Şimdi Ara

PROJECT REALITY- BF 2 YILIN MODU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
13.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orjinal oyun sahibiyim.Oyunu kurdum 1.41 yamasını yükledim internetten sorunsuz oynuyorum fakat sonradan Project Reality v.0856 indirdim onu kurdum harita paketini kurdum ve bir server'a tıklayıp oyuna bağlandım harita yüklemesi bitti Silah seçme menüsü geldi fakat ne klavyem ne mouse'um işlemiyor.Onun dışında çok iyi çalışıyorlar fakat oyunda çalışmıyorlar ne esc etki ediyo ne enter nede mouse'u hareket ettirebiliyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.Normal battlefield 2 server'larındada aynı sorun başladı.Lütfen aldığım oyun boşa gitmesin yardımda bulunun.
    Sorun çözüldü.Her oyunu açışımda settings'den controls ayarlarına reset atıyorum düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 19 Mart 2009; 19:56:48 >

• sorun yaşayan arkadaşlar pbsvc ve pbsetup u yükleyip punkbuster güncellemelerini yapsınlar.MOD da herhangi bir sorun yok. Ayrıca başka bir oyun dergisinin forumundan vakit buldukça Project Reality oynuyoruz.(bazen haftada 2-3 kez bile olabiliyor). İsterseniz siz de bizimle buluşabilir ve beraber turk squadlarında çatışabiliriz. Sitenin adını ise reklam olur diye vermiyorum. Ama msn den verebilirim. Msn mumcu716@hotmail.com.... Lütfen takım oyunu için değil de adam öldürmek için oynayanlar eklemesin...
  • arkadaşlar bu konunun güncelliğini yitirmiş olduğunu ve yetersiz olduğunu düşündüğümden dolayı yeni konu açtım.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Project Reality Yeni Konu
  • Arkadaşlar bugün bf2 orjinal aldım project realıty oynamak istiyorum sizlerle xfire adınızı yazabilirmisiniz ekliyeyim sizi. Benimki xifre: kaptanfatih45
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.