Şimdi Ara

Projeksiyon montaj mesafesi ve perde ölçüsü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
29.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halitkurdular

arkadaşlar led projeksiyona dönmeyi düşünyorum fakat bunlarda ansilumen düşük kalıyor 300 ile 700 ansilümen gördüklerim. lambalı 2600 -3200 ansilümen lere göre çokmu karanlık olur görüntü. Birde 3d izlemek için illaki bu özelliği olmasımı gerekecek

bütün sorularının cevabını

promacto x10 verecektir.
  • El Guapo kardeşim o cihaz pek içime sinmedi gibi 700 ansilümen ve 2000:1 kontrast ve çok ufak :D
    benim bulduğum cihazlar var istediğim bütün özellikleri mevcut DLP olması pek önemlimi bilmiyorum aşağıdaki cihazları kontrol edip
    önerilerinizi yazarsanız daha çok sevineceğim istediğimiz cihazı tutturamazsam belki 3D den vazgeçebilirim ama en kısa zamanda en uygun cihazı bulup almak istiyorum.
    ilginiz için teşekkürler

Acer X1340WH Pro 2700 A.Lümen WXGA 1280X800 3D
    Acer X1240 Pro 2700 Ansilümen XGA 1024X768 3D
    BENQ MX522P 1024x768 3000 AL 13000:1 3D
    BENQ MX505 XGA 3000 AL 13.000:1 3D S.ECO
    Sony VPL-DX120 2600 Ansilümen 1024 x 768 HDMI
    Sony VPL-DW120 2600 Ansilümen 1280x800 Çözünürlük HDMI
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    arkası siyahmı acaba

ışık şiddeti artışı ne kadar oldu sizce yüzde olarak verebilirmisiniz benim duvarmı beyaz alsammı almassamı diye düşünüyorum
  • quote:

El Guapo kardeşim o cihaz pek içime sinmedi gibi 700 ansilümen ve 2000:1 kontrast ve çok ufak :D
    benim bulduğum cihazlar var istediğim bütün özellikleri mevcut DLP olması pek önemlimi bilmiyorum aşağıdaki cihazları kontrol edip
    önerilerinizi yazarsanız daha çok sevineceğim istediğimiz cihazı tutturamazsam belki 3D den vazgeçebilirim ama en kısa zamanda en uygun cihazı bulup almak istiyorum.
    ilginiz için teşekkürler

Acer X1340WH Pro 2700 A.Lümen WXGA 1280X800 3D
    Pro 2700 Ansilümen XGA 1024X768 3D
    BENQ MX522P 1024x768 3000 AL 13000:1 3D
    BENQ MX505 XGA 3000 AL 13.000:1 3D S.ECO
    Sony VPL-DX120 2600 Ansilümen 1024 x 768 HDMI
    Sony VPL-DW120 2600 Ansilümen 1280x800 Çözünürlük HDMI

Öncelikle yazdıkların arasında hd olmayanlar var beğenmediğin promactodan çok daha kötüler : )

Sonrasına gelirsek diğerlerinde lamba ömrü olayı var 4-5 bin saat yeter diyorsan sorun yok tabi.. Bir de 3d oynatabilmek için ekstra işlemler yapman gerekecek.promacto da usb den direkt okuyor herşeyi.

Ayrıca x10 da hediye olarak verilen anroid dongle ile smart tv gibi kullanabilirsin projektörünü wifi desteği de mevcut ve 1,5-2 saat kendi pili ile çalışabiliyor..2 adet hediye active gözlükte cabası diyelim..ufak olmasının sana ne zararı var onu da çözemedim : ) koy cebine gittiğin heryerde izle işte ne güzel..

• Bende buna guvenemiyorum ya digerlerinin yapamadigini ufacicik cihaz fazlasiyla nasil yapar diye. Peki bu cihaz iyi diyorsun en onemlisi goruntu kalitesi, cihazi 6m geriye vitrine saklayabilirim isik gucu yeyerli kaliteli gelebilecekmi. Belki bu mesafeden 3 metreye 2,5 metre civarinda goruntu bile almak isteyebilirimki cihazin isik gucune o yuzden dikkat ediyorum. Deneyip gorduysen guveniyosan cihaza olabilir bu cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettunc2323

arkası siyahmı acaba

ışık şiddeti artışı ne kadar oldu sizce yüzde olarak verebilirmisiniz benim duvarmı beyaz alsammı almassamı diye düşünüyorum

Perdenin arkası siyah, kenarları da siyah çerçeveli. Cam tozlu olanından bilerek almadım çünkü projeksiyon cihazının ışık gücü yüksek olduğu için gerekli değil.

Benim duvar şampanya rengiydi, ondan perdeye geçince haliyle parlaklık ve renk canlılığı ve renk doğruluğu arttı. Yüzde olarak verirsem %30-40 civarı değişti görüntü kalitesi.

Beyaz duvardan sonra değişim bu kadar çok olmayabilir ama daha canlı ve parlak renkler alabilirsiniz. Perdeyi almadan önce deneme şansınız varsa deneyin, çok da bir fark yokmuş diyorsanız almazsınız.

Projeksiyon cihazının ansilümeni düşükse ve cam tozlu bir perde alırsanız, bariz olarak farkı görürsünüz. Duvardan çok daha iyi sonuç verir.

• artemes A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabınız için benim cihaz promacto x10 700 lm cam ışık yeterli gibi ama 3d izlerken biraz düşüyor cam tozluyla arada kalmıştım açıklamanız aklımda bir fikir oluşturdu tekrar teşekkürler
  • quote:

Bende buna guvenemiyorum ya digerlerinin yapamadigini ufacicik cihaz fazlasiyla nasil yapar diye. Peki bu cihaz iyi diyorsun en onemlisi goruntu kalitesi, cihazi 6m geriye vitrine saklayabilirim isik gucu yeyerli kaliteli gelebilecekmi. Belki bu mesafeden 3 metreye 2,5 metre civarinda goruntu bile almak isteyebilirimki cihazin isik gucune o yuzden dikkat ediyorum. Deneyip gorduysen guveniyosan cihaza olabilir bu cihaz

Bu konuyla ilgili bir konu var orada kullanan arkadaşlar sor istersen ben kullanmıyorum.Vermiş olduğun cihazlarla kıyaslama yaptım sadece.O cihazlardan daha iyi olduğunu anlatmaya çalıştım.Sana ısrarla al diyemem yani..
  • El Guapo kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim x10 almaya karar verdim fakat dlp teknolojisini kullanıyormuş öylemi bilgin varmı ve en uygun fiyata nerden bulabilirim. Birde gözlük 2 adet mi çıkıyor içinden
  • quote:

güzel kardeşim x10 almaya karar verdim fakat dlp teknolojisini kullanıyormuş öylemi bilgin varmı ve en uygun fiyata nerden bulabilirim. Birde gözlük 2 adet mi çıkıyor içinden

Teknoloji

DLP 0.45’’DMD

gold 2 tane gözlük hediye yazmış istanbul bilişimde nedir bilmiyorum..Geçen hafta 1599 idi 1699 olmuş dolardan dolayı sanırım

http://www.gold.com.tr/promacto-x10-lcos-led-projeksiyon-cihazi_u

http://www.istanbulbilisim.com.tr/promacto-pro-x10-android-led-3d-projeksiyon-fiyati,71188.html#ProductTechnicalProperties

bir de bir arkadaş vardı promactosu olan diğer konuda, biraz kullanmış ürünü 1200 tl ye satıyordu bir bak ona da istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Guapo -- 7 Şubat 2014; 8:35:41 >

• Mail geldi gold da indirim var fiyat 1529 tl olmuş sadece 8 adetmiş
  • El Guapo kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim ilgin için bende bi kontrol edeyim, inşlh ışık gücü ve renkleri iyi çıkar
  • El guapo bu cihaz la birlikte verilen ayrı bir androit aparatı olması gerekmiyormu. Paket içeriğinde ve özelliklerinde androitle alakalı bir şey yok arayıp sorsam bilgileri varmıdır onların acaba ?
  • halitkurdular kullanıcısına yanıt
    ben cihazı satmaktan vaz geçtim

bu arada cihazın içinde HDMI ya takılan bir mini android pc bulunmakta ğer içinde android pc yoksa o x09 modeli olabilir cihazın görüntü kalitesi güzel renklerde de sıkıntı yok görüntü kalitesi seni tatmin edecektir.
  • quote:

El guapo bu cihaz la birlikte verilen ayrı bir androit aparatı olması gerekmiyormu. Paket içeriğinde ve özelliklerinde androitle alakalı bir şey yok arayıp sorsam bilgileri varmıdır onların acaba ?

cihazla birlikte anroid dongle var olmazsa alma mutlaka var x10 un özelliği bu zaten..yoksa x09 cihazıyla aynı zaten.
  • Tmm sagol, goldda cuma aksami 6 tane urun vardi c.tesi sabah android hakkinda arayip bilgi alayim demistim fakat sabaha kadar cihaz kalmamis alamadim, biyerden bi kampanya ciksin diye bekliyorum fazla acelem yok.

• Perdeniz gri mi mat beyazmı

• mfatih85 M kullanıcısına yanıt
    Bana soruyorsanız mat beyaz.
  • arkadaşlar cihazıma aldım gayet memnunum görüntü kalitesi de oldukça iyi 10 üzerinden 7 diyebilirim diğer özellikleri ise tam bir harika. Diger cihazlara baya bi fark atmis, 3D ozellikleride mukemmel iyiki almisim, al cebine koy istedigin yete gotur. Fakat beceremedigim birsey var prize takli degil iken cihazi acamiyorum, acikken ise prizden cikardigimda pille calismaya devam ediyor, kullananlar yardimci olursa sevinirim sizdedemi ayni. Cihazi calistirmak icin illaki elektrikmi lazim.

• Arkadaşlar merhaba; lg pa70g ye siyah çerçeveli 180*180 ölçüsünde duvara asacam storlu dalgalanma yapmiyacak perde önerirmisiniz max 100-150 TL civari karanlik sorunum yok özel perde yaptirdim istediğim an salon karanlık oluyor bu cam tozlu falan perdeler var bu cihaza şöyle renklerin canli kayip olmamasini sagliyacak bilen arkadaşlardan öneri bekliyorum su an beyaz duvarda izlemekteyim...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.