrasında kısa kısa hızlanıp fark yaratılacak pistlerde çok iş yapar)

2016 MCLAREN 650S GT3 (Kullanması çok rahat. Yol tutuşu iyi. Vites geçişleri şahane. Hızlanması güzel. En çok kullandığım 2.araç)

2015 MERCEDES AMG GT3 (Hayal kırıklığı)
    2013 MERCEDES-BENZ SLS AMG GT3 (Hayal kırıklığı)

2016 NISSAN GT-R NISMO GT3 (Neden bilmiyorum bu araca o kadar çok ısındım ki. Çok keyif veriyor bana bu aracı sürmek. Özellikle Spa'da çok iyi sonuçlar aldım bu araçla. Her zaman kullanabileceğim keyif veren bir araç. Pistine göre seçmek lazım)

2016 PORSCHE 911 GT3 R (4-4'lük fakat tek eksi yanı biraz yavaş)

2016 LAMBORGHINI HURACAN GT3 (1 defa kullandım. Çok keyifsiz geldi. Bir kaç kere daha deneyeceğim ama Cadillac ile birlikte listenin en alt sıralarında)

2015 RENAULT SPORT R.S. 01 GT3 (Orta şeker bence. Bu araçla lider olunur mu bilmiyorum yarışta. Tam ortada böyle ne yavaş ne hızlı arada kalmış bir araç gibi geldi bana. Uzun süre de sürdüm. Duruma göre kullanılabilecek bir araç)

Top 5 GT3 listem ise şu şekilde;

1-2015 AUDI R8 LMS GT3
    2-2016 MCLAREN 650S GT3
    3-2017 ACURA NSX GT3
    4-2016 NISSAN GT-R NISMO GT3
    5-2016 PORSCHE 911 GT3 R

Bu arada konu biraz nedendir bilmiyorum ama gerilere düşüyor. Yeterli ilgi yok. Yarışan arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz.

Herkese iyi yarışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 8 Ekim 2017; 14:50:6 >

• https://www.gtplanet.net/content-leak-reveals-new-porsches-project-cars-2/

Bir sonraki DLC'de verilecek 8 araçla ilgili olarak ciddi kaynaklardan sızmalar sonucunda bu araçların Porsche olacağı anlatılmış. Bakalım inşallah GT3, Indy, GTE gibi kategorilere güzel araçlar gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.