Bildirim
Projeksiyon Çeşitleri Konusunda Yardımcı Olur musunuz ?
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kendi halinde
http://www.hepsiburada.com/liste/sony-vpl-vw1000es-3d-full-hd-2000-ansilumen-4k-cozunurluk-10000001-kontrast-projeksiyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=ofissonyvpl1000es&categoryId=15530&SKU=OFISSONYVPL1000ES&navq=fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-max_actual_price_pl%26sc%3d4%26fh_secondid%3dofissonyvpl1000es%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dprojeksiyon%26fh_refview%3dsearch
Buyur kardeş. Al bunu ömür boyu mutlu ol. Geleceğin teknolojisi pişman olmazsın.
Yılbaşı ikramiyesi çıkmış olsaydı hiç düşünmezdim
-
Selamlar,
Çok detayına girmeniz gerek yok LED vs.. gibi.
Özetle 2 ana teknoloji var eski olan LCD, yeni olan DLP
Plazma tv, Led tv gibi düşünebilirsiniz.
LCD dünya lideri Epson, DLP de BenQ.
Her iki teknolojinin artıları eksileri var birbirlerine göre, genel olarak dünyada DLP kullanımı LCD yi geçmiş durumda, DLP hızla artıyor.
Benim önerim video projektör için DLP kullanmanız yönünde olur. LCD tercih edenler de çok fazladır elbette.
Bu biraz göz ketfinize bağlı, mümkünse her ikisini de gözünüzle görün derim.
Fiyat performans olarak model önermek istersem de, 1-BenQ W1070, 2-Optoma HD25 derim.
Kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: casparza
Selamlar,
Çok detayına girmeniz gerek yok LED vs.. gibi.
Özetle 2 ana teknoloji var eski olan LCD, yeni olan DLP
Plazma tv, Led tv gibi düşünebilirsiniz.
LCD dünya lideri Epson, DLP de BenQ.
Her iki teknolojinin artıları eksileri var birbirlerine göre, genel olarak dünyada DLP kullanımı LCD yi geçmiş durumda, DLP hızla artıyor.
Benim önerim video projektör için DLP kullanmanız yönünde olur. LCD tercih edenler de çok fazladır elbette.
Bu biraz göz ketfinize bağlı, mümkünse her ikisini de gözünüzle görün derim.
Fiyat performans olarak model önermek istersem de, 1-BenQ W1070, 2-Optoma HD25 derim.
Kolay gelsin.
Hocam çok teşekkür ederim bilginiz için.Epson tw-550 düşünüyordum dün optoma hd25e yi inceledim aklıma çok yattı.Bakalım kısmet olursa onu alırım gibi duruyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X