Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Career'e başladım ama ya bende bir sorun var yada oyunda, mesela giriyorum yarışa sonuncu oluyorum, normalde restart filan yok mu bunda, hop puan almadan diğer yarışa, zaten ne pistleir tanıyorum ne bir şeyi, eğer böyleyse oynanmaz bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Benim bir sorum var:

Career'e başladım ama ya bende bir sorun var yada oyunda, mesela giriyorum yarışa sonuncu oluyorum, normalde restart filan yok mu bunda, hop puan almadan diğer yarışa, zaten ne pistleir tanıyorum ne bir şeyi, eğer böyleyse oynanmaz bu oyun.

ben hiç kariyere bulaşmadım
    git custom match mi ne var orda oyna(hatta live varsa zaten yeter o mod)
    neredeyse bütün yollar ve arabalar açık
    istediğin tarz yarışı istediğin yerde istediğin arabayla yap
    ha zaten biliyodum diyosan da kariyerde çıkan yarışlara burda antrenman yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Benim bir sorum var:

Yeniden başlatmayı yarış bitmeden yapabilirsiniz.
  • İtiraf etmek gerekirse ben bu oyundan 1 ve 2 kadar zevk almadım, araba modellemeleri ve navigasyon vasat düzeyde.
  • 360ın en iyi grafikli yarış oyunu HORTUNUZ!!!!

Kariyeri bitirmiştim yani normalde hiç bitmiyorda 1 numaraya çıkmıştım nihayetinde,neyse son Arcade yarışlarını yapmak için bi daha yükledim oyunu,çok özlemişim valla,özellikle motor kullanmayı Nurbugringde.

Fotolar Nurburgringden.

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Bu müthiş oyunun 5.si neden çıkmaz anlayabilmek mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 15 Ağustos 2009; 3:39:06 >

• Blur diye bir oyun yapıyor Bizarre, aynı midnight club

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-blur/49958
  • Motorla giderken motorun onunu kaldirip B tusuna basili tuttugumuzda surucu ayaga falan kalkip artistik yapiyor. Bende yeni ogrendim sayilir hatta yapinca 5g lik ach bile aciliyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Blur diye bir oyun yapıyor Bizarre, aynı midnight club

Midnight+Burnout karışımı bişey olmuş,ben hoşlanmıyorum pek bu tarzdan,PGRnin çok dışına çıkmışlar....

.:BBR:.

Öğrendiğim iyi oldu 800e yaklaştırdım achi sanırım,bunuda alsam fena olmaz.O değilde bi achi var bu oyunun yarıştığın herkesin yan aynalarını kır diyo,çok güldüm okurken,onu deneyeceğim birazdan

Birde tek teker üstünde motorla uzun süre gidersen 20g cebinde,en uygun pist Golden Gate köprüsü...

• Bizarre Microsoft bünyesinden ayrılmıştı. PGR isim hakları ise Microsoftta hâlen. Bu demek oluyor ki PGR5 ismiyle Forza yapımcısı Turn10'e oyun yaptırabilir Microsoft.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Blur diye bir oyun yapıyor Bizarre, aynı midnight club

Midnight+Burnout karışımı bişey olmuş,ben hoşlanmıyorum pek bu tarzdan,PGRnin çok dışına çıkmışlar....

Öğrendiğim iyi oldu 800e yaklaştırdım achi sanırım,bunuda alsam fena olmaz.O değilde bi achi var bu oyunun yarıştığın herkesin yan aynalarını kır diyo,çok güldüm okurken,onu deneyeceğim birazdan

Birde tek teker üstünde motorla uzun süre gidersen 20g cebinde,en uygun pist Golden Gate köprüsü...

on tekeri kaldirip 500 m gidersen 20g, arka tekeri kaldirip (endo yapip) 100 kudos alirsan 20g :)

yanliz endo achi her 100 kudos yaptiginda acilmiyo benim endo ile 100 kudos yapmama ragmen 10. denememde falan acildi.

• 500 achi topladım bende. Daha online oynamadım doğru dürüst singlede liderliğe yükseldim. Artık online oynamaya hazırım. Yalnız bir sorum var.. 8 arabanın üzerinden atlamam gerekiyor bir ach için bunu nasıl yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

500 achi topladım bende. Daha online oynamadım doğru dürüst singlede liderliğe yükseldim. Artık online oynamaya hazırım. Yalnız bir sorum var.. 8 arabanın üzerinden atlamam gerekiyor bir ach için bunu nasıl yaptınız?

8 arabanın üstünden atlama achi yok galiba. O 8 araç aynı anda havada olma achivementi...

Burda gösterio kolay yoldan nasıl açılacağı bende girip bikaç ach açıcam şimdi :)

http://www.youtube.com/watch?v=lqfHtYHjDrw
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

500 achi topladım bende. Daha online oynamadım doğru dürüst singlede liderliğe yükseldim. Artık online oynamaya hazırım. Yalnız bir sorum var.. 8 arabanın üzerinden atlamam gerekiyor bir ach için bunu nasıl yaptınız?

Üzerinden atlama değil hoca yaw,nasıl yapıcan onu

Şey o,8 arabayı atlarken havada yakala,Europeda deniz kenarı bi yol var adını tam hatırlamıyorum şimdi onun uzun düzlüğünde 2 tane zıplama yeri var orda açmıştım ben o achi,yüksek class bi araba seçip sürüden ayrılmadan gidersen,zıplama anında yakalayabilirsin hepsini...

Arka tekeri nasıl kaldırıyoruz,ben onu hiç denemedim

• Frene basarken ileri tuşuna basılı tut olur
  • Eyv hocam yaptım ve aldım önce stuntman sonra endo king
  • Herhalde achı ben yanlış anlamışım videoya bakıcam şimdi:)
    Bu ach olayı olmasa kariyeri bitirdiğim gibi online oynarım yada bir kenara atardım.
    Adama oynamayacağı oyunu ach ile oynattırıyorlar:) PS dede varmıydı bu?
  • Yok

Ama ihtiyacı var
  • Buda Benim Malikane

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

• Buralarda First Person kamerasıyla gezmek çok hoş bişey ya!
  • Ach. kasıcılar iş başında. Helal olsun be. İyi dayanıyonuz. Ben bıraktım artık ach. kasmayı.

(en son GEOW 2'de 1100 ach. açtım o kadar)
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.