Şimdi Ara

Project Torque (2008) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
19.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel görünüyorda bu oyun tarih oldu. Aç gözlülükten batırdılar güzelim oyunu.
  • PT uzun süre oynadım 3 yıldan fazladır. Nick:(ManiaClubber) Online keyiflidi ,Explorer'da oldukça iyidim hatta odaya ben girince odadan çıkıyorlardı yada girdiğim odadan atıyorlardı bende başlamak'da olan explore odasına random olarak giriyordum :D:D , Morello oyunda Lvl 7 ama kullanımı kolay değil araçı düz yolda tutmak bile savrulmadan zordu ,hatta morello alanlar bana özel mesaj atıp sen nasıl kullanıyorsun bu aracı diye soruyorlardı :D ,

Kapsamlı son yamadan sonra oyun tamamen değişti Explorer için aldığım bagaj itemelerini harcadığım RPnin 3 katını kazanırken , kapsamlı yamadan sonra bırak katını kazanmayı birde kasadan RPler gitmeye başladı :D arkasından İp-Ban ki bunu yapmasına hiç gerek yokdu , PT sonunu hızlandırdı acıkcası üzüldüm emegimiz vardı LvL 43dü

Buda benim Morello full upgrade

Project Torque (2008) [ANA KONU]

• Project Torque (2008) [ANA KONU]

Ve hedeflenen bağış (crowdfund) miktarına ulaşılması ile birlikte oyun geçtiğimiz ay tekrar küllerinden doğdu, hem de - - - > STEAM'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk mesaj ve başlık güncellendi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.