Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap icin tesekkurler.
  • Bugün biraz da ayarlardan bahsedelim.

Yapay zeka ile ilgili bugun yabanci kaynakları süzdüm biraz.

Ai Strenght 50 Agression 60(Default Ayarlar)

Yani yapay zekanin Yaris seviyesi orta ama Saldirganligi 60 oynuyorduk. Yariscilarin önerisi Yapay zekanin tecrubesini dusuk saldirganligini yuksek yaparsaniz surekli kazalar olur. Bu siz temiz yaris mi yoksa kaos mu sevmenize bagli diyorlar.

Default ayarlarda Ai'nin zekasi orta saldirganligi zekasindan yuksek oynamis oluyoruz.

Bu konuda tecrubeli bir yarisci sihirli oran 70-33 70-34 33 ile 34 arasinda saldirganlikta dunyalar degisiyor yazmis.

Tabi bunda Qualification i da hesapliyarak vermis bu orani. Siralama turlari da gercekci oluyormus bu ayarlarda.

Ayrica;

Kokpitten oynayanlar in da FOV ayarini yapmalari tavsiye ediliyor. Kokpit icinde yarisi ne kadar hizli ya da yavas hissettihimiz bunlara bagliymis

Ordaki ayar soyle 220km yaparsaniz 220km/h den sonra Dasboard a yapisiyor sürücü. Yediginiz G kuvvetine gore onu 80 e indirirsen bu kez 80km sinirina gelince dashboard a yapisiyoruz.

Son olarak Direksiyon Kalibrasyonunda ozellikle Thrustmaster T300 kullanicilarinin; Steering Range'i 100 Streering Lock'u 900 dereceye ayarlamalari tavsiye edilmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Mustafa Kemal Bey tesekkurler katkiniz icin. Sizin verdiginiz ayarlari kullaniyorum fakat logitech g29 la suruyorum. Satisa cikarmistim satip t300 alacaktim ama yok parasina teklifler geldi ben de kullanmaya karar verdim. G29 icin de bu ayarlari kullanabilir miyiz acaba? Bir de kerb leri daha iyi hissetmek icin fx ayarini 52 yaptim ama yine de cok iyi hissedemiyorum hala

• Bende kerbleri cok fazla hissedemiyorum bende 55 hatta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Size hala yeterli olmadiysa ayni oranda Tune'u da yukseltebilirsiniz. Tune birazdaha genis bir ayar asiri olursa fx i indirip tune yuksekte kalabilir.

G29 konusunda kendim denemedigim icin birsey diyemiyorum ama yabanci forum ve Youtube da var T300nuzu zaten 900 dereceye ayarlayacaginiz icin mantik olarak benim paylastigim ayarlarda kotu durmsyabilir.

• yakuza001 kullanıcısına yanıt
    nacizhane fikrim direksiyon ayarlarını sabit tutup araç setuplariyla istediğiniz kıvamlara ulaşabilirsiniz.hala birşeyler eksik diyorsanız fbb ayarlarıyla daha sonra oynamak mantıklı.t300 kullanıyorum g29 da nasıl olur bilemiyorum.

• https://www.gtplanet.net/new-ferraris-revealed-project-cars-2-content-leak/

Bir sonraki DLC'de Porsche olacağı yönünde söylentiler var. Şimdi Ferrari'nin de eklenebileceği konuşuluyor. Açıkcası Zaten her iki markanın da yeterli sayıda aracı var diye düşünüyorum. Bunların yerine mesela başka markaları çıkarsalar daha iyi olmaz mı? Örneğin Seat, Peugeot, Renault (daha fazla araç), Toyota, Hyundai gibi modeller eklense tadından yenmez.

Toplam 4 DLC geleceğini düşünürsek 32 araç yapar inş bakalım güzel araçlar gelir.

• Gece yatmadan paylaşayım istedim. 918 Spyder ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece yatmadan önce biraz Nürburgring'te time trial sürdüm. World record'a ulaşmak gerçekten çok zor. Ayarlar şu anda lider olan kullanıcının ayarları. 2-3 noktada pistte hala hata yapıyorum geliştirmem gereken noktalarım var fakat hemen kerbleri taşınca zamanınımızın silinmesi de ayrı bir sinir bozucu durum.

Sizler de paylaşım da bulunursanız birbirimize faydalı olur diye düşünüyorum.

Bu arada Nürburgring te bir tur atmanın maliyeti 26€, pisti tamamen kapatmanın maliyeti bir saat için 1,350€ ve şimdiye kadar da 72 pilot bu pistte ölmüş.

Yer:NÜRBURGRING NORDSCHLEIFE (Videodaki pist kısa olan GP olmayan versiyonu. Yani resimdeki mavi olan kısım)

PROJECT CARS 2 - ANA KONU

Araç:1998 MERCEDES-BENZ CLK-LM

Herkese selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 15 Ekim 2017; 10:11:36 >

• Fena

• Aslında eskiden de simülasyon oyunları vardı. Bu oyunun hastasıydım :)

The Cycles (1989)

• Selamlar,oyunun standart sürümünü digital olarak ön sipariş verenler için herhangi bir hediye var mıydı ekstra araç vs ?
  • GFBzone kullanıcısına yanıt
    Japon araba paketi vardi sanirim on siparise ozel. Daha sobra satilmayacagini soylemislerdi.

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlarda sonradan kutulu bile alsan ön sipariş hediyelerini veriyordu..Bende uzun zamandan sonra kutulu bir oyun aldığım için acaba verecek mi merak ediyorum :)
  • GFBzone kullanıcısına yanıt
    Kutunun icinde bir not olur hep extra icerikler su tarihe kadar gecerlidir diye. O tarihten sonra kodu girince cakismayabiliyor.

• Project Cars 2'deki botlarin isimleri oyuna katkida bulunan profosyonel yariscilar. Dun yarisirken Karsimdaki bot un DTM Yariscisi ve sampiyon pilot Rene Rast'in oldugunu gorunce cok sasirmistim.

• Project Cars ESL The Community Eventleri 16–23 Ekim arasinda Lamborghini Veneno ve Formula X Challenge ile start aliyor.

• sim dashboard pc2 ile uyumlu hale geldi ayarlardan pc1 yapıyorsunuz birkaç çalışmam

• Anlamadığım bir nokta da yarış esnasında kaza oluyor ne sari bayrak ne mavi bayram bayrak adina bisey yok yariş yavaşlamiyor durmuyor tam gaz devam . Acaba bu bir yerden mi ayarlaniyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.