Şimdi Ara

Projecta mı Elite Screen mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Projecta 220x122 Fixed Frame Projeksiyon Perdesi FX-22
    http://www.boyutdijital.com/Projecta-220x122-Fixed-Frame-Projeksiyon-Perdesi-FX-22,PR-1265929.html

Hangisini almalıyım sizce ? Deneyimi olan yazsın lütfen

• Hocam selamlar, deneyimi olan yazsın demişsiniz ama her iki ürünü de ayrı ayrı test eden var mıdır bilemiyorum,
    benim ise her iki markanında motorlu 106" perdelerini farklı zamanlarda test etme şansım oldu, birbirine yakın ürünler,
    fixed frame perdelerinin de aynı seviyede olacağını düşünüyorum. fiyat olarak ta yakın oldukları için zorlanmamak elde değil ancak şahsi fikrim sanki elitescreens bana daha yakın bir marka.
  • newonw1 kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim. Saatçioğlu'ndan projektörle beraber perdeyi de aldım (projecta). Perdede çizgi halinde kırışıklık var altta ve üstte ancak zamanla geçeceğini söylediler. Bir de acayip kokuyor genzi yakacak şekilde. Umarım o da biran önce geçer.
  • projeksiyon ne kullanıyorsunuz
  • DeRS..U..ZaLa D kullanıcısına yanıt
    slm projeksiyon ne kullanıyorsunuz
  • kardanad kullanıcısına yanıt
    Sizinkinden :)
    Sizin perde de bu kırışıklık durumu oldu mu? Koku çok azaldı ama çizgiler hala belirgin yani sanki biraz azalma var ama kayda değer değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizinki anladığım kadarıyla gri benimki hd prograsive 1.1 gain olan beyaz sabit ekran delüx olan bende sıkıntı yok neden saatçi oğluna sikyetınızı bildirmediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bildirdim de normal olduğunu zamanla geçeceğini söylediler. 1-1.5 ay içinde geçmezse tekrar irtibata geçin dediler.
  • projekta hd prograsive 1.1 gain
  • hocam bence xblack süper buda inceleme videosu gain 1.1 olan beyaz perde ile ve gri kontras perde ile karşılaştırması da var videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm ışık açılarına kadar gösteriyor
  • Projecta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.