Şimdi Ara

Project Night Fury - Sıvı soğutmalı Corsair 750D - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
10.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elbette limitin çok üzerinde oldukları için gümrüğe takılmaları normal. Gayet rahat şekilde koşturmaca olmadan hallediyorsunuz gümrük işlemlerini. Gümrük konusunda bir yanlış anlaşılma söz konusu sanırım ben tekrardan açıklayayım adım adım, denk gelenler de öğrenmiş olurlar hem prosedürün nasıl işlediğini.

UPS ile gelen ürünler gümrüğe takıldıysa (75€ üzerindeki ürünler gümrüğe takılır..) size telefon açıp haber veriyorlar. Akabinde email gönderiyorlar tarafınıza ve siz de gönderdikleri yetki belgesini doldurup onlara geri yolluyorsunuz. Akabinde UPS'in gümrük müşavirliğini yürüten ÜNSPED firması size gümrük masraflarının (Amerika'dan geliyorsa aldığınız ürünlerin fiyatı üzerinden %20si Avrupa'dan geliyorsa %18'i...) ne kadar olduğunu içeren bir email atıp haber veriyor. Ödemeyi EFT ile yaptıktan sonra onay geliyor ve ÜNSPED gümrük çekim işlemlerini başlatıyor sizin adınıza. Ertesi gün ürünün gümrükten çekimini yapıp adresinize UPS ile yönlendirmesini sağlıyorlar.

Gümrüğe takılan ürünler için koşuşturmaca yapmanız gerekmiyor kısacası

• Takılan ürünün sadece %20sini alıyorsalar gerçekten birşey değil. Bir müşavir tutmak min 500-600 TL den başlıyor. Böylesine uygun fiyatlı bir hizmet gayet güzel. Bilgi için teşekkürler. 1-2 hafta içinde sistemi netleştirirsem siparişlerimi geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 11 Eylül 2014; 11:09:38 >
  • (Çift mesaj)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 11 Eylül 2014; 11:08:08 >
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Sadece kargo ucreti olarak ptt den 70 dolar falan fazla aliyorlar. Ama genelde degiyor hem 1 haftada sorunsuz eli de hem gümrükte sikinti cikmiyor 10dk da hallediliyor hersey. Bende bu hafta senin siparis gibi bir siparis verecegim bakalim kac gune gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun

@Poyri

2-3 gün sürüyor Amerika'dan buraya gelip teslim edilmesi Ne alıyorsun bakalım ?
    Pompa, radyator, hem boru, hemde hortun icin rakor ve hortum. Belki 1 2 ufak tefek sey rezervuara koymak icin tekli led gibi. Birde kablo toplama tabi stoga girmişse. Elimde rakor vardi da en genis hortumlar icin cok yer kapliyor onun yerine boyut ufaltacagim evdekifazla rakor sayisida 20 yefalan cikar artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Hakikaten öyle. Extraları çıkartıp kasada kullanılan sıvı soğutma parçalarını filtreleyip tekrardan sepete atınca böyle bir şey çıkıyor ortaya. Bütün gönderileri UPS ile aldığım için kargo ücretinin de maşallahı var

Project Night Fury - Sıvı soğutmalı Corsair 750D -

Maşallah abi :D Güle güle kullan.Bide şu istediğin kasayla ekranı aldın mı bu pc tadından yenmez :D peh peh.süper ya :D

Merhabalar, benim bir sorum olacakti.Evga anakartlarin Türkiye'ye gelme durumu var mi ?

• Aklimdaki kasa gelene kadar Corsair'in yeni kasasi olan Graphite 780T ye gecis yapacagim. Radyatorlerden 240 olanin yerine 360 kullanacagim. 4930k gg oldu icin degisimden gelmesini bekleyene kadar yedek birsey alip kurulumu onunla yapacagim :))

Monitor zaten yilan hikayesine dondu Turkiye icin o yuzden onu bir sonraki seyahatimde alip getirmem kesinlesti.

@Markus Schulz

Ithalatci firma Vektron oldugu icin onlara sormak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Aklimdaki kasa gelene kadar Corsair'in yeni kasasi olan Graphite 780T ye gecis yapacagim. Radyatorlerden 240 olanin yerine 360 kullanacagim. 4930k gg oldu icin degisimden gelmesini bekleyene kadar yedek birsey alip kurulumu onunla yapacagim :))

Monitor zaten yilan hikayesine dondu Turkiye icin o yuzden onu bir sonraki seyahatimde alip getirmem kesinlesti.

@Markus Schulz

Ithalatci firma Vektron oldugu icin onlara sormak gerek.

GG oldu derken abi? :D Yandı mı işlemci?

• Yanmadi sorun cikardi sadece niye yansin mangal partisi vermiyoruz sonucta islemciyle Degisime gitti bile yenisi haftaya gelir sanirim idarelik G3258 aldim bugun onunla idare edecegiz artik islemci gelene kadar.

• Bugün itibariyle yeni kasa ulaşmış olacak. Yeni kasa, yeni proje demek

Corsair Graphite 780T (Siyah)

Project Night Fury - Sıvı soğutmalı Corsair 750D -

360'lık iki radyatör kullanacağım, seçimim yine HWLabs Nemesis Gtx olacak.

• merhaba. Belirtmek isterimki sistem muhtesem olmus. Sivi sogutma urunlerini nerden temin ede bilirim?
  • Java0054 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

http://forum.donanimhaber.com/m_71770193/tm.htm

Burada, nerelerden alabileceğiniz de dahil olmak üzere her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Kafanıza takılan şeyleri sorabilir ve diğer üyelerden tek bir başlık altında yardım alabilirsiniz.
  • @Nessarien abi iste sorun da burda başlıyor. Ben Türkiyede değil, Azerbaycanda yaşıyorum. Böyle bir sistem kurmak fikrim var, 1-2 site de buldum ama her sitede aradıklarımı bulamıyorum. Ve bilgili birisiniz Asus Maximus Vİİ hero ya sıvı soğutma kurula bilir mi? Yoksa Formula mı alayım?
  • Java0054 kullanıcısına yanıt
    frozencpu üzerinden satın alabilirsin, onlarda global shipping var dünyanın her tarafına kargo gönderimi yapabilmekteler.

Anakart'ı soğutmak zorunda değilsin sırf bunun için built-in bloklara sahip olan anakartlardan almanın anlamı yok, gerekirse düzgün bir blok alınır anakart için ki spesifik modeller dışında anakarta sıvı soğutma ihtiyaçtan ziyade keyfi bir tercihdir.
    Sağol abi. Sistemi toparlayayım gelicem buraya . Peki idarelik olarak hava soğutmamı tercih edeyim (hangisi), yoksa Corsair H110mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.