Şimdi Ara

Project Torque (2008) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
19.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nick: ManiaClubbeR
    Level:43
    Garajımda RP ile alınan butun arabalar var MORELLO dahil ,Yeni patch'den sonra oyunda RP ve Level yükseltme zorlaşdı

Sorun şu Oyuna giremiyorum geçersiz İP mesajı veriyor , genel 1 sorunmu yoksa bana özel durummu :D
  • Turkcell mobil odeme geldıgı zaman,butun AP arabalarını alacaktım 1000 Kontor karsılıgı.Ancak OSS nedeniyle ara verdım oyuna artık seneye kaldı.34 Level'da kaldım hala.Morello'm yetiyor bana.
  • Bende de cobra var şuan lvl 16yım fazla vaktim yok. İP Ban olayını Hotspot Shield ile kaldırabilirsiniz.
  • arakadaşlar oyuna giryorum login olamıyorum ipde engellenmiş falan dio napcam siteye giriyorum o şifreyle oyuna giremiyorum yardım
  • oynıyabilen varmı bu oyunu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotagetr -- 29 Ekim 2009; 17:12:28 >
  • "Hotspot shield" diye bir program var bunu yükleyip oynayabiliyorsun, bu program IP!ni değiştiriyor ve amerika'dan bağlanmış gibi oluyorsun. Oyunu yapanlar avrupadaki bazı ülkeleri oyundan banlamışlar bizde bunların içindeyiz.
    Programı indirmek içinhttp://hotspotshield.com/
  • bende netteki araştırmalarda buldum ama şimdide bu programı çalıştıramıyorum sayfa görüntelemiyor diyor programı yükledikten soraki sayfada başka benzer programlar varmı bildiğiniz
  • konu geriye düşmüş bazı forumdaşlarım arama yapmadan başka yerlere açmış aynı konuyu, uplayalım
  • yahu arkadaşlar bu oyunda çabuk yükselmenin ipuçları varmı.. kafayı yicem.. daha level 9 dayım.. girdiğim bütün yarışlarda adamlar ezip geçiyor zaten beni.. bide dandik bi araba aldım en baştan.. lion'u.. sinir oldum.. gerçek para verip alıcam nerdeyse o kdr sinirlendim.. 200-200 experience pointle de nereye kadar.. yokmu bi çaresi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotagetr

arakadaşlar oyuna giryorum login olamıyorum ipde engellenmiş falan dio napcam siteye giriyorum o şifreyle oyuna giremiyorum yardım

ip engellenmesi genelde BAN anlamına gelir. Hile yaptıysanız atmış olabilirler yada şikayet edildiyseniz. Eğer hiçbiriyse ozman oyun adminlerine konuyla ilgili mail atmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goa Mania

quote:

Orijinalden alıntı: sabotagetr

arakadaşlar oyuna giryorum login olamıyorum ipde engellenmiş falan dio napcam siteye giriyorum o şifreyle oyuna giremiyorum yardım

ip engellenmesi genelde BAN anlamına gelir. Hile yaptıysanız atmış olabilirler yada şikayet edildiyseniz. Eğer hiçbiriyse ozman oyun adminlerine konuyla ilgili mail atmanız lazım.

Ama yukarda bir arkadaş Türkiyenin banlandığını söylüyor. Görmemişim özür...
  • Project Torque ekibi son yamadan sonra işi iyice paraya dökdü ,yamdan önce Explorer'da en kötü 3000RP en iyi 15000RP kazanıyordum ,şimdi ise 2000RP zor kazanılıyor ,eskilerin çogu oyunu bu yüzden bırakdı ,PT yeni başlıyacaksanız RP ve LvL yukseltmenız eskisi gibi kolay değil ,gecersiz İP olayıda saçmalık sen FREE diyerek oyun reklamı yap sonra İP kabul etme ,
  • ip ban avrupa ülkelerinin hepsine atılmış.. ama ip ban engellemesini yememek için Hotspot Shield programını kurarsanız, rahatlıkla oyuna girebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

Project Torque ekibi son yamadan sonra işi iyice paraya dökdü ,yamdan önce Explorer'da en kötü 3000RP en iyi 15000RP kazanıyordum ,şimdi ise 2000RP zor kazanılıyor ,eskilerin çogu oyunu bu yüzden bırakdı ,PT yeni başlıyacaksanız RP ve LvL yukseltmenız eskisi gibi kolay değil ,gecersiz İP olayıda saçmalık sen FREE diyerek oyun reklamı yap sonra İP kabul etme ,

Ben önceki halini bilmiyorum ama şimdiki haliyle level atlamak gerçekten çok zor, şu an lvl34 deyim panamayı full modlayıp oyunu bırakıcam, morelloyu alıp full modlayana kadar bir yıl geçer heralde, oda sürekli oynarsam. Adamlar insafa gelip hafta sonları %40'a kadar bonus xp ve rp veriyor saolsunlar, onlarda olmazsa hiç çekilmez. Arada bir'de akşamları adminlerin olduğu odayı yakalayıp girer ve "trick or treat" yazarsan admin sana surprise pack yolluyor bunun içinden 2*rp multiplier veya araba çıkabiliyor. En yüksek lvl50 yapmışlar galiba, onunda xp'si 48milyon, adam ömür boyu oynasa ancak yapar o kadar xp'yi çok abartmışlar yani. Ben 3 aydır oynuyorum toplamda 30 gün=30x24 saat yarışmışım(3 ayın 1 ayı oyuna gitmiş yani) ama henüz daha 2,5milyon xp yaptım gerisini siz düşünün.

• Bi ara oynayıpta bıraktığım oyun...
    Söylendiği gibi son zamanlar işi gerçekten paraya döndü. Ayrıca oyunun kendi boyutu kadar patchleri var.
  • Hotspot Shield ile eskiden giriliyordu artık girilmiyor, sanırım hesabımı da engellemişler. Ana sayfasında hesabınız bulunamamıştır diye uyarı alınıyor.
  • Ben hotspotu açıyorum ancak hotspotta bağlanmasına rağmen oyunda bazen giriş yapamıyorum nedenini bilen varmıdır ?
  • ben hotspot ile girebiliyorum ama oyunu oynayan sayısı çok az.banamı öyle geliyor.zaten server seçemiyoruz bomboş oyun 20-30 kişi ya var ya yok
  • peki update sorunu hakkında bi fikri olan varmı??
  • gerçekten guzel görunuo tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.