4000AL , HDMI ozelligi olan lamba omru yeteri düzeyde olan bir projeksiyon ihtiyacim var. Coklu kullanim olarak almayı planlamaktayım, hem sunum da hemde film izlerken kullanabilelim. Işık alan fakat perde ile az da olsa ışığı kesebilen bir toplantı odamız var. Yardımcı olursanız sevinriim.
iyi çalışmalar :)
Çözünürlük ne düşünüyorsunuz ? bütçeniz uygunsa 1080p tavsiye ederim elbette. BenQ MH740 yeni bir model, ve uygun fiyatlı satılıyor 4000/1080p/3D bir model için. 6500 saat lamba ömrü var, 2 yıl da lamba garantisi var. Değerlendirin derim. Fiyat yüksek geldiyse MX722 gibi XGA model de düşünebilirsiniz, veya MW767 gibi WXGA model.
veya LCD düşünürseniz yine uygun fiyatlı bir model Panasonic VX400 http:/ /www.projeksiyon.com/urun/panasonic-pt-vx400-3lcd-projeksiyon-cihazi-71
Dostum bu modeli tavsiye ederim. Wireless de var.
LG BG650 Kablosuz Projeksiyon Cihazı
Belirledigim butce 3000-3500 tl. araligindadir. LCD cihaz bizim icin daha uygun olur diye dusunuyorum sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: Soulfly
Belirledigim butce 3000-3500 tl. araligindadir. LCD cihaz bizim icin daha uygun olur diye dusunuyorum sizce ?
Bu sizin tercihiniz birazda. 2 teknolojinin birbirine göre artısı ve eksisi var. Yeni olan DLP teknolojisi ve globalda oran olarak LCD yi geçmiş durumda. Benim kişisel tercihim DLP yönündedir daima. Örneğin televizyonda da plazma kullanırım daha eve led tv girmedi.