Şimdi Ara

Project Torque (2008) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
19.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyun ne derece zor grid gibi bi simülasyon mu yoksa nfs tarzı bi yarış mı yada 2snin karşımı mı :D
  • bizde herşey tamam ama login olamiyorum acayip bi sorun sitede login oluyroum oyunda kabul etmiyorr
  • Aynı sorun bendede war ne sinir bişidir bu ya saçma sapan ,bu sorunu çözen warmı arkadaşlar..

quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

bizde herşey tamam ama login olamiyorum acayip bi sorun sitede login oluyroum oyunda kabul etmiyorr

• loginde şifrenin başını büyük yapın tek derdi o lanetin bu oyunda en gıcık olğdum şey 5. sınıf araba yarışlarına 1. sınıfların damlasımı zevk mevk bırakmıo adamlar
  • Üyelik işlemim tamam orda sorun yok sorun oyuna girdiğimde kullanıcı adımla şifremi kabul etmiyo...

quote:

Orjinalden alıntı: C3nK35

loginde şifrenin başını büyük yapın tek derdi o lanetin bu oyunda en gıcık olğdum şey 5. sınıf araba yarışlarına 1. sınıfların damlasımı zevk mevk bırakmıo adamlar
  • orayı kast ediyorum büyük küçük uyumuna dikkat edin bide oyundaki isimle değil kayıt oldğnuz id le giriceksiniz
  • http://project-torque.aeriagames.com/download bu siteye üye olduğum kullanıcı adı ve şifreyle girmeye çalışıyorum oyuna yanlış yaptığım bişilermi war acaba...

quote:

Orjinalden alıntı: C3nK35

orayı kast ediyorum büyük küçük uyumuna dikkat edin bide oyundaki isimle değil kayıt oldğnuz id le giriceksiniz
  • tmm şifreni dikkatli yaz büyük küçük uyumuna dikkat et bendede 1 kere bu hatayı verdi sonra farkettim ki şifremin hepsini küçük yazmşın büyük harfi koyunca girebildim
  • şifrede en az bir tane büyük harf ve rakam olması lazım
  • Geliyorum beyler bende . Oyunu öğrenmek zor mu ?
  • bence çok süper bi oyyyunnnn saol
  • OLUM ÇOK SAOL ÇOK SÜPER OYUN SAOL XXXdddddddddd

• basit arkadaşım 11 lvl oldum 2 günde zevkli nfs tarzı
  • Oyun yükleniyor şuan. Girince gelişmeleri ve yorumumu yazarım
  • update var dostum 5 saatli:)
  • Ovv şet

1,5GBlıgı indirmiştim netten onda yoktur sandım uptade ama varmış .

Kaç gb 'a kadar yükselcek bu ?
  • 1.5 gb bendekide yine 5 saat sürdü update lerle 3.32 gb oluyor
  • Lanet olsun böyle oyuna

2 saattir bekliyoruz %89 oldu yanlışlıkla cancel bastık taa %0dan başlıyor . Yarın tekrar upload ederim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 28 Haziran 2009; 0:11:38 >
  • %59'da kaldı kaç saatir bekliyoruz. Ne çileli oyunmuş bea
  • çileli ama değer bence oyun gerçekten güzel..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.