Şimdi Ara

Project Night Fury - Sıvı soğutmalı Corsair 750D - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
10.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gündür banlı olduğum için yazamadım buraya şöyle kısaca özet geçeyim.

Yarın radyatör temizliği için gerekli rakorlar teslim edilecek. Yukarıda nasıl yapıldığını anlattığım temizlik için kasa dışı loopu hazırlayıp resimlerini paylaşacağım.

Monitör olarak çıkış yapılır yapılmaz Asus Rog Swift alıp kullanacağım için o çözünürlükte 2 ekran kartına ihtiyaç duyacağımdan ekran kartı konusunda bir değişikliğe gittim ve 2 adet Classified Kingpin sipariş ettim. Bunlara 860i yeterli olmayacağından psu noktasında da bir değişiklik şart oldu ve Corsair'den Ax1200i istettim bugün yarın kargoya verilir muhtemelen.

Bunun dışında ilerde bir daha değiştirmekle uğraşmak yerine şimdiden akrilik boru ve uygun rakorlarla kurulum yapmak var gündemimde, net kararı verince bu yönde bir adım atacağım; bugün yarın belli olacak.

Şimdilik bu kadar

...: Güncellemeler :...
    * 23 Mayıs

- Eksik rakor ve hortum siparişleri verildi.
    - Ekran kartı değişikliği yapıldı.
    - 2. ekran kartı için blok siparişi verildi.
    - Corsair Ax860i yeterli olmayacağı için Ax1200i siparişi verildi.

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Ax1500i var aslında ona da bakabilirsin. Kasanın altını full kaplar ama o kingpin leri zorladın mı anca tutar
  • Poyri kullanıcısına yanıt
    750D ya da 900D'ye kursaydım o zaman kesinlikle alırdım ama 450D için bu ideal olacak Poyraz zira ben tüm planları 860i ile yaptığım için 1200i'den doğacak kayıp bile gözümde çok büyük bunu bir de 1500i yaparsam bu defa kasa bana yetmez
    Orası öyle haklısın, ama 450D ye kurman daha iyi oluyor büyük olasılıkla 750D ye sinir olurdun(en azından ben ufaktan oldum). Ben ax1500i yi bekliyorum büyük olasılıkla geçerim bu seride sli yapmayacağım ama yeni seriye yine fantezi bir şeyler düşünüyorum 2li 3lü falan anca keser.
    Üstat merhaba, muhabbete giriyorum ama 750d nin nesine sinir oluyorsun
  • vdtkc kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesine gerçi aynı durum 900D de de var, corsair fiyatı düşük tutmak için biraz düşürmüş kaliteyi tamam haklılar ama eski 800D nin sağlamlığı yok kesinlikle, bu malzeme mesela 350D de çok iyi olurken 750D de kötü oluyor boyut farkından, tasarımda aynı şekilde ilk başta hoşuma gitti sonra gördükçe( yan taratan önüne bir şey diyemem güzel olmuş) sıktı çok.
    Zaten esas amaç o, ufak olması yoksa en başında 800D de olduğu gibi kasaya bakıp ''bu ne lan niye öküz ölüsü gibi bir kasam var benim bundan kurtulmalıyım'' hissine kapılırım yine sonra al başına belayı

Ben de Kingpin Classified'ları stokta bulunca bu kez balıklama atladım zaten. Sen şimdi böyle diyorsun ama Rog Swift gelince görürüm seni alırsın 2. kartı.
    Öküz ölüsü iyidir ya ama tipi güzel olursa. Bu gidişle senin yolundan geleceğim gibi zaten

İyi yapmışsın bende merak ediyorum o kartı zorlarsın artık bizide bilgilendirirsin bir daha ki sefere beklemeye değer mi diye. Vala kafama koydum gibi 800 serisine kadar tek kartım ikinciye bulaşmam diye ama Swift çok kötü gelecek o zaman büyük olasılıkla senin migros torbası teklifini büyük olasılıkla neden kabul etmedim diyeceğim ama o zaman kadar inat
    3 katmanlı olarak hazırlıyorum poyraz. Önce gazeteye sarıyorum. Sonra siyah poşet sonra da estetik dursun diye Migros Poşeti. Yolda görsen ulan o poşette Classified olur mu demezsin. Bak hem de backplateli... Daha ne olsun !

Gelecek ay rog swift çıkınca vurma başını taşlara, hemen şuraya bi şener şen videosu atalım http://www.youtube.com/watch?v=fxWJD4NUSIw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 23 Mayıs 2014; 22:30:15 >
    3 katman iyi güzel koruma yaparda yinede yok 1 ay sonra video yu açar izlerim yanında bir bardak suyla. Monitör çıksa da rahatlasak 3 kişi bekliyoruz şu anda bildiğim.
    Asus u benim bildiğim iki kişi daha bekliyor ve Total beş oldu herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...: Güncellemeler :...

* 25 Mayıs *

- Eksik siparişlerin bir kısmı teslim edildi.
    - Temizleme loopu kuruldu ve radyatörlerin saf su + beyaz sirke karışımıyla temizliğine başlandı.

Filtre yöntemiyle radyatörlerden çıkan pislik muazzam

Project Night Fury - Sıvı soğutmalı Corsair 750D -  Project Night Fury - Sıvı soğutmalı Corsair 750D -

Project Night Fury - Sıvı soğutmalı Corsair 750D -  Project Night Fury - Sıvı soğutmalı Corsair 750D -

Acaba Af140 led fanları nereden temin ettiniz teşekkürler.
  • Onları Corsair'de çalışan arkadaşım aracılığıyla temin ettim, ülkemizde henüz satışa sunulmamış olmaları lazım lakin yakın zamanda gelecektir.
    14 cm fan ihtiyacım var yakında gelir inş. teşekkürler.
  • seffa S kullanıcısına yanıt
    Amazon.com dan alın üstat, 8-10 günde kapının kadar geliyor.

• vdtkc kullanıcısına yanıt
    110 tl ye geliyor 2 tanesi uygun fiyat bence teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 27 Mayıs 2014; 2:43:13 >
  • seffa S kullanıcısına yanıt
    Ben dört tane AF Quite Edition 140mm aldığımda fiyat makul gelmişti ki, zaten TR de ürün yoktu.

• ...: Güncellemeler :...

* 27 Mayıs *

- Akrilik boru siparişleri verildi. E22 12/10 akrilik borular ile beraber Bitspower akrilik rakorları kullanacağım.

- 4 Kral'ın ilki bugün teşrif etti; Evga Gtx 780 ti Classified K|NGP|N Edition

• Bu kasa ateş atar söylemedi demeyin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.