arkadaşlar size temmuzdan beri cewap verilmediğini gordum oncelikle [efes-clan] da oldugumu ve bf2 hastası olduğumu soliyim multi oynayan varsa clanımıza katılabilir.. sonrasında şu linkte sorunuzun cvabı var(kesin çözüm) http://www.efes-clan.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=2715 ayrıca myyforce olurda multide karşılaşırsak slm verin:D
quote:
Orjinalden alıntı: kornrulez
arkadaşlar size temmuzdan beri cewap verilmediğini gordum oncelikle [efes-clan] da oldugumu ve bf2 hastası olduğumu soliyim multi oynayan varsa clanımıza katılabilir.. sonrasında şu linkte sorunuzun cvabı var(kesin çözüm) http://www.efes-clan.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=2715 ayrıca myyforce olurda multide karşılaşırsak slm verin:D
kardeşim 1-2 gün sonra oyunun orjinalini alcam ozamn sizin clana gelebilirmiyiz bir arkadasım daha var. umarım hiç bi sorunla karsılaşmam .bu oyunu netten oynamak zor geliyo bana ama bakalım yapabilcezmi :D
Arkadaşlar Merhaba
Project reality oynunu yeni aldım ve makinama kurdum fakat bir türlü çalıştıramıyorum. sorularım şunlar cevaplar için şimdiden teşekkürler.
- Battelfield 2 yüklü olması gerekiyor mu? - single mod var mı ? ben bulamadım çünkü. varsa nereden giriyoruz. - sadece online oynanıyorsa ne tür işlemler yapmalıyım.
Tşk.
ya ben levelsi indirdim 2 gün sonrada coreyi indirecem ama size bişi soriyim single player oynanıyo mu yoksa indirmeyecem çünkü benim bilgisayarın öz. biraz düşük ve malum kota var ne yapayım zaten normaldede sürekli punkbuster hata verip atıyor??
Manyak Bir Mod ama Boyutu ne kadar güncellemelerle beraber?
valla 2.50 gb ediyo sanırım ben levelsi indirdim core ye başlıyacam şimdi ancak malum kota var heralde diğer aya kayar
core ve levelsi indirdim şimdi coreden yüklemeye başladım umarım bi sorun çıkmaz
arkadaşlar ben oyunu kurdum ama burak_fb05 arkadaşımızın dediği gibi herhangi bir servere giremiyorum masaüstüne atıyor oyun açılıyor ama servere iki kez tıklayınca girerken masaüstüne atıyor
acil yardım
quote:
Orjinalden alıntı: 06ua94
arkadaşlar ben oyunu kurdum ama burak_fb05 arkadaşımızın dediği gibi herhangi bir servere giremiyorum masaüstüne atıyor oyun açılıyor ama servere iki kez tıklayınca girerken masaüstüne atıyor
acil yardım
Bendede aynı problem var lütfen yardım edin
ayriyettende oyunum orjinal
Allahım ya herkesin bildiği konularda ukalalık yapıyosunuz..Sonrada cevap yok ..
benimde orj. ama giremiyorum ya boşa gitti 2.50 gb kota da var üstelik :(
arkadaşım çözümü buldum ben oyunu yükledim normal bf2ye girdim optionstan video ayarını lowa getirdim sonrada çözünürlüğü 1024x768 yaptım düzeldi artık girebiliyorum
Oynayan arkadaşlar 1 Mbit ile lag oluyor mu online oyun da? Ona göre indirmeyi düşünüyorum.