Ya arkadaşlar ben bu oyuna kayıt oldum ama oyuna girişti wrong name diye bir hata veriyor nedendir bilenler cevaplasın lütfen
amman yarabbi!!! Allah cezanızı vermesin emi bunun yüzünden iki gündür uyku uyuyamadım kim koydu bu oyunu buraya gran turismo 2 den sonra harbi zevk aldığım nadir oyunlardan biri oldu valla helal olsun adamlara
Bende uzun zaman önce sülalecek bu oyunu oynuyordum sonra herkes bırakmıstı bende silmiştim şimdi grid oynarken online olsa super olurdu dedim bunu hatırladım super oyundu dedim şuan tekrar çekiyorum oyunu % 53 süper bi oyundu inş o güzelliğini kaybetmemiştir hala
pff oyunu 4 saate yükledim güncellemi yapıyor neyse artık oda bi 3 saat sürücek gibi duruyo :S
Çok güzel kaç gündür bırakamıyorum
off nasıl güncelleme bu 3 saat gecdi %55 te :(
Ben online oyunlarda bu tür sorunları çok yaşadığımdan dolyı direk kendi sitesinden çektim update bile yapmadan girdim oynadım
bende sitesinden cektimde orda galiba güncellemesi yapılmamıs vardı fileden cektim simdi yüklüyo neyse az kaldı oyunda gösürüz artık xd
kolay puan kazanmak için bir yol var mı ?
hala s3 ile ilerliyorum
aynen bende aga61 bilmiyorum ama hafta sonları daha fazla veriyormus galiba öyle dediler
Ben genellikle drift ve capture the flag yapıyorum bu oyunun normal arcrade yarışları pek hoşuma gitmedi ama diğerleri gayet zevkli açıkcası
hade beyler nerdesiniz yaw...
g25le oynuyordum. simulasyon diyolar bi de debriyaj a basmadan vites atıyorum :D 3 pedal tam degil. böle simulasyon mu olur. bi de illa para vercez araba almak için b.k gibi arabalar :D gt devam :D
kanka capture to flag oynayacan deli para basıyon. şöförlüğümü de biliyon zaten 250 hp lik cobra ile 304 lüklere illallah dedirtiyom valla
quote:
Orijinalden alıntı: impress
kanka capture to flag oynayacan deli para basıyon. şöförlüğümü de biliyon zaten 250 hp lik cobra ile 304 lüklere illallah dedirtiyom valla
yok yav o 1k fln veriyo en iyi rp veren drift 5m yap 3000 küsür rp veriyo
5m için drif carın olması lazim yaaa oda 74bin rp demek haha
ya ben başta nickimi girmeme rağmen bol rakamlı bir nick verdi bana. nickimi nasıl değiştirebilirim?
Uzun zamandır oyunda genel bir hata var sanırım iplere ban geldi. hotspot shield ile bağlanabiliyorum oyuna. Bu ban dalgasını kaldırabilen varmı?