Şimdi Ara

Project skinleri hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.17 geldi fakat skinler gelmedi ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı

• ayın 8 inde
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

ayın 8 inde
    Teşekkür ederim. Bir ben bilmiyormuşum gibi hissediyorum :D Nerden duyuruluyor bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMetaller

Teşekkür ederim. Bir ben bilmiyormuşum gibi hissediyorum :D Nerden duyuruluyor bunlar ?

bak konulara bulursun
  • Fiora açık değilmi benmi yanlış gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Fiora açık değilmi benmi yanlış gördüm

Değil hocam kapalı. Açık olsa alacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Fiora açık değilmi benmi yanlış gördüm

Değil hocam kapalı. Açık olsa alacaktım

Alıntıları Göster
    yi usta çok güzel olmuş la

• quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

yi usta çok güzel olmuş la

Alıntıları Göster
    Hepsi çok güzeller ama zed fio leona luci master çok oynadığım champler değil. Almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Hepsi çok güzeller ama zed fio leona luci master çok oynadığım champler değil. Almayı düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    adamlar hakkaten çok iyi çalışma yapmışlar. hiçbirini oynamam ama sırf kalitesinden dolayı alasım var. çok fena para kaldıracaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

adamlar hakkaten çok iyi çalışma yapmışlar. hiçbirini oynamam ama sırf kalitesinden dolayı alasım var. çok fena para kaldıracaklar

Alıntıları Göster
    Master Yi- Leona- Fiora alıcam Yasuo zaten var Zed ve Lucian almam oynamıyorum bile o champları
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Master Yi- Leona- Fiora alıcam Yasuo zaten var Zed ve Lucian almam oynamıyorum bile o champları

Alıntıları Göster
    açıksa alalım hemen zedi :D
  • Açık değil daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Açık değil daha
    Leona alıcam
  • Şu yi hep kafama takılıyor. Bende kelle avcısı var. Ama bu skin resmen beni al diye bağırıyor.
  • Mk Lol geldi xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashAnnie

Mk Lol geldi xd
    BU project skinleri niyeyse çoluk çocuğa hitap ediyormuş gibi geldi bana hiç beğenmedim, burada çok beğenen varmış şaşırdım cidden. Oysa ki o kadar kaliteli olduklarını düşünmüyorum, çok çok kaliteli skinler varken şu oyunda bunların lafı bile edilmemeli bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

BU project skinleri niyeyse çoluk çocuğa hitap ediyormuş gibi geldi bana hiç beğenmedim, burada çok beğenen varmış şaşırdım cidden. Oysa ki o kadar kaliteli olduklarını düşünmüyorum, çok çok kaliteli skinler varken şu oyunda bunların lafı bile edilmemeli bana göre

Alıntıları Göster
    Çoktan çıktı senin haberin mi yok az önce Kod Adı: Leona'yla penta attım rakip takım 10. dakikada sur verdi..
  • Eskiden 3-4 haftada bir skin çıkardı heyecanlanırdık şimdi 2-3 oyun atıp surrenderat20 bakıyorum patchlere yeni skin çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Şu yi hep kafama takılıyor. Bende kelle avcısı var. Ama bu skin resmen beni al diye bağırıyor.

bu kılıcın kullanma kılavuzu olanı youmu insta buy yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Samsung GALAXY Note 3

Eskiden 3-4 haftada bir skin çıkardı heyecanlanırdık şimdi 2-3 oyun atıp surrenderat20 bakıyorum patchlere yeni skin çıkmış
    8 eylüle beklemez bile belki yarın yada ertesi gün eklenir. bende bekliyorum. luci-zed-master direk alacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.