Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda sırf hava efektleri var diye oyunu abartmaya gerek yok, oyun gran turismo 4 seviyesinde.. herkesin zevki farkı kimi atari türü oyunları daha çok seviyor,kimi arcade seviyor.. kimse kimseye karışamaz.. kimilerine göre mario en iyi oyun halen.. :D
  • bişey sorcam ama ayıp olacak sanırım bu oyunu oynamak için geç kaldım mı? forza 3 yolda geliyor bunuda sipariş vereyim mi ? özellikle kar yağmur ve gece efektleri için? forza 2yi bi 2 saat kadar oynadım çok cizik olduğu için makineyi kilitliyor. bende sinirlendim Forza 3 satın aldım
  • Her zaman oynanır pgr 4
  • Hocam sende yukarıdaki birkaç arkadaş gibi illa grafik demezsen, gayette beğenirsin PGR 4'ü
  • yok benim öyle grafik düşkünü değilim.zevk alayım yeter :) laptopda ve pcde oyunlarda kasmasın diye shadowları kapatan birisi olduğum için begenirim. onu 2. el mi alsam sıfır mı alsam karar veremedim onu düşünüyorum. siz ne tavsiye edersiniz.Forza 3 geliyo zaten bugun satın aldım 0. PGR 4 20 sterlin shopto da takribi 50 tl gibi
  • eBay'den falan daha ucuza bulabilirsiniz. Ayrıca Türkiye'de de çok daha uygun fiyata alabileceğinizi düşünüyorum...
  • ufak 2 sorum daha var oyunla ilgili. carrier modu nfs undergroun 2 ve most wanted gibi şehirde ilerlemeli mi hani grajımız filan varmı? parçalar alıp tunning yapabiliyormuyuz. sayfaların bir kısmını okudum ama pek rastlayamdım. XBox 360 £7.95 Free Delivery.Birde oyun slipt screen modu varmı 2 kişi aynı ekranda ayn ıanda oynayabiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caca40 -- 1 Şubat 2010; 11:28:04 >
  • Split Screen modu var, Career modu da var. Tuning konusunda ise fikrim yok, olmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: owL ®

Split Screen modu var, Career modu da var. Tuning konusunda ise fikrim yok, olmaması lazım.

cevapların için çok teşekkür ederimm zavviden satın aldım 8,67 sterlin tuttu
  • İyi günlerde oynamanızı dilerim. Hayırlı olsun.
     Project Gotham Racing 4
  • teşekkür ederim forza 3 de yola cıkmıs umarım en kısa zamanda gelirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Split Screen modu var, Career modu da var. Tuning konusunda ise fikrim yok, olmaması lazım.

Dostum hayırlı olsun,güle güle kullan

Hazır yeri gelmişken,1-2 soru sorayım:)Kargo ücreti ve şirketi nedir bu sitenin?Ortalama kaç günde geliyormuş?

Saygılar..
  • Ben bu oyunu geçte olsa oynadım fakat grafikleri hoşuma gitmedi.Forza 3 bile daha iyi idi.GT5 ile karşılaştırılamaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Ben bu oyunu geçte olsa oynadım fakat grafikleri hoşuma gitmedi.Forza 3 bile daha iyi idi.GT5 ile karşılaştırılamaz zaten

Kıyasladığın Forza 3 ile arasında 2 sene var oyunun,izin ver de grafik farkı olsun.GT5 konusunda haklısın ama,çıkmamış oyunla karşılaştırmak saçmalık olur.Sony PS4 ün çıkış oyunu yapacakmış sanırım GT5 iO zaman karşılaştırırsın bol bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Dostum hayırlı olsun,güle güle kullan

Hazır yeri gelmişken,1-2 soru sorayım:)Kargo ücreti ve şirketi nedir bu sitenin?Ortalama kaç günde geliyormuş?

Saygılar..

@bluelabel
    teşekkür ederim genelde internetten alışveriş yapıyorum çin sitelerinden ebayın derinliklerine oradanda ingiltereye vs vs bugune kadar sadece çinden satın aldığım ürün gelmedi. oda 4 dolardı takip no almayarak delilik ettim işte. zavviden de ilk alışverişim. ama ingiltere sitelerinde bir kural var prensip. adamlar ne olursa olsun kaliteden ödün vermiyorlar.hemen söyleyim kargosu 0,99 sterlin. tahmini 2.4 tl gibi kurfarkı ile bankasına göre 2.5 tl tutuyor. dün hepsiburadan hoperlor ayagı aldım 3.5 tlye . kargo demeye alıştım kusura bakma bildiğin royal mail. yurtdısından birkaç defa kargo sistemi ile birkaç ürün getirttm ama neredeyse astarını geçiyordu. tnt, ups, fedex vs vs eğer sipariş ettiğiniz ürün gümrükten geçse bile türkiyede az bulunan kıymetli bir ürünse bile sizden ordinaryo parası vs istiyorlar.ama üçkağıt işte. o yuzden en iyisi kargo işine bulaşmamak yurtdısı ile ilgili. bana göre yurt dısına cıkıp ürünü alıp yanında birkaç tane ile gelmek burada getirdiklerini güzel fiyatlara vermek en doğrusu. tabii ucuza ucak biletinide unutmamak lazım. yakında yurtdısına cıkmayı düşünüyorum. gelirkende yanımda birkaçtane iphone vs getircem sanırım en azından ucak bilet parası cıkmıs olur.kargo diye royal mail diye yazdığım için kusura bakmayasın anlam kargasası olmasın. yoksa Allah korusun yurtdısı kargolarından

• pgr 4 suan piyasadaki en iyi arcade-sim oyundur. ne nfs kadar arcade ne forza gibi simulasyon. bizarre tam ortasini bulmus super olmus. mukemmel zevkli bi oyun. oynamamis olan varsa mutlaka edinin oynayin asla pisman olmazsiniz. en saglam xbox360 exclerinden biri. arkadaslarinizla livedan cat and mouse modunuda deneyin mutlaka :)

keske bizarre blur u yapicagina pgr5 i yapsaydi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Şubat 2010; 0:16:52 >
  • ben cok ucuza aldığım için şanslıyım @owl saolsun o kampanyayı söyledi hemen aldım royal dahil 8 sterlin. forza 3 üde 19 sterline aldım
    blur nasıl onu satın aldınız mı?
  • @caca40

blur daha piyasaya çıkmadı.
  • Arkadaşlar hazır usb'ye yedekleme update'i çıkmışken pgr4'de çektiğimiz resimleri usb'ye atıp pc'de görebilirmiyiz..USBXTAFGUI programı ile bi deneyecem bakalım olacak mı?
    Valla böyle kaliteli bir oyunun düştüğü duruma çok üzülüyorum.Kıymetini bilemediler.Baba oyun baba..
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.