Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisini aynı anda almak biraz zor olabilir ilk hangisini alsam ikinci alacağım diğeri olacaktır zaten.

Direksiyon setine ve simülasyon yarışa yeni başlayan biri olarak ametörlüğü hangisiyle atmak uygun olur acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zizou_10_ Z kullanıcısına yanıt
    Gtsport Daha arcade ısınmana yardımcı olur. Hem şu an indirimde. Pc2 hiç girmedi indirime Usa psn de 42 usd onu da 50 usdlik gift cardla alınca kurdan dolayı bi avantajın kalmıyor. Daha sonra tecrübe edince yavaş yavaş Pc2 ye gecersin daha simülasyon ve o zamana kadar indirime de girer. Ama Gts i Türkçe oynamanın pek bir yararı yok ben bile alırsam İngilizce oynayacagım terimlerin çevirisi çok kötü anlamak için şifre çözmen lazım. Yarış dili de tıpkı havacılık gibi İngilizce maalesef. Tabi tercih senin ama dil olarak Baska bir oyuna gecince terim olarak birşeyleri oturtman zor olur. Gts ede alıştıkça asistleri kapat ki ilerde alışman kolay olsun.

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Pc2 aldım takasla uyguna geldi biraz. Sıkılmadan alışsam yeter bana :)

• Project cars 2 de Aynı lobide oldugunuz arkadaşlarlarınızla Setup paylaşımı yapabildiğiniz gibi Artık Time Trialde derecesini görüp Ghost olarak eklediğiniz ve tanımadığınız birinin setupını da kullanabilirsiniz. Ghost u secip onun setup ını kullanmayı sectikten sonra farklı isimde kaydetmeniz yeterlidir.

Ancak Ordaki setupların içeriğine baktım genelde tek tur odaklı setuplar. Radiatörler sıfıra çekilmiş Engine Brake maplar 10 değerine tasınmış. Vs yani Yarışa uygun hale fetirmek için n Fren kanat Engine ne Brake Map benzin yükü ve Radyator ayarlarını revize edip bir base setup oluşturabilirsiniz.

• Merak edenler için oyunun demosu çıkmış durumda...
  • Project cars 1 aldım. Ds4 ile motion sensör kullanarak oynamak istiyorum. Kullananların ayarlarını alabilirmiyiz. Telefonda araba yarışı oynarken ki tam hassasligi yakalayamiyorum

• Project CARS 2 | Demo Fragmanı | PS4

• ilk oyunu oynayıp beğenen beğenmeyen varmı indirimle 30 tl almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrOneoguzhanPro

ilk oyunu oynayıp beğenen beğenmeyen varmı indirimle 30 tl almayı düşünüyorum

Ben oynadım lakin gt tadını vermiyor

• sağol,öyleyse gt sports alalım

• https://youtu.be/XNhhmplr-Vo

Project Cars 2 3.0.1 kapsamlı bir güncelleme geldi

Boyut 4,5 GB

• Bu arada Loose Setup un ve Stable setup un bir özelliği daha ortaya çıktı. Loose setuplar Oval ve monza gibi pistlerde tercih edilirken Stable setup lar Catalunya gibi virajlı pistler içinmiş.

Bir çok aracın Stabilitesi arttırıldı Gt3 sınıfına balans gelmiş umarım Ferrari nerf yer :) Yagmur da yapay zekanın sürüşü ve hava şartları senkronizasyon u düzeltilmiş. Bazı araçların default setupları iyileştirildi (road carlar agırlıkta) en önemlisi pit stratejilerinde ayarlama yapılmış. Umarım 1. Oyundaki sistemi geri gelmiitir. Setup yüklemeleri düzeltilmiş.

Vites düşürme aralığı düşürülmüş sanırım daha hızlı viteş düşürülecek :) mmmmmm

Online yarışta düşünce ehliyet seviyen düşmeyecek

Menu gezinme cubugunun parlaklığından dolayı neyi sectiğimizi anlayamıyorduk o da nihayet düzeltilmiş.

Pist ve köşe kesmelerle pit cezaları geliştirildi

Sebepsiz motor ısınma problemleri giderildi

Custom setupların save edildiğinde üstüne kaydetmemesi ya da resetleme sorunu giderilmiş.

Yapay zekanın seviyesi normalleştirildi. Özellikle kariyerde yağmurda kuru havadaymış gibi giden yapay zekaları artık görmeyeceğiz.

Birçok aracın default ayarları iyileştirilmiş özellikle open wheel kategorisindeki Formula araçları.

Online şampiyona getirildi. 24 haftalık şampiyona düzenleyebilir herkese araç ve takım / takım arkadası atayabilirsiniz. Ancak karışık sınıflar için yeni period baslatmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 8 Aralık 2017; 3:55:30 >

• Deneyen arkadaşlarım lobilerde oyunvuların girip çıkmasından mütevelli kaynsklanan donmaların da giderildiğini aktardı :)

• Yeni online şampiyona modu gelmiş, detaylı ve güzel. Baştan herkesin eklenmesi lazım, yarışa gelsede gelmesede, çünkü sonradan sürücü eklenemiyor.
    Cezalar fazlalaşmış, hiç affı yok. Sinir oldum.
    Yapay zeka akıllanmış, uçup kaçan yok.
    Lobby e girişler biraz hızlanmış. Arkadaşın dediğine göre lobby e girenler yüzünden kaynaklanan kasılmalar giderilmiş.
    Setup yükleme ve kaydetme sorunları gitmiş, yakıt miktarı yanında lap değeri de yazıyor artık.
    İlk etapta dikkatimi çeken detaylar bunlar.
  • Bütün kayıtları simülasyonun kendi tutacağı online şampiyona düzenleyebilmek başka hiç bir simülasyonda olmayan büyük bir devrim. Takım arkadaşına dayalı online şampiyona esnekliği sunabilmesi ise sözün bittiği yer. Konsol versiyonlarına bu desteğin verilmesi ise yapımcının konsol oyuncularına ne kadar değer verdiğinin bir göstergesi.

5 Aralık 2013 den bu yana hiç bir oyun çıkarmamış, çıkara çıkarada içi boş, zevksiz, ruhsuz, kariyer modsuz GTS çıkarmış gran turişmo yapımcısına kapak olsun.

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Konsolda bir devrim ama sesi duyulmuyor. Resmen üvey evlat muamelesi :)

• DETAYLI PROJECT CARS 2 ONLINE CHAMPİONSHİP REHBERİ

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Ay sonunda gts e kariyer modu eklenecek. 27 kasımda yeni araçlar geldi. Aralık sonu kariyer modu gelecek haberi var.

• Son Update ile güncellenen ceza sistemi ne yazık ki keyif kaçıran cinsten. Hızlı tur atmak dan ziyade ceza almadan yarışmaya çalışıyorsunuz.

Edit: Yeni güncelleme gerçekten çok başarılı. Ceza sistemi ise başta çile gibi geldi ama online yarışlarda ne kadar gerekli olduğunu ve etkili olduğunu görünce bazı olumsuz görüşlerimi geri aldım. Bu ceza sistemi daha başarılı. Ceza veya uyarı almaya neden olacak kesmeleri yapmazsanız yarışları önlerde bitirmek mümkün.

Yeni güncelleme sürüş dinamikleri üzerinde de etkili olmuş, araç kontrolleri daha kolay ve daha zevkli.

Ayrıca Puanlama sisteminde de olumlu yönde değişiklikler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 14 Aralık 2017; 14:43:13 >
  • Hakikaten devrim niteliğindebi durum online championship.. Çok uzun bir süre hapsolucaz belli.. 4/4 lük oyun nerdeyse 4/5 lik yani..

Ceza sistemi gaddarca artmış.. 3 Puan gidiyorsa 10 puan falan gidiyor.. Artık araçlara dokunmakda ciddi dikkat isteyen bişey olmuş.. 3.başladığın yarışı 5. bitirsen bile puan alıyon ama hiç çarpmaman lazım.. A sınıfı olduk ama bi türlü S sınıfına geçemedik zaten :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.