Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle şimdiye kadar bu nesilde oynadığım en iyi araba oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar hazır usb'ye yedekleme update'i çıkmışken pgr4'de çektiğimiz resimleri usb'ye atıp pc'de görebilirmiyiz..USBXTAFGUI programı ile bi deneyecem bakalım olacak mı?
    Valla böyle kaliteli bir oyunun düştüğü duruma çok üzülüyorum.Kıymetini bilemediler.Baba oyun baba..

Abi daha ne bilecez oynayan oynadı,methiyeler düzdü,2 milyonda sattı ve her eskiyen oyun gibi arka konulara düştü,5.si gelse iyi olacak artık

Hatta ben sıkıntıdan 3ü bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 16 Nisan 2010; 22:05:29 >

• joseph'cim pgr3 nasıl?Güzel mi...Oynamasam bir şey kaybedermiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

joseph'cim pgr3 nasıl?Güzel mi...Oynamasam bir şey kaybedermiyim?

Abi Pgr4e göre inanılmaz kısa ama onun kadar zevkli,sezon yok böyle sıralı gidiyor yarışlar,şehirler süper görünüyor araç grafikleri ve kokpit falan PGR4 kadar iyi,yağmur+motor yok
  • O zaman bi deneyelim....
  • Arkadaşlar selam. Pgr4 ün slipt screen bölümünü bulamadım multiplayer var o da kilitli. Bir arkadaşım slipt screenin hangi menude olduğunu söyleyebilirmi ? teşekkür ederim
  • Classic Era NFS'leri hatırlatan bir oyun en sevdiğim tür bu yarış oyunlarında pist-sim. meselelerini o kadar fazla sevmiyorum hem şehir olacak hem kokpit olaak ve bu isteklerimi tamamiyle karşılayan bir oyun PGR4 Bizarre Blur yapacağına PGR5 yapsa daha iyi olurdu şu anda yarış oyunlarında kendi alanında en iyi bana kalırsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

Arkadaşlar selam. Pgr4 ün slipt screen bölümünü bulamadım multiplayer var o da kilitli. Bir arkadaşım slipt screenin hangi menude olduğunu söyleyebilirmi ? teşekkür ederim

Aynı makinede farklı bir profil daha açıp onunlada log-in olman gerekiyor, o zaman multiplayerdaki kilit kalkıyor ve split screen olarak oynayabiliyorsun oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

Arkadaşlar selam. Pgr4 ün slipt screen bölümünü bulamadım multiplayer var o da kilitli. Bir arkadaşım slipt screenin hangi menude olduğunu söyleyebilirmi ? teşekkür ederim

Aynı makinede farklı bir profil daha açıp onunlada log-in olman gerekiyor, o zaman multiplayerdaki kilit kalkıyor ve split screen olarak oynayabiliyorsun oyunu.

cevabınız için teşekkür ederim. 2 kolla oynuyorum 2. kolda profil oluşturmadım profil2 diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam bu yüzden mi böyle yapıyor. Birde her seferinde forza 3 de de benzer bir olay var. 2. kolu profil olarak göstermem gerekiyor sanırım.akşam bir deneyim saolun.

• bu oyun forza 3 ten iyimi
    tavsiye edermisiniz?
  • Merhaba arkadaşlar, ben ilk kez Gotham racing oynuyorum fakat vites ile ilgili bir hud göremedim oyunda? Manual viteste sadece sesten mi hissediyoruz vites olayını?
  • Ben bu oyundan cok umitliydim, yeni deneme firsatim oldu. Pek sevemedim yalniz :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGN,Microsoft Game Studios'un başındaki isim Phil Spencer ile konuşmuş.
    Halo,PGR ve Dance Central ile ilgili sorular sormuş.

Ufukta yeni bir PGR oyunu görünmüyor,ancak Forza Horizon 2 yolda gibiymiş.Microsoft Game Studios ile Playground Games,Forza Horizon 2 üzerinde çalışıyorlarmış ve bazı insanlar da Microsoft'un yeni PGR oyunu üzerinde çalıştığını düşünüyorlarmış,ama aslında adamlar Forza Horizon 2 üzerinde çalışıyorlarmış aslında.Zaten piyasada da çok fazla yarış oyunu bulunduğunu da eklemiş Phil.

http://www.ign.com/articles/2013/10/31/microsoft-talks-pgr-halo-wars-and-dance-central-prospects

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

IGN,Microsoft Game Studios'un başındaki isim Phil Spencer ile konuşmuş.
    Halo,PGR ve Dance Central ile ilgili sorular sormuş.

Ufukta yeni bir PGR oyunu görünmüyor,ancak Forza Horizon 2 yolda gibiymiş.Microsoft Game Studios ile Playground Games,Forza Horizon 2 üzerinde çalışıyorlarmış ve bazı insanlar da Microsoft'un yeni PGR oyunu üzerinde çalıştığını düşünüyorlarmış,ama aslında adamlar Forza Horizon 2 üzerinde çalışıyorlarmış aslında.Zaten piyasada da çok fazla yarış oyunu bulunduğunu da eklemiş Phil.

http://www.ign.com/articles/2013/10/31/microsoft-talks-pgr-halo-wars-and-dance-central-prospects

Nedir bu Forza aşkı arkadaş.6 yıl içinde 5 tane Forza oyunu yapılmış. Forza serisini bende çok severim ama her yıl çıkmasını istediğim bir oyun değil. Forza denilen oyun da 3-5 yarış yapılır oyundan çıkılır böylece aylarca oynarsın oyunu. 7 yıldır yeni PGR oyunu bekliyorum ama duyuyoruz ki böyle bir yapım söz konusu dahilinde bile değil. Yeni nesle artık bir tane PGR oyunu gelsin. Phil Spencer kafası çalışan bir adamsa bu seriyi es geçmez.

• Bence gelecek,bir firmaya yaptıracaklar,PGR isim hakları vs herşeyi bizde dedi geçen Phil Spencer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu acan ya forumu birakmis yada basina birsey gelmis bir anda foruma girmeyi kesmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en iyi yarış oyununa sahipsin bırak yenisini yapmayı, eskileri geri uyumluluğa bile eklemiyorsun ateşlerde yan microsoft

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.