Şimdi Ara

Project Torque (2008) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
19.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

beyler benım bu seferkı sorunum acayıp buyuk

yaw level 21 e geldım hala bı mok olamadım mıllet guzel guzel 5 lıtre motorlu coupe lerı cabrıoları alıyo kız atıyo bızde 1,3 arabayla sap sap takılıyoz

rp parayla alabıleceğım arabalar sınırlı ve en dusuğu 34000 bınden baslıyo ben oyun hayatım boyunca hıc 34000 ı bı arada gormedım cok cok 15000 ım oldu

oda 60 laps thunder alleyden gelen parayla

sıradan bı yarısa gırıyom verdığı rp 300 500 bılemedın 800 bu parayla 100.000 lık arabayı nasıl alıcam omur bıter para gelmez

yaw bu oyunda cok para nasıl kazanılır bı yardım edın yaw

Arkadaşım bazı özel günler oluyor o zamanlar aldığın rpnin %300 ünü de ekliyorlar bu daha sonra %200'e düşmüştü ama yine gayet iyiydi ve o zaman bir Panama almıştım ve bayaa da bir parça aldım (bir body kiti 90 bin RP'den başlıyo) Adminlere kaç kez sordum neden kaldırdınız diye bonuslar ömür boyu devam etmez dediler Bende kaç zamandır oynamıyorum ne zaman tekrar koyarlar bonus RP leri o zaman anasını ağlatcam zaten

• Bende indiriyorum allah allah böle güzel gözüken bi oyunun topici 2 sayfamı olurmuş arkadaşlar hadi indirin sizde benim %16da şuanda gerçekten harikaya benziyor oyun videolardan ve ss lerden aldığım fikre göre..
  • oha akşam olmuş :D
    ya nası araba alacaz 5 levellik adamda benden daha ii araba var ben 7 level oldum ama bi mok anlamadım bu işten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkyk -- 26 Kasım 2008; 17:27:23 >
  • ozellikle haftasonlari paso yaris, ve de basladigin yarislari yarida birakma hic, cunku bitirmeden ciktinmi sifir puan cekiyosun
    gorevleri bitir,
    explorer modda combo yap o zaman bolca xp ve rp birikir.

bir kac ay sabrederek panama toparlarsin, ama o zaman da izdirap bitmiyor,,,, panamayi yukseltmekle yine bir o kadar ugrasirsin cunku eklentileri arabadan pahali....
  • hexan gt aldım en sonunda ancak canım sıkıldı yav oynamıyacam galiba :D
  • Bu oyun ilk başladığı zamanlarda oynuyordum.Oyunun yaygınlaşması için 1000 dolar (evet,gerçek parayla bin dolar) ödüllü turnuva düzenleniyordu.Turnuvaya katılmak için A lisansı almış ilk 32 kişiden biri olmak gerekiyordu.Ben de iddaalıydım ama B-IV lisansında sıkılıp oyunu bıraktım.Ancak turnuva düzenlenip 1. açıklandığında kahroldum.Birinci olan kişi GSXR mi ne öyle nickli birisiydi ve biz o adamla normal yarışlarda hemen hemen aynı süreleri yapıyorduk.Bazen geçtiğim bile oluyordu :) Ve ben klavye,o direksiyon kullanıyordu.

Oyun gerçekten güzel ama direksiyonunuz yoksa pek zevkli olmuyor.

Ayrıca en çok RP kazandıran mod drift modudur efendim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

İndirip üye olanlar söylesinde ekleyelim listemize. Yollarda pislik yapmayacağımız adamları bilelim en azından.

senin lvl kaç?birde isim verirsen?ben MTL_Kubilay 31 lvl

Bu arada!

Oyunda son update Eleanor ile oyunun arayüzü tamamı ile değişmiş,yeni araba S2000 ve Honda NSX eklenmiş ve son olarak bombaaaa oyuna clan sistemi gelmiştir!!!!

bizde boş durmadık!türkler olarak clan kurmaya karar verdikkkk!!

Clan kurmak için 500 ap gerkeiyor,orasını biz halletcezsiz sadece üye olcaksınız...

gerekli bilgi yapılacaktır.

birde,clan için açılmış bir site=> http://projecttorquetr.bigforumpro.com/forum.htm

istediğinizi sorabilirsiniz.

• parali arabalari ekleyip duruyolar oyuna hababam ama adam gibi bi cakma araba yok aylardir (morello duz yol arabasi o sayilmaz )
    arabayi da gectim adam gibi yeni pist de yok... panamayi full leyecek levela geldikten sonra oyunun hic bir enteresan tarafi kalmiyo bir de uzerine coluk cocukla carpisan arabalara donuyo.

yeni clan a basarilar..
  • bayadır oynarım 1 yıl kadar ama sonra sıkıyo bıraktım yalnız söylim bunu milyon deil 100 kisi civarı oynuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratNFS

bayadır oynarım 1 yıl kadar ama sonra sıkıyo bıraktım yalnız söylim bunu milyon deil 100 kisi civarı oynuyor

yanılıyor olmayasın?Ben Phoebus server'ı full oldugundan Subtropılis'e muhtaç kaldıgım günleri hatırlıyorum.Bir server rahat 500-750 kişi alıyor.Oyun henüz yeni,1.5 yıl civarı oldu...Biraz sabredersek çok büyük bir oyun olma yolunda

Bu arada Clana katılmak isteyen arkadaşlar Nicklerini girerlerse daha koaly olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KubiPala

quote:

Orjinalden alıntı: muratNFS

bayadır oynarım 1 yıl kadar ama sonra sıkıyo bıraktım yalnız söylim bunu milyon deil 100 kisi civarı oynuyor

yanılıyor olmayasın?Ben Phoebus server'ı full oldugundan Subtropılis'e muhtaç kaldıgım günleri hatırlıyorum.Bir server rahat 500-750 kişi alıyor.Oyun henüz yeni,1.5 yıl civarı oldu...Biraz sabredersek çok büyük bir oyun olma yolunda

Bu arada Clana katılmak isteyen arkadaşlar Nicklerini girerlerse daha koaly olur.

eskiden tek phoebus vardı dierleri dolu yani kapalı görünüyordu zaten tanıştığım türk sayısı 5 i geçmez ayrıca hiç 500 kisiyi bi arada görmedim oyunda ayrıca bu oyunda drift city gibi paralı olacak böyle giderse free olarak kıcı kırık arabalarla yarısırız artık rx7,rx8,markalı arabalı adamlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.ksd -- 13 Şubat 2009; 15:17:00 >

• murat dogru diyor.. haftasonlari bile 200u gectigini gormedim.

1.5 sene once Cleo daydilar 3. surumde yani, yeni de degil oyun..
  • Oyun güzele benziyor.Debriyaj falan olması güzel olmuş ama zordur muhtemelen.Bi an önce indiricem saol arkadaşım paylaşım için..
  • Ben bayadır oynamıyorum bu oyunu bilginize. Direksiyonu kuracak yerim kalmadı, oklarla zevk alamıyorum bu oyundan. Ondan ara verdim. En kısa sürede tekrar başlayacam.

Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de ister ARCADE ister SİMULATİON modlarında oynayabilmeniz. Nfs seven Arcade Gtr oynayanlar simi seveceklerdir.
  • Murat,oyun tamamı ile değişti,bugün Phoebus'da sadece 1497 kişi vardı.Bende AP almaya karar verdim.

Birde;

Oyunda clanımızı kurduk,başvurabilirsiniz2 Kişilik yer var şuan,dahada büyüyecek 648k RP ile büyüyor,daha sonra farklı mekanlar oluyor.İşte izlere clandan SS'ler,

Clan ismi : The Ottoman Empire

Biz işi büyültmeyi planlıyoruz,bize katılmak isterseniz,oyunda irtibata geçelim.

Project Torque (2008) [ANA KONU]
    Project Torque (2008) [ANA KONU]

Cehennemmarşı,en kısa zamanda oyuna dönmen dileği ile

• tekrar baslicam clana katilmak için ne yapmak gerekio biri anlatırmı bi de xfire kullaniyormusunuz

xfire yi bilmeyenler için söyle anlatim oyunda arkadaslarimizla konusabiliyoruz video resim felan çekebiliyoruz cod4 oynayanlarda vardır zaten siz de kullanirsaniz iletisim zorlugu olmaz die düsünüyorum ama kendi chat sistemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.ksd -- 15 Şubat 2009; 13:11:52 >
  • sadece başvuru yapıcaksınız,bende kabul edeceğim
  • Oyundaki nickleriniiz yazın,ben sizi listeme ekliyeyim.
  • Güzele benziyor teşekkürler
  • giris nickimizmi yoksa oyun ici nick mi

benim giris nick muratNFS

oyun ici MuratNFS_crysis
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.