Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koraycım SS ler güsel grafiklerde güsel bir şey demiyorum ancak oyun arcade doğruya doğru GT HD ayarında graikleri var
  • GTHD'de hasar yoktu, kaplamalar rezaletti, yağmur kar gibi şeyler yoktu. 2 Boyutlu arkaplanlar vardı.
    Bunları hiç hesaba katmıyorsunuz. Herşey ss'lerde durduğu gibi değildir.
  • Grafikler muhteşem!
  • Grafikler idare eder işte... GT5 den sonra bunlar hiç sarmıyo biliyo musunuz?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Grafikler idare eder işte... GT5 den sonra bunlar hiç sarmıyo biliyo musunuz?!

Hakikaten grafikler iğrençmiş, GT5 de daha çok uğraşılmış.
  • değilmi ya , nekadar kötü grafikler ... lol ...
    ...

GC07 PGR4 'den birkaç SS

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

• aerich SS'ler gözükmüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

aerich SS'ler gözükmüyo

site göçmüş sanırım ... birde şuradan bakmayı deneyin.

http://www.gamersyde.com/news_4854_en.html
  • GT5 dahamı iyi
    Hakkaten gözlere gözlük artık..GT5 PGR3 den kötü görünüyor, ama fanlık işte, görmek istediği gibi görüp, kendini inandırmak istediği gibi inanıdrıyor
  • dirt de olduğu gibi kırılmalar olursa ekranda ağzımızın tadı kaçacak
    buarada kırılmaların monitör çözünürlüğüyle pek alakası olmadığını düşünüyorum monitör çözünürlük seçeneklerinde p yada i diye belirtmiyor sadece çözünürlük değerlerini söylüyor ama lcd de bilemem (lcd lerde 1080i 720p diye seçenekler var xbxo 360 da malumunuz) belki de neden monitörde analog görüntü almamızdan kaynaklanıyordur
    dikkat ettimde güneşli açık havalarda ışığın bol olduğu sahnelerde arabayla hızlıca yön değiştirdiğimizde kırılma oluyor
    bide rainbow six vegas ın son bölümünü oynayan varsa bilir orada neveda dam ın en üztüne çıkıp füze taşıyan aracı patlattığımız bölüm de de bol ışık var ve oradada adamın yönünü sağa sola hızla çevirdiğimizde bariz kırılmalar oluyor
    ben monitörde 60 hz de oynadığımızı sanıyorum progressive scan yapıldığından da şüpheliyim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim

• Yeni Resimler
    http://www.gamersyde.com/news_4854_en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 23 Ağustos 2007; 15:53:30 >
  • 007ybse04

Resimler gözükmüyo sitenin linkini ver en iyisi
  • bu siteyle daha önce hiç sorun yaşamadım allah allah. nie böyle oldu
  • ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoyun güzelmiş
  • Project Gotham Racing 4'ün resmi çıkış tarihi açıklandı!

Microsoft, yarış oyunu Project Gotham Racing 4'ün resmi çıkış tarihini açıkladı. Xbox 360 platformu için hazırlanan oyun Avrupa'da 12 Ekim 2007 tarihinde, Amerika'da ise 2 Ekim 2007 tarihinde piyasaya sürülecek.

Kaynak:http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=17071
  • drizzt_tr gt 5 prologue den daha mı iyi grafikleri fanın önde gidenisin ya yabancı forumalrda yazsan bunları bitaraflarıla gülerler sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

GT5 dahamı iyi
    Hakkaten gözlere gözlük artık..GT5 PGR3 den kötü görünüyor, ama fanlık işte, görmek istediği gibi görüp, kendini inandırmak istediği gibi inanıdrıyor

GT5 PGR3 den kötü görünüyor

Yuh be saçmalama da son nokta Next Gen Saçmalamışsın tebrikler daha iyi saçmalamalar bekliyorum senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 23 Ağustos 2007; 19:28:55 >

•  Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

• Off grafikler çok güzel deli gibi bekliyorum bu oyunu
  • çok güzel oyun valla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.