Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim sürmekten çok keyif aldığım pistte çok iyi bir sürüş yapmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

PS Plus asla Project Cars-1'i vermedi. PSN in verdiği Drive Club'tır o da sınırlı sürüm...

Pardon yanlış yazdım.Doğru xbox one'a ücretsiz verilmişti.One konsoluma indirmiştim ama hiç oynamadım.
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    O araç manyak tepkili. Community event'ta zamana karşı dünyadaki oyunculara meydan okuduğumuz bir yarışta bu Fordu kullandım. Gamepad bu zamana kadar işkenceymiş , G29 satın alınca anladım. .

• Watkins Glen International- Renault RS 01 GTE3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela antrenman esnasında 200 ile girdiğim viraja yarış esnasında aynı yere 200 ile giremiyorum saçma geldi biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Murio M kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de zaman zaman farklı pistlerde hissediyorum. Antrenmanlarda aracım daha iyi performans gösteriyor. Halbuki ayarlar aynı ayar. Bence yarışa girerken daha fazla benzin koyuyorlar araca eğer bu ayarı manuel düzeltmezseniz, ben bundan dolayı böyle bir şey hissediyoruz diye düşünüyorum. Uzman arkadaşların farklı yorumu varsa onların da fikirlerini duymak isterim
  • Aynen uzman arkadaşların farklı fikirlerini bekleriz benzin ayni miktarda bende bu arada

• Murio M kullanıcısına yanıt
    Antreman dan kastin time trial ise ondaki sartlar cok farkli hocam.

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Time trial degil aslinda mustafa kemal bey benim kastettigim qualification daki arac ile yaristaki arac arasindaki fark

• Prıvate test ten bahsediyorum ben mesela spa da 200 ile girdigim viraja normal custom race de giremiyorum lastik sıcaklıklarıda ayni herşey ayni anlam veremedim

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Acaba diyorum Livetrack 3.0 ile mi alakali ama yarış cizgimide bozmuyorum diger araclar vızır vızır giriyor taby yapay zeka zoru basariyor ☺️

• Yapay zekaya bakma Derecene bak. Bu oyunda yapay zekayi dusurmezsen zor yapay zeka da Setup yapiyormus diye duydum. Onu anlamanin en guzel yontemi Private Antreman da ayni araca ayni setup i yukle ayni hava kosullarinda ac. Sonra online bir oda okustur kendine dediklerimi orda da yap. İlk oyunda da online ve offline antreman derecelerinde fark vardi. Sizden kaynakli birsey olmayabilir.

• İlk update yapay zeka ve yol cizgileriyle ilgili olacakmis sanirim. Pc ye geldi konsol kullanicisi okarak bende kariyere baslamadan once ilk update i bekliyorum.

• Bi kaç videoda benden gelsin.

• 43GB gibi devasa boyut olan GTS betayı uzun uzun deneyimledim. 20 küsür GB olan, üstelik gece gündüz ve yağış döngüsü olan ilk project cars ın grafiklerinin ve akıcılığının yanına bile yaklaşamaz. Her yönden nirvanaya ulaşmış ikinci project cars dan bahsetmiyorum bile. İlk çıkan project cars bile yarış anında GTS den fersah fersah üstün. Project cars 2 konsol platformunun iRacing i dir. PC platformunda iRacing de yarışmak isteyipte çeşitli nedenlerle platform değiştiremeyen arkadaşlar, konsolda project cars 2 de aradıklarını bulacaklardır. Project cars 2, yarış simülasyonlarına tutkuyla bağlanan pilotlara hitap eden, kaliteli online alt yapısı ile profesyonel bir simülasyon olmuşken, GTS ise profesyonel rekabetten daha çok eğlence amaçlı bir oyun olmuş.

Project cars 1 ultra yüksek grafik kalitesi, kalabalık sahnelerde bile fps düşüşü yaşatmayan, buna rağmen zaman ve hava şartları döngüsünü pilotun iliklerine kadar yaşatan, düşük pingli lobileriyle gayet akıcı bir simülasyondu.

Project cars 2 de tüm bu özelliklere ek olarak iRacing in başarılı olduğu noktaları tespit edip ilk project cars ile harmanlamışlar. Ortaya her yönden tatmin edici profesyonel bir yarış simülasyonu çıkmış.

GTS bu güzelliklerden çok uzak. Bir oyun olarak tatmin edebilir ama simülasyon olarak asla. Grafiklerde yeni nesile yakışmayacak şekilde son derece başarısız. Son yıllarda hangi Japon firması düzgün oyun çıkarabildi ki Kazu ve ekibi çıkarsın.

Geçen gün belgesel kanallarını zaplarken denk geldim. Japonyanın yaşlı ve muhafazakar ağırlıklı nüfusunun yeni dünyayı yakalamada Japonyayı yavaşlattığını, liderliği Güney Kore ve Çin e nasıl kaptırdıkları ile ilgili belgesel çekilmiş. Japonlar kendileri çekmişler bu belgeseli. Neden biz böyle olduk diye Japon yapımı bir belgesel. Robot teknolojisinde liderliğe oynamak tek umutlarıymış. Onları kurtaracak olan ya robot teknolojisi yada ülke nüfusunun çoğunluğunu oluşturan yaşlı muhafazakar insanların değişmesiymiş. Tutucu olmaktan vazgeçmeleri yeniliğe açık olmaları ve dünyada ki yenilikleri çabucak kabul etmeleri gerekiyormuş falan filan. Böyle şeylerden bahsettiler belgeselde. Japonlar öz eleştiri yapan bir belgesel çekmişler.

Bu kötü gidişatın Japon stüdyolarından çıkan oyunlara yansımaması mümkün değildi zaten. Sony nin bir Amerika ve Avrupa da ki stüdyolarından çıkan oyunların tatmin ediciliğine bakın, bir de Japonya da ki stüdyolarından çıkan oyunların tatmin ediciliğine bakın. Durumu vahim, arada dağlar kadar fark var. Yılların Konamisi bile kan ağlıyor.

Yeni dünyadan kopuk Japon stüdyolarından çıkan oyunlar mı, bir daha asla. Bana uzak olsunlar.

• ilk konsol güncellemesi geldi hayırlısı olsun.

Boyutu 6.693 gb
  • Ultra Edition pakedim geldi :)

PROJECT CARS 2 - ANA KONU

• Source kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun bakalım araç ın detaylı resimlerini bekliyorum

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim akşama resimleri atıcam, araç 1/12 diğer modellerimin (1/18) yanında dev gibi kaldı sergilemek için özel stand yaptırmayı planlıyorum

• MARCO kullanıcısına yanıt
    VIdeolar icin tesekkurler guzel surmussun. Fakat online yarismiyorsun galiba? AI sonucta bir yere kadar, online yarismalardaki videolarini ve suruslerini izlemek keyif verecektir kardesim. Bir de tracktion control acik galiba? Zaman kaybettir sana bence acik olmasi, full kapali surmek daha iyi degil mi?

Selamlar

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.