Şimdi Ara

Projeksiyon önerisi,fikirleriniz çok önemli arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4.5m x 5m odada kullanılmak üzere bir projeksiyon almayı düüşünüyorum. Hali hazırdaki LCD TV'nin bulunduğu tv ünitesinin önüne de perdeyi düşünüyorum.
    Yani izleme mesafesi 4m gibi olacaktır.

İstediğim özellikler:
    Full HD, 3D, 5+1 ile kablosuz bağlantı (USB giriş ve dahili ses çıkış olursa artı olurlar ama şart değiller)

İstediğim hediyeler:
    2x 3D gözlük
    Projeksiyon asma aparatı

Bu durumda hangi marka / modeli önerirsiniz? Ben araştırmalarım sonucu Epson EH-TW6100W cihazına ulaştım ama maalesef 5380TL biraz pahalı geldi. :)
    Ucuz olması için wireless özelliğinden de vazgeçelim diycem ama taa tavana kadar HDMi kablosu nasıl uzatılır onu pek çözemiyorum.

• wireless projektör olayı süper bir olaydır evet biraz maliyetli ancak o fiyata değer diye düşünüyorum...
  • Peki hangi cihazı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaL

Peki hangi cihazı önerirsiniz?

kablosuz düşünüyorsanız 6100w en uygun fiyatlı olanı,bir üstü 9100w

şayet ikinci elde yakalarsanız geçen senenin modellerinden 6000w ve 9000w da bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaL

Peki hangi cihazı önerirsiniz?

böyle bir sistemin iki çözümü vardır,
    birincisi ve en sağlıklısı tw6100w veya tw9100w gibi kompakt bir ürün almak,

ikincisi kabosuz görüntü aktarıcı kullanmak,
    örneğin Prolink WS-AV511SR HDMI Transmitter ve optoma HD25E gibi bir takım yapabilirsiniz, bu ikili toplam maliyetinizi düşürmektedir,

şunuda belirtmek isterim bildiğim kadarıyla Prolink WS-AV511SR HDMI Transmitter 1080p 60Hz desteği verirken 24Hz desteği vermemektedir,
  • çok teşekkürler :)
    6100ın fiyatı biraz fazla bana şimdilik. Siz kablo olayını nasıl çözüyorsunuz? Tavana HDMi kablosunu kablo kanalları ile uzatarak mı? Çünkü o kablolar da oldukça maliyetliydi en son aldığımda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.