Selamlar, bir projeksiyon cihazı almak istiyorum. Ancak cihazla duvar arası 6, 7 metre mesafede. Acaba bu mesafeden kaliteli bir görüntü alabilir miyim ve hangi modelle bu görüntüyü alabilirim. |
Projeksiyon montaj mesafesi ve perde ölçüsü (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TorhanMchanSelamlar, bir projeksiyon cihazı almak istiyorum. Ancak cihazla duvar arası 6, 7 metre mesafede. Acaba bu mesafeden kaliteli bir görüntü alabilir miyim ve hangi modelle bu görüntüyü alabilirim.
Merhaba,
6 mt mesafeden 3*1,7 mt genişlikte görüntü alabilirsiniz,
Kaliteli görüntü için Epson EH-TW7000 önerebilirim.
-
Teşekkür ederim Yüzbaşı. Cihazı evde maç ve film izlemek için kullanacağım. Önerdiğiniz cihaz 4K özellikli bu yüzden olsa gerek fiyatı 12.000 tl. Fiyat olarak daha uygun bir model var mıdır?
-
Bir de cihazı odanın ortasına kurmak istemediğimden mesafe 6 metreye uzuyor. Yani duvarın tam karşısına koyunca 6 metre oluyor. Bu cihazlardan rafa koyularak 45 derece açıyla görüntü alınabileni var mıdır? Yani duvara görüntüyü yan duvardaki raftan yansıtabileceğimiz bir ürün var mıdır?
-
Merhaba.
Bende Epson eh tw740 projeksiyon var.
Cihazı camlı terasa duvara monte ederek kurdum.
Cihazın zoom yaparak ende 2mt. Yükseklikte yaklaşık 1mt ölçüde görüntü elde ettim.
- Yansıtma alanım 2x2,
- izleme mesafem 3-4 mt arası.
- Şu an projeksiyon 4.5 mt mesafede ( 6 mt mesafeye kadar çıkartabilirim).
Ben gündüz perde ile loş ortam elde ederek, hem gündüz, hem gece izlemek istiyorum.
Bu şartlarda;
1- Hangi projeksiyon perdesini tavsiye edersin?
2- Optimum görüntü için kaç mt mesafeye cihazı kurmalıyım? (6 mt mesafeye kadar geri çekebiliyorum cihazı)
@newonw1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 22 Kasım 2022; 21:55:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X