Şimdi Ara

soundbar tavsiye ve bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
10.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce 5.1 sistem almayı düşünüyordum ama odanın küçük olması kablo karmaşası gibi nedenlerden soundbar almaya karar verdim. Soundbar tecrübesi olanlar artılarını ve eksilerini paylaşırız sevinirim . http://www.hepsiburada.com/liste/denon-dht-t100-42-soundbase-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evdnndhtt100&categoryId=152492 http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-sbx-n700-270w-22-kanal-sound-bar-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evpiosbxn700&categoryId=152492 http://www.hepsiburada.com/liste/philips-htl6145c-320-w-21-kanal-bluetooth-nfc-soundbar-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evphhtl6145c&categoryId=152492 http://www.hepsiburada.com/liste/philips-htl5140b-21-kanal-320w-kablosuz-soundbar-ses-sistemi/productDetails.aspx?productId=evphhtl5140b&categoryId=152492 benim ilgimi çeken ürünler bunlar bütçe 1600 tl ye kadar . Samsung ve lg tavsiye etmeyin ilgilenmiyorum. Soundbar kullanan kişilerin tavsiyelerine bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam,

bende kablo istemediğim için etrafta, Philips HTL5140B ürününü aldım. yaklaşık 1 ay oldu. vatanda bir kampanya vardı şimdiki satış fiyat 1000 tl iken 800 liraya aldım. ürün görsel olarak çok şık duruyor. basit bir kullanımı var ve sesi çok temiz. araştırıp beğenip almıştım zaten. fakat bana baslar biraz az geldi. subwooferdan istediğim kuvvetli bası alamadım. beklentilerim normalden biraz yüksek olabilir. Film seyrederken yada yüksek sesli bir müzik böyle nasıl söyleyim midem bastan titresin istiyorum. :) ama o kadar kuvvetli değil. onun dışında tavsiye edebilirim.

bence denemeden önce hepsini aynı müzikle denemen. çünkü demo yapılan müzikler farklı oluyor ve kafa karıştırabiliyor. bu ürünlerin hepsine bluetooth ile bağlanıp kendi telefonundan seçtiğin bir şarkıyı çalıp deneyebilirsin.

ses işi biraz zevke bağlı herkesin beklentisi farklı. bu nedenle gelen yorumlara çok kulak asma. en iyisi dene ve senin kulağına hitap eden ürünü al.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahcak

selam,

bende kablo istemediğim için etrafta, Philips HTL5140B ürününü aldım. yaklaşık 1 ay oldu. vatanda bir kampanya vardı şimdiki satış fiyat 1000 tl iken 800 liraya aldım. ürün görsel olarak çok şık duruyor. basit bir kullanımı var ve sesi çok temiz. araştırıp beğenip almıştım zaten. fakat bana baslar biraz az geldi. subwooferdan istediğim kuvvetli bası alamadım. beklentilerim normalden biraz yüksek olabilir. Film seyrederken yada yüksek sesli bir müzik böyle nasıl söyleyim midem bastan titresin istiyorum. :) ama o kadar kuvvetli değil. onun dışında tavsiye edebilirim.

bence denemeden önce hepsini aynı müzikle denemen. çünkü demo yapılan müzikler farklı oluyor ve kafa karıştırabiliyor. bu ürünlerin hepsine bluetooth ile bağlanıp kendi telefonundan seçtiğin bir şarkıyı çalıp deneyebilirsin.

ses işi biraz zevke bağlı herkesin beklentisi farklı. bu nedenle gelen yorumlara çok kulak asma. en iyisi dene ve senin kulağına hitap eden ürünü al.

benim en cok merak ettiğim bas ve mid seslerin detaylı olması mesela patlamalar insan sesleri boğuk bir şekilde çıkmamalı benım ıcın gucten cok detay ve bas mıd ve tiz sesler arasındakı denge onemlı. bu arada buyuk ıhtımal htl5140 alıcam ama dah dınleme fırsatım olmadı onumuzdekı hafta test edıp alırım heralde.

• Kaliteli bir şeyler arıyorsan bütçeni biraz arttırıp Sonos Playbar bakabilirsin. Liste fiyatı 2300TL civarı. Bunun üzerine bir miktar daha indirim yaparlar büyük ihtimalle.
    Bunun haricinde Polk Audio Surroundbar serisi var 1300-1800 bandında.

Philips ürünlerinin Samsung ve LG'den pek bir farkı yoktur. Gerçek ses sistemi üreten firmalara bakmalısın.
  • accuphase35 A kullanıcısına yanıt
    o zman sizin beklentilerinizi karşılayabilir. dediğim gibi gayet temiz bir sesi var. herhangi bir boğukluk yada rahatsızlık verecek bir şey yaşamadım.. almadan da denerseniz memnun kalabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahcak

o zman sizin beklentilerinizi karşılayabilir. dediğim gibi gayet temiz bir sesi var. herhangi bir boğukluk yada rahatsızlık verecek bir şey yaşamadım.. almadan da denerseniz memnun kalabilirsiniz..

cok tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın .
  • LG ye bende hep soğuk bakardım ama sesini duyana kadar . Benim evde 5.1 av reciver amfi setim vardı. Kablo karmaşası falan artık bıktırmıştı. Hepsini satıp LG 5540 sounbar aldım. DAC hifi soundbar. 4.1 320 watt. Baslar çok kuvvetli 160watt. Normalde 20 ye kadar zor açılıyor ama son ses 99 son seste 1 gram distorsyon olmuyor. Normal fiyatı 1200 civarı ama ben teknosadan teşhirden 1000 tl ye aldım ve 5.1 den sonra hiç pişman olmadım. Estetik olarakda bence en güzel sounbar. Sesini mutlaka dinle ve öyle karar ver...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar
    müsadenizle bende birşey sormak istiyorum
    şuan italyadayım ve gezerken Pioneer SBX-N700 ve Pioneer SBX-N500 modellerini gördüm çok hoşuma gittiler ama ses sistemleri konusunda cahilim :)
    alınası sound barlar mı acaba bilginizi paylaşırsanız sevinirim.
    linkteki fiyatlarala alakasıyok şuan burda ki fiyatların 200 euro civarı

http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-sbx-n700-270w-22-kanal-sound-bar-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evpiosbxn700&categoryId=152492
    www.dijitalburada.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.dijitalburada.com/pioneer-sound-bar-sbx-n500--urun12697.html

• quote:

Orijinalden alıntı: seayde

merhabalar
    müsadenizle bende birşey sormak istiyorum
    şuan italyadayım ve gezerken Pioneer SBX-N700 ve Pioneer SBX-N500 modellerini gördüm çok hoşuma gittiler ama ses sistemleri konusunda cahilim :)
    alınası sound barlar mı acaba bilginizi paylaşırsanız sevinirim.
    linkteki fiyatlarala alakasıyok şuan burda ki fiyatların 200 euro civarı

http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-sbx-n700-270w-22-kanal-sound-bar-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evpiosbxn700&categoryId=152492
    http://www.dijitalburada.com/pioneer-sound-bar-sbx-n500--urun12697.html

ben soundbarlar hakkında cok bilgi sahibi dedgilim sadece sunu soyleyebilirim ses sistemi alınacaksa bence dinleti yapılarak alınmalı herkesin kulak zevki farklı soundbar hakkında bilgisi olan arkadaslar(5.1 sistemle kıyaslama yapabilecek) daha ayrıntılı bilgi verebilirler benim içinde iyi olur. fiyatlar bence cok iyi yarı yarıya bence alınabilir . bir dinleti yapın varsa baska marka soundbarlarla kıyaslayabilirsiniz.

• Ben Philips HTL5140 öneririm. LG NB5540 ile ev ortamında karşılaştırma fırsatım oldu hatta.

Farklı bir konuda daha detaylı olarak nedenlerini yazmıştım, oradan bakabilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102082868

Internetten yapılan alışverişlerde 14 gün içinde sorgusuz sualsiz geri verebilme şansın var. Ben şahsen bu şekilde yaptım ve Philips'te karar kıldım.
  • en sonunda pioneer SBX N500 modelini 119 euro aldım.
    denediğim diğer soundbarlar içinde sesi daha çok hoşuma gitti.
    ama ilk mesajımda dediğim gibi pekbir bilgim yok ses konusunda film izlemek için bana yeter :))
  • elimde philips htl5140 soundbar var. daha 2 haftalık. bir kez deneme amaçlı kullanıldı. garantisi ve faturası mevcut. evdeki yer sorunu nedeniyle satılıktır.

fiyatı 600 tl

denizli ve aydın elden teslim edilebilir.
  • merhaba bende uzun süredir Philips 5140 için incelemedeyim. Eskiden Yamaha av receiver ve jamo 5 kanal ahsap speaker ve definite 600w sub kullanıyordum.tvye optikten bağlıydı. Coluk cocuk sonrası kullanamaz oldum hem yer problemi hemde cocuğun arka speakerlara karşı olan tepkisi yuzunden sattım. Şİmdilik Uygun fiyatlı ve temiz ses veren bir ürün arıyorum. bt ile telefondan muzik optic ile tvden sadece filmizlerken kullanacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Philips bakmamın sebebi tv Philips olduğu içindir ama hazır girişmişken tvyi oled yapabilirim, yani Philips aşkım yok. webos3 cıksın bekliyorum. 500TL altı ne önerirsiniz?
  • lg las450 h aldım.Duvar asma aparatı da ilave geliyor.400 tl..optik -audiı-hdmı ın ve hdmı arc out var..Ben de m8 and. player ,tivibu ve lg blueray player var.uçunu de hdmı ıle tvye bağladım.ordan da optık ıle soundbara bağladım..ben memnunum.tavsiye ederim.25 e kadar açabiliyorum:)bu arada tvm lg lcd tv..tek kumanda ile kontrol edebiliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 30 Aralık 2015; 19:09:49 >
  • slm arkadaşlar bende bu gün yarın bi sound bar alıcam bizim bütçelerde lg tavsiye etmişler,
    400 tl civarı fakat üstteki yazılarda pioner bilmemne 140 watt 1500 tl diyor, tabiiki kalitelidir ama bben las454b alıcam 400e onda 300 watt yazıyor kblosuz, bu farkı anlamadım gitti, bide işi bilen varsa televizyonum samsung h7000 ses lg olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yada bu fdiyatlarda tavsiyenizi bekliyorum teşekkürler.
    alınca bend e yarum yaparım.
  • Arkadaşlar Lg las454b cihazına herkesin bluetooth ile bağlanmaması için bir ayar varmıdır. Apartmanda bluetooth açık olan herkes cihazı görüyor hiç beklenmedik anda bağlanıyor bu durum hiç hoş değil.
  • Merhaba,

Şu anda bende Denon AVR 1312, 5+1 var ama hem kablo kirliliğinden kurtulmak hem de daha net bir ses alabilmek için değiştirmeyi düşünüyorum
    LAS950M almayı düşünüyorum ama daha çok müzik dinlemek için almayı planlıyorum. Yorumlarınızı duymak isterim.
  • Bende JBL SB250 soundbar almayı düşünüyorum nasıldır sizce beyler.

• 700 tl bütçem var bende 2.1 bir soundbar arıyorum tavsiyeniz var mıdır? amacım kablo karmaşasından kurtulmak
  • Arkadaşlar daha önce de sordum ama muhtemelen ben hata yapıyorum ve aşağıda şemasını çizdiğim sistemden bence güzel ses alamıyorum. Bu setupda soundbar ekranından sadece hmdı arc ibaresini görüyorum. Şu ana kadar doldu ile alakalı bir ibare göremedim:) Media playerı soundbara direk bağlayın demişsiniz ama onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Şemada bir hata varsa yol göstermenizi rica ediyorum. Teşekkürler
     soundbar tavsiye ve bilgi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.