Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar da abartma yani..Araç grafikleri en iyi olmasada güzel.Bence en iyi arcade yarış oyunu..Biraz içeriği zengin olsa daha iyi olurdu sadece yoksa herşeyiyle çok güzel bir oyundu..
  • Yok, yani grafikler benim içinde güzel değil de. Kaç sene öncesinin oyunu. Bırakalımda olsun o kadar.
  • Aynı mesajı 3. kere yollamanda ki amacı sezemedim, biliyorsan bizi de bilgilendir.
  • Network hatası yada forumdan kaynaklanmış. Yoksa aynı mesajı neden 3 kere yollayayım ki?
  • Cockpit' den oynamadığın/denemediğin nasılda belli , çek altına Toyota GT one' nı gir arabanın içine bir kerede böyle dene bakalım AA mı BB mi.
  • mili km ye çevirme varmı oyunda bulamadım
  • Var,ana menudeki options dan yapacaksin..
  • Merak ediyorum acaba bütün Arcade yarışlarını platinum olarak bitirebilen var mı? Şu anda 20 tane filan bitti bir firem yok; ama bi yerlerimden terler aktı, bazı yarışları 50 kere denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 2 Eylül 2009; 13:10:23 >
  • Arkadaşlar 1.000.000 Kudos olan ödülü açabilen var mı gamertag picture di sanırım.
  • oyun güzel abiler merak ettiğim kaç sezon var listede tepeye oturmak için kaç yarış daha gidecez ben 47. sıradayım.
  • ÇooooK. Sıra Değilde Yanında Yazan Puanlar Önemli Örneğin bi Prefessional Ligi Tamamlayıcna 30 Master Ligi Tamamlayınca 40-50 Puan Alırsın. Alacağın Puan Yarışa Girerken Yazar Hep Master Lig Yaparsan Çok Puan Alacağından 1. Sıraya Daha Çabuk Oturabilirsin
  • Ben sanırım 1. sıraya çıkmıştım fakat kaç sezon olduğunu bilmiyorum çok uzun sanırım belki de sınırsızdır
  • Ben en son baktığımda altıncı sezondaydım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

ÇooooK. Sıra Değilde Yanında Yazan Puanlar Önemli Örneğin bi Prefessional Ligi Tamamlayıcna 30 Master Ligi Tamamlayınca 40-50 Puan Alırsın. Alacağın Puan Yarışa Girerken Yazar Hep Master Lig Yaparsan Çok Puan Alacağından 1. Sıraya Daha Çabuk Oturabilirsin

Yalnız şöyle bişeyde var,master yarışlarını yapmak master sürücüleri yarışa dahil etmek olduğundan,yani 1. herif sürekli yarış yaptığından puanı yükseliyor bu yüzden yakalamak zor oluyor 1.liği,bi alt kademe yarışlar sadece 5 puan daha az,onlara yapıp 1.liğe ulaşmak daha kolay..
  • yaw her türlü birinci oluyorsunuz yarıştıkça. kafanızı yormayın :). ben hep master ligi yaptım ve 1. oldum. career bitiyor mu diye harbiden ben de merak ettim. bitmiyorsa boşuna kasmayayım yani :D. paso pgr4 oynuyorum bitireyim diye :)
  • Bu saatten sonra oynanır mı oyun acaba?
    Forzayı falan gördükten sonra sarar mı yani?
  • Forza ve PGR Çok Ayrı Kulvardalar Nasılki Forza 3 Çıkana Kadar Forza 2 Oynanabiliyorsa PGR5 Çıkana Kadar PGR4'de Oynanır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Forza ve PGR Çok Ayrı Kulvardalar Nasılki Forza 3 Çıkana Kadar Forza 2 Oynanabiliyorsa PGR5 Çıkana Kadar PGR4'de Oynanır...

Peki oynarız o zaman sağol. Farklı kulvarda olabilirler videoları falan izlemedim çünkü pek bir bilgim yok sadece herkes güzel falan dediği için güzel bir oyun olduğu izlenimi oluştu.
  • PGR4 simulasyon değildir ama tam olarak arcade oyun da değil. Öyle virajlara son hızda giremezsin. Tıpkı forzadaki gibi frene basıp virajı keskinliğine ve ebatına göre almalısın ki hızlı dönebilmelisin. Forza ve PGR'yi oynamadan anlamanız zor. NFS'lerden sıkılan biri PGR'yi rahatlıkla oynayabilir ya da aynı şekilde Forza'dan sıkılan da oynayabilir. İki tarafın da deneyebileceği bir oyundur PGR. Fakat Forza aşığı olan birinin NFS oynaması pek de mümkün değil. Ya da tam tersi. NFS oynayan adam Forza'ya kasmak istemeyebilir. Forza oynayan adama da NFS çok basit gelebilir. İşte PGR, bu ikisinin ortasını arayanlara bulabileceği en mükemmel çözümdür arkadaşlar.
  • Pgr 4 forza 2'den bana göre kat kat güzel ve zevkliydi kokpiti bile yeterdi ya ne oynadım zamanında
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.