Bilgisayarımda cntrl + alt + delete yaptığımda windows görev yönetecisinin uygulamalar sayfasında project1 diye bir proğram çalışıyor görünüyor. bunu sağ tuş ile tıklayım işleme git menüsünü seçersem işlemler sayfasında EYT. EXE diye bir işlem gösteriyor.
Arkadaşlar bu nedir? yardımcı olabilecek var mı?
Aynı zamanda masaüstümde zaman zaman İNTERNET EXPLORER KOMUT DİZİSİ HATASI çıkıyor. Hata satırında " Beklenmeyen yöntem yada özellik erişimi çağrısı" yazıyor .
project1 işlemin sonlandırınca bu hata mesajıda gidiyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Basit ve işe yarayacağını sandığım bir yöntem. Başlat çalıştır msconfig yaz, başlangıç sekmesinden bu exe yi bul ve açılışta çalışmasını engelle. (eğer yoksa işlem yapma) Bilgisayarı yeniden başlat ve güvenli modda giriş yap. ctrl + f arama fonksiyonunda gelişmiş aramadan gizli klasörlerde vs. ara seçeneğini seç bu exe'nin adını yaz ve ara. Bulursan eğer bu exeyi sil. Muhtemelen windows klasöründedir.
Bu şekilde çok sorun hallettim. Ha bu arada project bana yabancı gelmiyor sanırım delphi projectden aklımda kalmış.
quote:
Orjinalden alıntı: Türk
Basit ve işe yarayacağını sandığım bir yöntem. Başlat çalıştır msconfig yaz, başlangıç sekmesinden bu exe yi bul ve açılışta çalışmasını engelle. (eğer yoksa işlem yapma) Bilgisayarı yeniden başlat ve güvenli modda giriş yap. ctrl + f arama fonksiyonunda gelişmiş aramadan gizli klasörlerde vs. ara seçeneğini seç bu exe'nin adını yaz ve ara. Bulursan eğer bu exeyi sil. Muhtemelen windows klasöründedir.
Bu şekilde çok sorun hallettim. Ha bu arada project bana yabancı gelmiyor sanırım delphi projectden aklımda kalmış.
Evet, Delphi, VB gibi ortamlarda oluşturulan projenin "default" adı Project1 oluyor dediğin gibi. Artık neyse, arkadaş adını değiştirmeyi unutmuş ya da uygun görmemiş. Genellikle hidden kalması gereken pencerelerde daha kreatif yaklaşımlar görebiliyoruz (Photoshop'taki "should not see me" isimli pencere misal )