5.17 geldi fakat skinler gelmedi ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı
ayın 8 inde
quote:
Orijinalden alıntı: glumblapinta
ayın 8 inde
Teşekkür ederim. Bir ben bilmiyormuşum gibi hissediyorum :D Nerden duyuruluyor bunlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: DeathMetaller
Teşekkür ederim. Bir ben bilmiyormuşum gibi hissediyorum :D Nerden duyuruluyor bunlar ?
bak konulara bulursun
Fiora açık değilmi benmi yanlış gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: Ebovenn
Değil hocam kapalı. Açık olsa alacaktım
quote:
Orijinalden alıntı: ggreyhame
quote:
Orijinalden alıntı: Ebovenn
Değil hocam kapalı. Açık olsa alacaktım
Alıntıları Göster
yi usta çok güzel olmuş la
quote:
Orijinalden alıntı: b00mbastic
yi usta çok güzel olmuş la
Alıntıları Göster
Hepsi çok güzeller ama zed fio leona luci master çok oynadığım champler değil. Almayı düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Heyea
Hepsi çok güzeller ama zed fio leona luci master çok oynadığım champler değil. Almayı düşünmüyorum.
Alıntıları Göster
adamlar hakkaten çok iyi çalışma yapmışlar. hiçbirini oynamam ama sırf kalitesinden dolayı alasım var. çok fena para kaldıracaklar
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
adamlar hakkaten çok iyi çalışma yapmışlar. hiçbirini oynamam ama sırf kalitesinden dolayı alasım var. çok fena para kaldıracaklar
Alıntıları Göster
Master Yi- Leona- Fiora alıcam Yasuo zaten var Zed ve Lucian almam oynamıyorum bile o champları
quote:
Orijinalden alıntı: JarLewiS
Master Yi- Leona- Fiora alıcam Yasuo zaten var Zed ve Lucian almam oynamıyorum bile o champları
Alıntıları Göster
açıksa alalım hemen zedi :D
Açık değil daha
quote:
Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream
Açık değil daha
Leona alıcam
Şu yi hep kafama takılıyor. Bende kelle avcısı var. Ama bu skin resmen beni al diye bağırıyor.
Mk Lol geldi xd
quote:
Orijinalden alıntı: FlashAnnie
Mk Lol geldi xd
BU project skinleri niyeyse çoluk çocuğa hitap ediyormuş gibi geldi bana hiç beğenmedim, burada çok beğenen varmış şaşırdım cidden. Oysa ki o kadar kaliteli olduklarını düşünmüyorum, çok çok kaliteli skinler varken şu oyunda bunların lafı bile edilmemeli bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: suddenly30
BU project skinleri niyeyse çoluk çocuğa hitap ediyormuş gibi geldi bana hiç beğenmedim, burada çok beğenen varmış şaşırdım cidden. Oysa ki o kadar kaliteli olduklarını düşünmüyorum, çok çok kaliteli skinler varken şu oyunda bunların lafı bile edilmemeli bana göre
Alıntıları Göster
Çoktan çıktı senin haberin mi yok az önce Kod Adı: Leona'yla penta attım rakip takım 10. dakikada sur verdi..
Eskiden 3-4 haftada bir skin çıkardı heyecanlanırdık şimdi 2-3 oyun atıp surrenderat20 bakıyorum patchlere yeni skin çıkmış
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Şu yi hep kafama takılıyor. Bende kelle avcısı var. Ama bu skin resmen beni al diye bağırıyor.
bu kılıcın kullanma kılavuzu olanı youmu insta buy yapıcam