Oyun updateleriyle fln 3 gb'a yakın yer kaplıyor ona göre sadece 700 mb lık dosyayla bitmiyor yüklendikten sonra Invictus Live'a bağlanıp 2 gb'a yakın bir update yapıyor. Kotalılara Duyurulurrr!!!
maşallah
Oyuna icim gitti ama bi daha ki ay sınırız netim olcak o zaman indiricem...
quote:
Orjinalden alıntı: 3RS!N
quote:
Orjinalden alıntı: Oz_An
Oyun updateleriyle fln 3 gb'a yakın yer kaplıyor ona göre sadece 700 mb lık dosyayla bitmiyor yüklendikten sonra Invictus Live'a bağlanıp 2 gb'a yakın bir update yapıyor. Kotalılara Duyurulurrr!!!
maşallah
Ama oyun çıktığından beri sürekli güncelleniyor yani update in o kadar tutması normal mesela next-gen update'i 580mb civarında. Geçen de server maintanance die bi update oldu oyuna HDR eklediler
arkadaşlar güzel oyun dimi oynuormusunuz TEŞEKKÜRLERLERİNİZ İÇİN BEN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM NE MUTLU BANA SİZE YARDIMCI OLDUYSAM BU OYUNU NERDEYSE 1 YILDIR OYNUYORUM İSTEYENE YARDIM EDEBİLİRİM BENCE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ONLİNE SİMİLASYON ARABA YARIŞI OYUNLARDAN BİRİ
SİZE BİR TAVSİYE ARABA ALMADAN ÖNCE SUBARU STİ MUTLAKA Bİ TEST EDİN OYUNDA BAKALIM TUTABİLCEKMİSİNİZ YOLDA :d
SORULARINIZ WARSA SORUN AYRICA ADMİNLERDEN BU KONUYU SABİTLEMELERİNİ RİCA EDİYORUM HERKESİ BU OYUNA BEKLİYORUM OYUNDA Kİ NİCKİM " darkperson " ekleyin
quote:
Orjinalden alıntı: berkos1
arkadaşlar güzel oyun dimi oynuormusunuz TEŞEKKÜRLERLERİNİZ İÇİN BEN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM NE MUTLU BANA SİZE YARDIMCI OLDUYSAM BU OYUNU NERDEYSE 1 YILDIR OYNUYORUM İSTEYENE YARDIM EDEBİLİRİM BENCE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ONLİNE SİMİLASYON ARABA YARIŞI OYUNLARDAN BİRİ
SİZE BİR TAVSİYE ARABA ALMADAN ÖNCE SUBARU STİ MUTLAKA Bİ TEST EDİN OYUNDA BAKALIM TUTABİLCEKMİSİNİZ YOLDA :d
SORULARINIZ WARSA SORUN AYRICA ADMİNLERDEN BU KONUYU SABİTLEMELERİNİ RİCA EDİYORUM HERKESİ BU OYUNA BEKLİYORUM OYUNDA Kİ NİCKİM " darkperson " ekleyin
Kardeşim sağol iyiki paylaştın bu güzel oyunu bizlerle. Ben İnvictus'un bütün oyunlarını biliyodum da bu gözümden kaçmış online olduğu için heralde.
Yalnız ekledim seni ama daha hiç başlamamışsın oyuna yaa Herkes başlasın herkes oynasın bu güzel oyunu
bende geldim. klan falan nasıl kuruluyor DH klanı kuralım.
Nickin ne kardeşim clan kurabilsek güzel olur da şurda hepi topu 3 beş kişi var oyunu oynayan gerisi sanki daha güzel oyunlar varmış gibi onlarda
quote:
Orjinalden alıntı: Oz_An
Nickin ne kardeşim clan kurabilsek güzel olur da şurda hepi topu 3 beş kişi var oyunu oynayan gerisi sanki daha güzel oyunlar varmış gibi onlarda
Erdinç Ataberk
Bu sıralar bu oyuna pek vakit ayıramadım. Önümüzde ki hafta full kasmayı planlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Bu sıralar bu oyuna pek vakit ayıramadım. Önümüzde ki hafta full kasmayı planlıyorum.
Keşke geçen hafta kassaydın be aga %200 ve %300 bonuslarını kaldırdılar şimdi bende pek oynayamıyorum o bonuslar varken Panama'yı (Porsche 911) alıp ful'e yakın modifiye ettim ama şimdi bi yarıştan en fazla 3000 bin rp fln alabiliyorum o da çok uzun olduğu halde
quote:
Orjinalden alıntı: yns_yunus
bu oyunda garajdakı arabalarımızı satabılıyormuyuz
???? oyle tuzluk gıbı beklıyo arabalar satıp paraya cevrılmıyomu bunlar
bu direksiyonla oynanır dimi oynanırsa indiricem hemen...
quote:
Orjinalden alıntı: Francesc_Fabregas
bu direksiyonla oynanır dimi oynanırsa indiricem hemen...
Özellikle direksiyonla son derece keyifli.
Japonya/Tokyo yollarını çok güzel yapmışlar. beni ekleyin "kryeck"
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
quote:
Orjinalden alıntı: yns_yunus
bu oyunda garajdakı arabalarımızı satabılıyormuyuz
???? oyle tuzluk gıbı beklıyo arabalar satıp paraya cevrılmıyomu bunlar
YAW BEYLER ALLAH RIZASI ICIN BIRI CEVAP VERSIN GARAJDAKI ARABALARI NASIL SATIYORUZ
Arkadaşım arabaları satmak gibi bi seçenek yok hem kalsın fazla mal göz çıkarmaz Şikayet etmek için de oyunun ana menusunde y ile konuşma penceresini aç friends bölümünde sağ tarafta o an açık olan adminler var onlara şikayet et ya da Aeria Games'e şikayet et sen bilirsin
bende bu akşam başlıcam oyuna. lasr oynamış ve bitirmiştim bu da online olduğundan daha fazla sarar sanırım.
indiriyorum bakalım
bende indirmeye başladım d eğişik güzel bi oyuna benziyor.
beyler benım bu seferkı sorunum acayıp buyuk
yaw level 21 e geldım hala bı mok olamadım mıllet guzel guzel 5 lıtre motorlu coupe lerı cabrıoları alıyo kız atıyo bızde 1,3 arabayla sap sap takılıyoz
rp parayla alabıleceğım arabalar sınırlı ve en dusuğu 34000 bınden baslıyo ben oyun hayatım boyunca hıc 34000 ı bı arada gormedım cok cok 15000 ım oldu
oda 60 laps thunder alleyden gelen parayla
sıradan bı yarısa gırıyom verdığı rp 300 500 bılemedın 800 bu parayla 100.000 lık arabayı nasıl alıcam omur bıter para gelmez
yaw bu oyunda cok para nasıl kazanılır bı yardım edın yaw