Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam monzada son surat şikani kesti onume gecti ilerideki virajida kesip gecti sonra viraji dondum beyfendi arabayi yan dondurmus yolun ortasinda bekliyo carpmayayim diye mecbur pist disina ciktim arkamdan gelenleride bekledim gecsinler diye pist disindayim 20 puan kesti yaris sonunda sonra kapattim yapay zeka gerceginin yaninda schumacher kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenan Sofuoğlu kaza geçirmiş Türkiye'ye getiriliyormuş akşam akşam moralim bozuldu :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza001

Liste zaten GT3 listesi kardeşim

Bunların içinden kullandıklarım:

Audi R8 LMS (Endurance dahil)
    BMW M6 GT3
    Ferrari 488 GT3
    Porsche 911 GT3R
    Nissan GTR Nismo GT3
    Mercedes SLS AMG GT3
    Mercedes AMG GT3

içlerinde en çok hangisini beğendin dersen Audi R8 LMS ve Porsche 911 GT3R olur. Bu 2 aracın yol tutuşu ve sürüş keyfi gerçekten iyiydi. Nissan GTR Nismo GT3 te 3.sırada gelir. Fena değildi.

Kullandıklarım arasında beni en çok hayal kırıklığına uğratan Mercedesler oldu. Kontrol etmesi çok kolay gelmedi bana. TAbi kişiden kişiye değişir hatta pistten piste de değişir ama Audi R8 LMS ne olursa olsun hep 1.olur gibi

Bir de kullanmaya en çok istediğim ama her seferinde Audi ya da Porsche'ye döndüğüm araçlar da şunlar;

Renault Sport RS 01 (Videoda çok üst sıralarda yer almış. Videoyu çeken arkadaş da şaşırmış bu aracı denediğinde. Vites geçişleriyle manual ayarlarla oynamak lazımmış öyle yorum var videoda)

Ginetta G55 GT3 (Bu araç gerçek yarışlarda kullanılıyor mu emin değilim ben hiç rastlamadım)
    Acura NSX GT3

Bu araçları deneyen varsa yorumlarıyla bizi aydınlatabilir belki

Renault u surdum bugun mazda lagunada. Fena degil ama videoda dendigi gibi vites degisimleri cok erken. 4bin devirde degistirmen lazim. Acikcasi ben daha yuksek devirlerde suruyorum. Viraja girerken motor freni vs yaptigim icin bana dayanmadi aracin motoru patladi bi daha da almam zaten GT3 te deneyecegim iki araba kaldi bakalim onlari da deneyince yazarim

• Source kullanıcısına yanıt
    3 kirik varmis ama motorsporlarinda olagan seyler. Iyilesebilecek en azindan 3 hafta sonra ispanyada yarismak icin yetistirmeye calistiklarina gore kalici hasar yok.

• yakuza001 kullanıcısına yanıt
    İnşallah
  • An itibarı ile Ultra Edition siparişi vermiş bulunmaktayım umarım elime sağlam ulaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Araç listesine bak şaka gibi. İlk oyun gibi buda çöp olacaktır Forza 7 varken kim oynar bunu? Sadece PS4 sahipleri tabii ki.

Ps4 sahipleri GT serisini bekler
  • Bu konu hakkında bilgisi olan var mi 2. Sayfada bir arkadaş yazmış denk geldi denedim konsola klavye taktim ama tuş atama yaparken (multiple inputs were detected.No action was assigned) yazısını çıkarıyor bilgisi olan var mi?

PROJECT CARS 2 - ANA KONU

• Yaristiginiz server sahibi (host) yarisi iptal ederse 50 puan kaybediyorsunuz ! Girdiginiz yarislara dikkat edin. Ben biraktim oynamayi sinir bozukluguna gerek yok . 1 gunluk emegimi hiyarin tekinin keyfine birakamam

• Online da ne kadar cok kazma var delirmemek elde degil. Podium mucadelesi verirken adam pit cikisinda bodozlama daliyor ondan sonra yarisi sonuncu bitiriyoruz. Cok ciddi guncelleme lazim oyuna lisans sistemi ya da cezalarla ilgili olarak. Adam bize carpiyor ilk 3 te bitirecekken sonuncu oluyoruz bir de ceza yiyip lisansimiz dusuyor. Begenmedim bu sistemi valla

• Simulasyonun babası Iracingde bile puan sistemi aynen böyle.. Biri sana çarptığı zaman puanın düşer.. Size diyorum kopyası yapılmış oyunun.. Pist genişlikleri bile sanki Iracing'deki gibi arttırılmış.. Geçmek daha kolay artık.. Bunun önüne geçmeleri için her serverda hakem falan olması lazım öle bişey olamaz zaten.. Konsol daha bu işin başında ve bu bile Konsol oyuncuları için bi milat.. Artık boş boş yarışlar yapmıycaz. Fifada seasons oynamak gibi bişey oldu. Kendi düzenlediğimiz ligler haricinde artık puanlı odalardada kazalar yine bir nebze azalıcak ve git gide uçurumlaşacak.. Bundan 1 2 ay sonra c,b,s2000 li puanlar olduğu zaman o odalarda kimse kaza yapmayacak yapamayacak.. İllaki ufak sürtmeler en kral pilot olsanda olabiliyo ama kasti, bodozlama, yada freni ayarlayamadan arkadan çarpma gibi şeyler yakında olmuyacak.. Biraz dişimizi sıkcaz yani bu arada.. Herkes şaşkın.

Koltuk pozisyonu, sürüş pozisyonu, aynaları ayarlamak, hud ayarları, yardımcı (sağında solunda aranda vss gibi söyleyen) co pilot gibi şeyler çok önemli. Onları ayarlayın kaza riskiniz iyice azalır..

• Spa da dun aksam yaptigim online yaris. Online da o kadar kazmalar var ki butun yarislarda ondeyken arkadan caarparak sonuncu siraya dusuruyorlar. Bunun gibi yarislar ise sadece kazalardan kurtulup onde bitirebildiklerim

• venge V kullanıcısına yanıt
    AYnen kardesim online da kazasiz yarisabilmek ya da kazaya karismadan yarisabilmek neredeyse inkansiz. Kendi yolunda gidip frenlemeni yapip sikana 1.vitesle yaris cizgisinde girmeye kalkiyorsun adam arkadan son gaz gelip sana carpiyor. Dogal olarak adam sana carptigi icin spin atmiyor yuruyup geciyor ama sana gecmis olsun. Ondan sonra sonuncu olarak topla toplayabilirsen. Yaristan cikmak adetim degildir sonuncu da olsam sonuna kadar yarisirim ama bu kazmalar yuzunden zevk falan kalmadi. Kaldi ki adam bana carptigi icin lisans da yukselemiyorum ilerleyen gunlerde lisansli yarislar basladigi zaman sirf bunlar yuzunden o yarislara giremeyecegiz. He kaza olur en ust segment yarislarda bile. Hata olur gec frenaj yaparsin vb ama her yarista olmaz bilerek olmaz.

Bu konunun cozumu yok galiba. En guzeli kendin bir lobi olusturup arkadaslarinla yarismak. Ona da her zaman vaktimiz olmuyor isten gucten.

• Sonunda ben de alabildim oyunu.
    Sanal ayna sistemi var mıdır? Arkayı kontrol etmek için devamlı geriye bak tuşunu mu kullanmak zorundayız? Bu arada aracın ne taraftan yaklaşacağını gösteren oklu yardımı açmanızı öneririm, bir nebze olsun kaza riskini azaltıyor.
  • Arkadaşlar bir konuda uyarmak isterim sizleri.

Paylastigim direksiyon ayarlari Araclardaki Geri tepkimelerin farkliliklarindan dolayi orta ve minimuma yakindir. Bu konudaki tercihler tamamen size aittir.

Direksiyonunuzun uzun omurlu olmasini istiyorsaniz size keyif verecek minimum Ayarlari kullanmanizi tafsiye ederim. Aractan araca dedigim gibi cok degisiyor. Motoru cok yorarsiniz zaten belli bir sure oynadiktan sonra bosalma oluyor. Bosaldigi anda yuksek ayarlarda zorlarsaniz sistemi zorlamis olursunuz. Sizi uyarmak isterim. Tum yolu hissedecegim derken eldeki bulgurdan olmamak gerek ama ben hayir direksiyonuma guveniyorum bu sekilde zevk aliyorum derseniz de secim sizindir.

• Hocam iracing boyle diye bunun kabul edilebilir bir tarafi yok alti ustu kodu ona gore yazacak 30 km viraj donen adama 180 km ile arkadan carpiyorsa puani carpandan dusecek. Onden birine vurmakla arkadan carpilmak arasindaki farki ayarlayacak yada yarisi host iptal ettiginde herkesden 50 degil hosttan 75 puan kesecek live track 3.0 yaninda bunlar cocuk oyuncagi kalir bence. ben kabullenmem gerekirsede oynamam birsuru oyun var bunun single player ini oynarim olur biter

• Var tabi caner hocam, sanal ayna olduğu gibi Iracing'deki gibi araçların sağda solda arkanızda olduğunu söyleyen co-pilot yardımı bile var..
  • Yeni bug imiz hayirli olsun lisansi dun e briraktim sabah u olmustu aksam d biraktim yine u olmus

• PROJECT CARS 2 - ANA KONU

• Hangisini sayiyor acaba alttaki d ustteki u

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.