Wikiden okudum ama anlamadım projectile ne oluyor onu açıklar mısınız.Poison arrow üzerine build yapıyorum işime yarar mı?
gemin üzerinde projectile yazıyorsa o skill projectile tabir edilir ve projectile özelliklerden etkilenir.
projectile genel olarak fırlatılan skillere denir. ok atmak, birkac fırmatılan büyüler projectile dır.
projectile skillerin havada kalma süresi sabittir. faster projectile , projectile skilinin hızını arttırdıgından daha uzaga gitmesini saglar. yani bu sayede menzilini arttırır.
greater multiple projectile ise projectile skille 4 tane daha ekler. 1 ok atarken 5 ok attırır.
poison arrow buildinde slower projectile, concantrated effect, empower, hypotermia etkilidir. faster projectile cok etki etmez, greater projectile damageinin düsmesine neden olur. önermem. poison arrowda en önemli şey kullandıgın yaydır. +1gem ve +2bow gem li yay kullanmalısın. bu şekilde poison arrow gemini lvl28e kadar cıkartabilirsin.
Poison Arrow için Gmp veya Lmp kullanmak skill'in alan etkisini arttırır ve Poison Arrow skill'inin çalışma mantığıda Damage-Over-Time olduğu için alanının geniş olması 2 shot'a pack temizleme keyfi sunar resmen