Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 ten sonra xbox360 da alabilirim oyun çok güzelmiş inşallah oynayşıda zevklidir
  • arkadşlar her xbox u beğenmeyen kişiye oğuz yakıştırması yapmasak, wicky mi ne öle birisi banada oğuz demişti, fitil olmuştumda
  •  Project Gotham Racing 4
  • Bu ne yaw...
    Bu kadarda olmaz yani...

http://www.gametrailers.com/player/21477.html
  • Süpper bir oyun motorda var
  • Mükemmelll o yansımalar ,çevre, hava şartları harika tek kelimeyle
  • Ben beğenmedim oyunu.
  • Resimlerdeki ve trailerlardaki kalitede çıkacaksa oyun piyasada bomba etkisi yapar diyorum...
  • Yorumlara bakıyorumda,ne kadar garip insanlar(?) var yahu..

Oyun çok güzel olacak bence,ama oyun hakkında tek tereddüt ettiğim nokta üst düzey arabalar ve motorlar..Bunlarla yarışmak ne kadar zevkli olur,bilemiyorum..
  • I Love This Game
  • arkadaslar valla bu oyun grafık olarak ya bıraz onde olur yada gt5 bıraz onde olur dıyordum ama bekledıgım gıbı gt suprız yaptı vıdeo ızlemeyenler ızlesın gt yıne yarısların kralı kımse onu kolay kolay bılegını bukemez...
  • kimse yanblis anlamasın pgr4 dun vıdeo sunu ızledım ama gt daha kalıtelı (hele arac dısından icindekı herseyının cok net gozukmesı ve kalitei olması) gercekcı goruntusu surusunden superm yok zaten cok iiidri 1 numara ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

kimse yanblis anlamasın pgr4 dun vıdeo sunu ızledım ama gt daha kalıtelı (hele arac dısından icindekı herseyının cok net gozukmesı ve kalitei olması) gercekcı goruntusu surusunden superm yok zaten cok iiidri 1 numara ......

Bende seninle aynı kanıdayım. Yuksek çözünürlüklü videoda detaylar inanılmazdı. Neden GT-5 yada Mass Effect gibi oyunlar dururken Killzone konusulur anlamam..
  • Buda işte XBox 360 aldırmaya yarayan 2. oyun(benim için).
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Solid Snake:.

Buda işte XBox 360 aldırmaya yarayan 2. oyun(benim için).

Sanada her oyun 360 aldırıyo yahu
  • Kısa bir oyun içi video...

http://www.jeuxvideo.tv/project-gotham-racing-4-video-40780.html

Gökyüzüne ve araç modellerine dikkat

Bu daha uzun

http://www.jeuxvideo.tv/project-gotham-racing-4-video-40237.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 25 Temmuz 2007; 10:20:59 >

• Grafikler mükemmel görünüyor sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Ben de beğendim.Bu oyun için alacağım bende..Fakat GT5'in gerçekçi görüntüsü daha iyi gözükmüyor mu?Bana öyle geldi..Yani oyun içi videosunu izlediğimde acaba dışarıda çekim falan mı yapıldı acaba bile dedim en başta..Ama PGR4'ü izlerken yapaylık daha belliydi BANA göre..Olsun 2si de güzel..
  • 3 yeni ekran görüntüsü yayımlandı.

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

• Project Gotham Racing şu ana kadar oynadığım en kaliteli yarışlardan biriydi. Bu oyun da konsol aldıracak cisten olacak eminim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.